Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm haaytm prd teldeydim de :kedi: of ne sçma bi gün bu gün yaa,şmdi de barştık gbi oldk newrim döndü salak oldm
kafamçokkarıştı
peki bun hergün yapsak nolur veya günaşırı falan?
özel msj attm cicima.s.teşekkür ederim sildiğin için şimdi merak ettim sorucam ne oldu diye konu konuyu acıcak e buda tepki alıyor özel konulara girmiyoruz sadece saç ama barıştığınıza sevindimzemuszemuszemuszemus
senem sen şu bana saçların eskisi gür olmaz boşuna ümitlenme diyen değilmisin bakemmmklava:
ehehehe ben bile korktmklava::roflol:
canım bemiks kullanıyorum bensevgili kontes sen ner dersin üçünüde kırayımmı yoksa birinimmi ay bilmedim şimdi.fazlamı gelirki
sevgili kontes sen ner dersin üçünüde kırayımmı yoksa birinimmi ay bilmedim şimdi.fazlamı gelirki
e hadi hayırlı olsun madem sırnaşık şeybemiksin kokusuda hakkaten cocuk surubu gibiymiş beni hiç rahatsız etmedi.eskidende severdim o kokuyu.halada severim heralde o yüzden.
inşallahhhdelikafaduldençok teşekkür ederim canım.inşallah benimkilerde sizinkiler gibi uzar.