P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #2.221
hımm o zmn bnm bi göslük dha takmam gerekmiş -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm o zmn bnm bi göslük dha takmam gerekmiş -tatlicadiarzu-
kuaför işlemi görmüş saçtan bemix kokusunu nasıl aldı yaahu maşallahhh :bbo:
sen de gliss saç bakım spreyi kullan kuzum
parfüm gibi sıkıyorum ben saçıma,evden çıkarken kaydirigubbakcemile2
ben saç spreyi gbi her yerine sıkıyorum delikafaduldenkullanıyorum tatlım da saç diplerime sıkmamıştım. sadece uçlarına kullanıyorum onu.
off sorma beyfendinin burnu o kadar büyük ki 10 metreden alır valla :1closedeyes:
ya kızlar bugün kuaföre perçem kestirmeye gittim. Kuaför düzeltmek için fön çekince perçemime sıcak havanın da etkisi sanırım direkt burnuma BEMIX kokusu geldi.
bana öyle gelmiştir dedim ama sevgilimle buluştuk bugün. saçlarımı kokladı veeee saçların Vitamin hapı gibi kokuyor dedi yaaaa!!!!
birazdan ben de sarımsak kokuciiimmmmmmhihoyyytkaydirigubbakcemile2iyi seninki ne güzel vitamin kokuyor demiş ben sarımsaklı şampunada kullandıgım icin bana baharatlı sarımsak kokmuş demiştikaydirigubbakcemile3
iyi seninki ne güzel vitamin kokuyor demiş ben sarımsaklı şampunada kullandıgım icin bana baharatlı sarımsak kokmuş demiştikaydirigubbakcemile3
kuzum sahiden nerelerdesin sen ya hoşgeldinopuyorumnanaktan
bu erkekler neden böyle ya :) sus di mi, senin için, sen uzun saç seviyosun diye yapıyoruz be adam!
ben yine de 2. denemeyi sabırsızlıkla beklıyorum, saçlarımda hafif kaşınma var.. ama rahatsız edici değil..
ilk başladığım haftalar bende de olmuştu kaşıntı kaydirigubbakcemilebu erkekler neden böyle ya :) sus di mi, senin için, sen uzun saç seviyosun diye yapıyoruz be adam!
ben yine de 2. denemeyi sabırsızlıkla beklıyorum, saçlarımda hafif kaşınma var.. ama rahatsız edici değil..
hadi bkalmkuşum nişanlımlaydım bugünn opuyorumnanaktan yarın da olamayacağım büyük ihtimal:kedi:
az öncee saçlarımı boyadıım ve artık saçımın ne kadar uzadığını daha net anlayabileceğim kızlarr:lepi:
sarımsaklı şampu ile yıkadım saçımı ve duştaki dökülme miktarı 5-6 teli geçmedi kızlar:icecream:
hadi bkalm
boyan hayırlı olsun kuş kaydirigubbakcemile2
valla çok güzel bende yarın sarımsaklı şampuanımla yıkıcam
bu arada kıslar kaç günde bir saçlarınızı yıkıyorsunuz ben 3.gün hep yıkarım.
ne renk boyadın kurabiyecim..
ay canım un kurabiyesi istedi birden::)
bu erkekler neden böyle ya :) sus di mi, senin için, sen uzun saç seviyosun diye yapıyoruz be adam!
sarımsaklı şampu ile yıkadım saçımı ve duştaki dökülme miktarı 5-6 teli geçmedi kızlar:icecream: