Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim boyum 1.58 miniminiyim minyonum ama çok da değil omuz yapım geniştir düzgün yani fizik anneye çekmişşş :)))) 48 civarında çok daha güzel oluyo işte herkese farklı yakışıyooo

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa hiç resim mesim göremiyorum ben hemen kaldırılıyo...yüzünüz de çıkmıyo ki zaten neyi çalcaklar...merak etmeyin zaten bizim gibi düzgün insanlarınkini değil başka türlü olanlarınki çalınıyor...internette bi kız vardı resminin olmadığı yer görmedim desem yeridir yani herkes adına profiller açmış resimleri her yerlerde...ama acayip bi aurası var tabii..bi tanıdığım kız bile çalmıştı bu benim diye ben de yemiştim vay ben ufaktım o zamanlar daha... hehesositososito

benim boyum 1.58 miniminiyim minyonum ama çok da değil omuz yapım geniştir düzgün yani fizik anneye çekmişşş :)))) 48 civarında çok daha güzel oluyo işte herkese farklı yakışıyooo

ela uzun sen minik bende 1.66 boyundayım bende orta direk oluyorum heraldezemuszemus

hayatım mervenin saçları koyu renk o yüzden az olsada çok gözüküyor koyu saçlar hatta başlık bile açtım sarı saç daha az ve yıpranık gözüküyor.onun için uzatma çabasındayım kumral ışıltılı saçlarımı bekliyorum uzamasını.

evet koyu saç kesinlikle her zaman daha canlı ve güzel duruyr...ama sadece koyuluğundan değil kestirdim kendine geldi ölü kısımları gitti ve çok gürleşti eskisine göreopuyorumnanaktan:lepi:

yaaa hiç resim mesim göremiyorum ben hemen kaldırılıyo...yüzünüz de çıkmıyo ki zaten neyi çalcaklar...merak etmeyin zaten bizim gibi düzgün insanlarınkini değil başka türlü olanlarınki çalınıyor...internette bi kız vardı resminin olmadığı yer görmedim desem yeridir yani herkes adına profiller açmış resimleri her yerlerde...ama acayip bi aurası var tabii..bi tanıdığım kız bile çalmıştı bu benim diye ben de yemiştim vay ben ufaktım o zamanlar daha... hehesositososito

evet aslında cok belirsiz resimler koyuyoruz birtek saçlarımız net belli oluyor ama sanal dünyaya güvenemiyor işte insan neler duyuyoruz:bbo:

ela uzun sen minik bende 1.66 boyundayım bende orta direk oluyorum heraldezemuszemus

allah herkese farklı özellikler vermiş iştee:her şeyin ayrı bi güzelliği var yeter ki saçlarımız uzun olsunnn..kaydirigubbakcemile3

evet aslında cok belirsiz resimler koyuyoruz birtek saçlarımız net belli oluyor ama sanal dünyaya güvenemiyor işte insan neler duyuyoruz:bbo:

neler duydun kız???ben de biliyorum bişiler valla neler neler yapıyolar ayyy allah korusun daha koymıyım bari gerçihemen sildim ama yüzümü koymayım daha kenarlarını da boyuyım öyle koyiyimmmmirmirmirmir

allah herkese farklı özellikler vermiş iştee:her şeyin ayrı bi güzelliği var yeter ki saçlarımız uzun olsunnn..kaydirigubbakcemile3

ay evet şekerim öncelik sağlık tabikide sağlıklı olursak saçlarımızda güzel olur yaptığımız uygulamalardanda sonuç alabilirizopuyorumnanaktan

:dance:bi uzasa hayal kuruyorum bunun için çok güzel olur 7-8 cm de karar kıldım tam gögüs altını geçiyo...yeter bana...2 ayda uzamı ki yaaa sanki bundn sora hiç uzamıycak gibi oyorum bazen niye oluyo ki bu bana ayy uza hadi canım uzaaa çok ii bakcam sana fön makinesi değidirmiycem bak sözz

-tatlicadiarzu-

:dance:bi uzasa hayal kuruyorum bunun için çok güzel olur 7-8 cm de karar kıldım tam gögüs altını geçiyo...yeter bana...2 ayda uzamı ki yaaa sanki bundn sora hiç uzamıycak gibi oyorum bazen niye oluyo ki bu bana ayy uza hadi canım uzaaa çok ii bakcam sana fön makinesi değidirmiycem bak sözz

-tatlicadiarzu-

canım benim seenin bir ayda 10 cm uzamış 2 ayda 7-8 cm mi uzamıcak allah aşkına kendi kendine stres yapıyosun iki ay sonra boy boy resimlerini gösterirsin burda bize :) bende şimdilik 10 cm uzasa yeter bide iyice gürleşse bende marta kadar zaman tanıdım kendime az öne tam istediğim saç renginide buldum hadi bakalım hayırlısızemuszemus:dance:

merhaba arkadaşlar bende bugün basladım birsaat önce yaptım maskeyi ve galiba bununla yatıcam belki daha cabuk uzar sositososito bi sakıncası olurmu acep

-tatlicadiarzu-

canım çok takma ya uzar dökülmüyor ya boşver valla benim saçlarım eski gürlüğüne ulaşsın bişeyde gözüm yok saç bu zaten uzama desende uzuyor ilgilenme hep ölçme,tek sorun bu olsun tatlım.

merhaba arkadaşlar bende bugün basladım birsaat önce yaptım maskeyi ve galiba bununla yatıcam belki daha cabuk uzar sositososito bi sakıncası olurmu acep

sanmıyorum bişe olacagını bende cok uzun tutuyorum şimdiye kadar bi zararını görmedimzemuszemus

huu kimse varmı bi zzararı olurmu bide benim sacım 2 ayda 1 santım uzuyo bu tarifi haftada iki kez yapsam nolur yararı olurmu yoksam saclara bişi olmasın

papatya opuyorumnanaktansaol canım başladım hadi insallah saclarımız uzar ya 10 santim hıı aman allahımm hemde 1 aydadelikafadulden

Beni saçlar zeytinyagı ve sarmısaktan sonra ipek gibi oldu ya kaydirigubbakcemile3

balkafa sendemi basladın kız valla baktık gebelik bölümünde fayda yok kk yı keşfediyoruz kaydirigubbakcemile3

papatya opuyorumnanaktansaol canım başladım hadi insallah saclarımız uzar ya 10 santim hıı aman allahımm hemde 1 aydadelikafadulden

inşallah canım ama haftada 2 kere yapma bence canım çünkü saçların nefes alması lazım cok yapılınca saçlar ters tepmesin bide :bbo:

Back
X