Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bemix bnm saçımda kokmuyor :teytey: cuma gnünü beklemicem yarn sinemaki karışımın yapıyımm uzayacak saçlarımm

kuaför işlemi görmüş saçtan bemix kokusunu nasıl aldı yaahu maşallahhh :bbo:
sen de gliss saç bakım spreyi kullan kuzum
parfüm gibi sıkıyorum ben saçıma,evden çıkarken kaydirigubbakcemile2

kullanıyorum tatlım da saç diplerime sıkmamıştım. sadece uçlarına kullanıyorum onu.
off sorma beyfendinin burnu o kadar büyük ki 10 metreden alır valla
:1closedeyes:

ya kızlar bugün kuaföre perçem kestirmeye gittim. Kuaför düzeltmek için fön çekince perçemime sıcak havanın da etkisi sanırım direkt burnuma BEMIX kokusu geldi.

bana öyle gelmiştir dedim ama sevgilimle buluştuk bugün. saçlarımı kokladı veeee saçların Vitamin hapı gibi kokuyor dedi yaaaa!!!!

iyi seninki ne güzel vitamin kokuyor demiş ben sarımsaklı şampunada kullandıgım icin bana baharatlı sarımsak kokmuş demiştikaydirigubbakcemile3

iyi seninki ne güzel vitamin kokuyor demiş ben sarımsaklı şampunada kullandıgım icin bana baharatlı sarımsak kokmuş demiştikaydirigubbakcemile3

bu erkekler neden böyle ya :) sus di mi, senin için, sen uzun saç seviyosun diye yapıyoruz be adam!

ben yine de 2. denemeyi sabırsızlıkla beklıyorum, saçlarımda hafif kaşınma var.. ama rahatsız edici değil..

bu erkekler neden böyle ya :) sus di mi, senin için, sen uzun saç seviyosun diye yapıyoruz be adam!

ben yine de 2. denemeyi sabırsızlıkla beklıyorum, saçlarımda hafif kaşınma var.. ama rahatsız edici değil..

aynen hayatım bunlara iyilik yarammaz anında lafı çakıveriyolar.. o kaşıntı bendede oluyor ama sanrırım uzadığının belirtisi yani ben kendimce öyle yoruyorumkaydirigubbakcemile3

ilk başladığım haftalar bende de olmuştu kaşıntı kaydirigubbakcemile

sarımsaklı şampu ile yıkadım saçımı ve duştaki dökülme miktarı 5-6 teli geçmedi kızlar:icecream:

sarımsaklı şampu ile yıkadım saçımı ve duştaki dökülme miktarı 5-6 teli geçmedi kızlar:icecream:

valla çok güzel bende yarın sarımsaklı şampuanımla yıkıcam
bu arada kıslar kaç günde bir saçlarınızı yıkıyorsunuz ben 3.gün hep yıkarım.

ne renk boyadın kurabiyecim..
ay canım un kurabiyesi istedi birden::)

valla çok güzel bende yarın sarımsaklı şampuanımla yıkıcam
bu arada kıslar kaç günde bir saçlarınızı yıkıyorsunuz ben 3.gün hep yıkarım.

yaa benim çabuk yağlanıyor. mesela bu akşam yıkıycam. cuma sabahı da yıkamam gerekiyor :(

müstakbel rapunzellerim, burçtaşlarım ve sevgili meslekdaşım,

ben geldimmm....a.s. ama çok kalamıcam şimdilik
çünkü....
kafayı yemek üzereyim tez proje derken, yarına da sunum var...laelaelaelaelaeheh işte bu haldeyim tamlaelaelaelaelae
bir deee mutluyum... çünkü yarın benim kara kuzum tam iki aylığına hava değişime geliyoropuyorumnanaktanalkisalkisalkistam iki ay burda benimle olacak:lepi:
bir de göz attım sayfalara yaş muhabbeti yapmışsınız... ben de söyleyeyim yaşımı tam olsun... ben 30 yaşındayım... öğrenciyim evet, bununda uzuuun bir hikayesi var, anlatırım bir arazemuszemusama şöyle söyleyeyim... bir hatun için 30 yaş süper bir yaşkaydirigubbakcemile2
ama yine de benden 8 yaş küçük kardeşimi abim sanıyorlar... sanırım azucuk genç gösteriyorum...yerimseniben
ay çok uzun oldu... tamam sustum

benim kuzum hele sarı saç yapsana aşkım diye diye röfle yaptırdım şimdi aşkım koyu saç yani kendi saç rengin ne zaman gelcek uzat şu saçları demez mi :oklava:

Back
X