• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tmm haaytm prd teldeydim de :kedi: of ne sçma bi gün bu gün yaa,şmdi de barştık gbi oldk newrim döndü salak oldm
kafamçokkarıştı

teşekkür ederim sildiğin için şimdi merak ettim sorucam ne oldu diye konu konuyu acıcak e buda tepki alıyor özel konulara girmiyoruz sadece saç ama barıştığınıza sevindimzemuszemuszemuszemus

teşekkür ederim sildiğin için şimdi merak ettim sorucam ne oldu diye konu konuyu acıcak e buda tepki alıyor özel konulara girmiyoruz sadece saç ama barıştığınıza sevindimzemuszemuszemuszemus
özel msj attm cicima.s.

senem sen şu bana saçların eskisi gür olmaz boşuna ümitlenme diyen değilmisin bakemmm:oklava:

evet canım aynen kk'daki tek senemciq benim....
valla ben bikaç kür denemiştim gürleşme olmadı öyle aman aman..
benimki doğum sonrasından kalma bir de fazla üst üste sac boyamadan
ama aldım agzımın payını artık sac boyamıcam
belki çok ilerde..
bi denemediğim sarımsaklı sampuan kaldı birazdan onu da hazırlayıp,akşama sacımı yıkarım..
o merdaneyi niye getirdin kız lülülülülülü lülülülülülü :roflol:

kızlar allah muhabbetinizi arttırsın.hepiniz çok şekersiniz.ben şimdi sinamekiyi kaynattım.ılımasını bekliyorum.umarım sizin gibi sonuçlar alırım

bepanthene evigen bemiks hepsini almıştımya ben bilemeyip :)
üçündende kırcam içine madem aldım bari işe yarasın.zararı olmaz heralde fazlasının.
bana destek verin uzatmam lazım saçlarımı

bence üçü fazla gelebilir bilmiyorum ben sadece bemiks koyarak yapıyorum..
kontesse soralım ne dersin kontessçim?

sevgili kontes sen ner dersin üçünüde kırayımmı yoksa birinimmi ay bilmedim şimdi.fazlamı gelirki

sevgili kontes sen ner dersin üçünüde kırayımmı yoksa birinimmi ay bilmedim şimdi.fazlamı gelirki
canım bemiks kullanıyorum ben
burdaki çoğu arkimiz de öyle
kokudan rahatsz olanlar bepanten kullanıyor
evigen kullanan hiç yok die biliorm
soruna gelince... 3ünü de kırma sakın
vitaminin fazlası saç döker diye biliyorum
zten herşeyn fzlası zarar derler
bemiks bitince yani 5 hafta sonra bepantene geçersin
her karışıma 1ampül yeterli:lepi:

canım bencede 3 tane atmak vallaha deli cesareti saç yani bu şakaya gelmez tercih senin ama bence fazlası ters etkide gösterebiliryerimseniben

suyum biraz fazlaydı bepantende kırdım kızlar.ohh.yüzüme geldi derdi yok korkmak yok.neydi o entele öyle.yüzümüde yıkadım miss..hadi hayırlısı

bemiksin kokusuda hakkaten cocuk surubu gibiymiş beni hiç rahatsız etmedi.eskidende severdim o kokuyu.halada severim heralde o yüzden.

ay kızlar bu arada
yine alakasız bi konu ama
31 aralık a kadar batik giyim mağazasında turkcellilere %50 indirim var
bence bi bakın :dance:

Back
X