P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #2.181
saol canım benim sende ezelcisin demek benim gibi.hadi öptüm şeker şimdilik çıkıyorum.
byyopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım benim sende ezelcisin demek benim gibi.hadi öptüm şeker şimdilik çıkıyorum.
benim boyum 1.58 miniminiyim minyonum ama çok da değil omuz yapım geniştir düzgün yani fizik anneye çekmişşş :)))) 48 civarında çok daha güzel oluyo işte herkese farklı yakışıyooo
hayatım mervenin saçları koyu renk o yüzden az olsada çok gözüküyor koyu saçlar hatta başlık bile açtım sarı saç daha az ve yıpranık gözüküyor.onun için uzatma çabasındayım kumral ışıltılı saçlarımı bekliyorum uzamasını.
yaaa hiç resim mesim göremiyorum ben hemen kaldırılıyo...yüzünüz de çıkmıyo ki zaten neyi çalcaklar...merak etmeyin zaten bizim gibi düzgün insanlarınkini değil başka türlü olanlarınki çalınıyor...internette bi kız vardı resminin olmadığı yer görmedim desem yeridir yani herkes adına profiller açmış resimleri her yerlerde...ama acayip bi aurası var tabii..bi tanıdığım kız bile çalmıştı bu benim diye ben de yemiştim vay ben ufaktım o zamanlar daha... hehesositososito
ela uzun sen minik bende 1.66 boyundayım bende orta direk oluyorum heraldezemuszemus
evet aslında cok belirsiz resimler koyuyoruz birtek saçlarımız net belli oluyor ama sanal dünyaya güvenemiyor işte insan neler duyuyoruz:bbo:
allah herkese farklı özellikler vermiş iştee:her şeyin ayrı bi güzelliği var yeter ki saçlarımız uzun olsunnn..kaydirigubbakcemile3
:dance:bi uzasa hayal kuruyorum bunun için çok güzel olur 7-8 cm de karar kıldım tam gögüs altını geçiyo...yeter bana...2 ayda uzamı ki yaaa sanki bundn sora hiç uzamıycak gibi oyorum bazen niye oluyo ki bu bana ayy uza hadi canım uzaaa çok ii bakcam sana fön makinesi değidirmiycem bak sözz
-tatlicadiarzu-
:dance:bi uzasa hayal kuruyorum bunun için çok güzel olur 7-8 cm de karar kıldım tam gögüs altını geçiyo...yeter bana...2 ayda uzamı ki yaaa sanki bundn sora hiç uzamıycak gibi oyorum bazen niye oluyo ki bu bana ayy uza hadi canım uzaaa çok ii bakcam sana fön makinesi değidirmiycem bak sözz
-tatlicadiarzu-
merhaba arkadaşlar bende bugün basladım birsaat önce yaptım maskeyi ve galiba bununla yatıcam belki daha cabuk uzar sositososito bi sakıncası olurmu acep
papatya opuyorumnanaktansaol canım başladım hadi insallah saclarımız uzar ya 10 santim hıı aman allahımm hemde 1 aydadelikafadulden