• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kkontess kız aman diyim dikkatli kullan kirpiğine badem yağını.
Ben bir ara kullanıyordum, gözlerim bozuldu sandım hep şiş geziyordum. Sonradadn anladım badem yağının yağtığını:oklava:

şimdi ıslak gibiya sanki uzuyo saçlarım o önlerinin kısalığı filan hepsini topladım tepeden topuz yaptım.içinden saçımı yıkayınca sanki eski saçım çıkacak kaydirigubbakcemile

bi keresindede bi kuaför çıkmayan kaşlar için önermişti:) herşeyede iyi geliyor mübarek

ya badem yagının saç kıl tüy çıkarma etkisi kuvvetli zaten benimde bir arkdaşım önceden yüzüne sürerdi devalı badem yağını tamam cildi cok güzel parlıyodu ama gel görki yanaklarında alnında tüylenmeler başlayınca bıraktı:hulya:

benm topige baktım ecrin arkadısımz sarımsaklı şampuanı akşam kullnmış
eşi gece yanına yatmamış kokudan salonda yatmış :sinifsinif:
ay gülmekten öldüm :roflol::roflol:
kendimi o vaziyette düşünemiyorum yazık ya üzüldümm :olmaz:
ya bi çogunuz bekarsınız ya benimki de salona kaçarsa nasıl yakalııyycamm? kaydirigubbakcemile :kedi:

ya badem yagının saç kıl tüy çıkarma etkisi kuvvetli zaten benimde bir arkdaşım önceden yüzüne sürerdi devalı badem yağını tamam cildi cok güzel parlıyodu ama gel görki yanaklarında alnında tüylenmeler başlayınca bıraktı:hulya:

bi kız bi keresinde benim kaşlarımın burundan tarafındaki kısımları yani başlangıc yeri diyim tarif edemedim,düzenli durmuyolar diyip hepsini almıştı.kenarlar kalmıştı bi.sanki kaşım ortadan başlıyo gibi.bakışlarım değişmişti.şaşı gibi bakıyodum.çok komiktim.bademyapıyla çıkarmıştım.bir ay filanda sürmüştü o kısmın geri gelmesi.

ya bi çogunuz bekarsınız ya benimki de salona kaçarsa nasıl yakalııyycamm? kaydirigubbakcemile :kedi:

şahsen evli olsam sarımsaklı şampuanı asla yapmazdım :umursamaz:

bende bi sprey var sacı kolay acmak icin onu kullanıyorum swarscopftun
doğru yazmadım adını pfff.. naniknanik

schwarzkopf gliss demek istiyor bu bebiş :lepi:
ben de onu kullanıyorum canım
burda da bi kaç kişiye aldırmışlığım vardırsengözlerimebaksanab

hehehehe çok güldüm bunaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

aa gebertirim ööle kocayı,ne dmkmiş ayrı yatmak huh:olmaz::dilcikar:

abowww sürmem bi daha :1shok:

ya şöyle sürebilirsin şekerim hani şefaf rimeller varya onlardan alıp fırçasınıda alıp bir güzel yıkayıp sonrada badem yağının şişesine banım rimel sürüyomuş gibi azar azar sürülebilir bencezemuszemus

schwarzkopf gliss demek istiyor bu bebiş :lepi:
ben de onu kullanıyorum canım
burda da bi kaç kişiye aldırmışlığım vardırsengözlerimebaksanab

kontes :) schwarzkopf gliss hangi rengini kullanıyorsun ben sarı olanı :jeyyar:

valla ben evliyim.ve yapmazdım.kaçar bak salona

ehehe bu konuda sevgilimi feci şekilde yakaladım
gerçi yanımda değil genelde ama olsun yine de kokuyu çekmesi için süper bi yerden saldırdım
burda sölemiyim biraz müstehcen:roflol::roflol:

Bugün bemix ampulumude aldım :dance:
Bugün ilk ılık zeytinyağ ve sarmısak rende karışımını yaptım 2 saat beklettim sürerken kusucamtım az kaldı berbattttttt kokuyorrr :roflol: berbat :roflol: sonra boneyle sardım :)))) öyle bi yıkadımki sarmısak kokusundan eser kalmadı kaydirigubbakcemile3 eminim bemixın kokusu sarmısaktan kötu degıldır

Back
X