P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #2.081
kimse yok ben de çıkıyım bari babayyy
nazlı meyvee neyse artık gönlümüzün meyvesi oldun sen(elma armut kayısı çilek vs.) artık çekeriz neyapalımkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse yok ben de çıkıyım bari babayyy
resmim de kazulet kadar mış ya biraz küçültüvereymişim şunu..kaydirigubbakcemile3
en son koyduğun resim en gerçek halin burnunun dibinden çekilmiş ama ben en cok onu beğendimyerimseniben
merve cok hoş olmuş saclarına yaptıgın bakım çok işe yaramış
son halin olan sacının rengini merak ettim boyamayacagım ama kızıl parlamalar var masallah..
ayyh her halim güzeldir alttan sağdan soldan yandan önden filan her türlüü...:roflol:
canım bisi sorcam,, benim saclarım cok bakımsızdı saclarıma maske falan yaptım baya duzeldi,, simdi de uzatmak sitiyorum.Senin bu fotoların arasında ne kadar zaman farkı var??umarım fark ediliyordur...
bu da önceki uzun saçlarımmafoldumben
nazlı meyvee neyse artık gönlümüzün meyvesi oldun sen(elma armut kayısı çilek vs.) artık çekeriz neyapalımkaydirigubbakcemile3
hmm baya iyiSHİNİNGCİM alıntını siler msn tatlım?????? canım 2 buçuk ay var işte o civarda...opuyorumnanaktan
kızz yok bişi yapmadım ki ayol zemuszemus baktım kimseler yok çıkıvereyim gari dedim bi torba dolusu çikolata aldım onları gidip yicektim dayanamadım geldim bilgisayar başında tıkınıyorum çatlıycam şimdi annem zor alıyo artık elimden:roflol::icecream:
ben pazar günü yaptım 30 dk tuttum kuaför arkadaş yeterli demiş yetermi sizce bu kadar :1rolleyes: daha fazla tutamadım şıp şıp kafamdan damlıyodu
ay nebiliyim şekerim korkuttun gözümüzü dedim yine bunalım takıldı heralde ohh afiyet olsu çşkolata iyidir ye ye saç uzatıyomuşdelikafadulden
kızlar bu soğuk havalarda 10 saat nası bekletiyosunuz bu maskeyi yaa :uhm:
arkadaşlar bende saçımı boymak istiyorum ama evde yapmak istiyorum şuan saçımda sarı gölgeler var ve sarıdan kurtulmak istiyorum hangi rengi önerirsiniz bana
arkadaşlar bende saçımı boymak istiyorum ama evde yapmak istiyorum şuan saçımda sarı gölgeler var ve sarıdan kurtulmak istiyorum hangi rengi önerirsiniz bana
kızlar bu soğuk havalarda 10 saat nası bekletiyosunuz bu maskeyi yaa :uhm: