Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa benim çabuk yağlanıyor. mesela bu akşam yıkıycam. cuma sabahı da yıkamam gerekiyor :(

benimde kalır yanım yok canım ya yarın yıkıcam cumartesi mutlaka gene yıkıcam hemde sinemakimi yapıcam 3.denemem olcak hayırlısıyla...

müstakbel rapunzellerim, burçtaşlarım ve sevgili meslekdaşım,

ben geldimmm....a.s. ama çok kalamıcam şimdilik
çünkü....
kafayı yemek üzereyim tez proje derken, yarına da sunum var...laelaelaelaelaeheh işte bu haldeyim tamlaelaelaelaelae
bir deee mutluyum... çünkü yarın benim kara kuzum tam iki aylığına hava değişime geliyoropuyorumnanaktanalkisalkisalkistam iki ay burda benimle olacak:lepi:
bir de göz attım sayfalara yaş muhabbeti yapmışsınız... ben de söyleyeyim yaşımı tam olsun... ben 30 yaşındayım... öğrenciyim evet, bununda uzuuun bir hikayesi var, anlatırım bir arazemuszemusama şöyle söyleyeyim... bir hatun için 30 yaş süper bir yaşkaydirigubbakcemile2
ama yine de benden 8 yaş küçük kardeşimi abim sanıyorlar... sanırım azucuk genç gösteriyorum...yerimseniben
sevindim canım ne güzell oh bol bol hasret giderirsin kaydirigubbakcemile5

çünkü....
kafayı yemek üzereyim tez proje derken, yarına da sunum var...laelaelaelaelaeheh işte bu haldeyim tamlaelaelaelaelae
bir deee mutluyum... çünkü yarın benim kara kuzum tam iki aylığına hava değişime geliyoropuyorumnanaktanalkisalkisalkistam iki ay burda benimle olacak:lepi:
bir de göz attım sayfalara yaş muhabbeti yapmışsınız... ben de söyleyeyim yaşımı tam olsun... ben 30 yaşındayım... öğrenciyim evet, bununda uzuuun bir hikayesi var, anlatırım bir arazemuszemusama şöyle söyleyeyim... bir hatun için 30 yaş süper bir yaşkaydirigubbakcemile2
ama yine de benden 8 yaş küçük kardeşimi abim sanıyorlar... sanırım azucuk genç gösteriyorum...yerimseniben
ay çok uzun oldu... tamam sustum

hoşgeldin canımcım
aşkınla güzel günler diliyorum sana tatlım..

çünkü....
ay çok uzun oldu... tamam sustum

akannehir aa 30 yaşında mısınnnn cidden. asker yolu gözlediğinden bahsettiydin de ben de sandım bizimle falansın akannehir maşşallah 30luk fıstık hatun çıktı benim burçtaş kaydirigubbakcemile3
gözün aydın bu arada 2 aylık hava değişimii size de iyi gelirr opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımcım
aşkınla güzel günler diliyorum sana tatlım..

sağol canım benim... öpüyorum çok Şeniz
bu arada yarında ben 3. uygulamamı yapıcamyerimsenibenalkisalkisalkis

aynı renk boyadım tatlımm açık sarı hihoyyyt dibim gelmiştideekaydirigubbakcemile3

anladım şeker benim saçım kumral röflem yarıda nisana kadar uzadığı kadar uzatcam kalan röfleleri de kumral boyucam ama ne renk alırım hiç bilmiyorum çünkü hayatımda hiç boya yapmadım saçıma...

akannehir aa 30 yaşında mısınnnn cidden. asker yolu gözlediğinden bahsettiydin de ben de sandım bizimle falansın akannehir maşşallah 30luk fıstık hatun çıktı benim burçtaş kaydirigubbakcemile3
gözün aydın bu arada 2 aylık hava değişimii size de iyi gelirr opuyorumnanaktan

evet canım kurabiyem, valla 30 oldum, bir de evde kaldım, şu adam gelsin kessin evlencem , kararlıyım bu seferkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:lepi:
birde bir 100 mesaj olsun foto da koyarım, az kaldı zatenyerimseniben

evet canım kurabiyem, valla 30 oldum, bir de evde kaldım, şu adam gelsin kessin evlencem , kararlıyım bu seferkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:lepi:

ay canım benim belliki keyfin yerinde neşen buralardan hissediliyor buarada askerdemi kara kuzunzemuszemus

valla çok güzel bende yarın sarımsaklı şampuanımla yıkıcam
bu arada kıslar kaç günde bir saçlarınızı yıkıyorsunuz ben 3.gün hep yıkarım.
2günde 1 yıkıyorm ben de,ama çok üşenirsem topuz yapıp takılıyorum:kedi:

ay canım benim belliki keyfin yerinde neşen buralardan hissediliyor buarada askerdemi kara kuzunzemuszemus

yerinde valla canım ya,askerdeydi ama hava değişimi için 2 ay izin aldı, şu an yolda yarın sabah burda olacak, sabah karşılamaya gidicem:kedi::asigim:

rapunzel hatunlarım kaçıyorum ben, şu sunumu bitereyim, yoksa o beni bitirecek:)))
hepinize iyi geceler, çok öpüyorum, yarın görüşürüz;)

kaydirigubbakcemile3 evlen evlenn keramet vardır derler bakalım var mıymış gerçekten kaydirigubbakcemile4

yerinde valla canım ya,askerdeydi ama hava değişimi için 2 ay izin aldı, şu an yolda yarın sabah burda olacak, sabah karşılamaya gidicem:kedi::asigim:

ay pek bi heycanlı:) şekerim seninkide biraz geç kalmış askerlik için:1hug:

asker yolu gözlemek çok zorr çok iyi bilirimmm ahhh ahhh siz şafağı değil şafak sizi yerr resmenn :1ninca: ama kısa dönemse kolayy ama

kızlar biraz dağılalım tekrar toplarız:D yılbaşı planlarınız nedir görüyorumki herkesin bi romeosu var ;) e planda vardır heralde

kızlar biraz dağılalım tekrar toplarız:D yılbaşı planlarınız nedir görüyorumki herkesin bi romeosu var ;) e planda vardır heralde

yok canım yok :( yarın doğumgünüm ertesi gün yılbaşı ama bi plan yok, biz kutlamıyoruz çünkü böyle günleri. ama şimdi canım bişeyler yapmak istedi yaa....

yok canım yok :( yarın doğumgünüm ertesi gün yılbaşı ama bi plan yok, biz kutlamıyoruz çünkü böyle günleri. ama şimdi canım bişeyler yapmak istedi yaa....

doğumgününü bilem kutlamcaksız niyekine

canım henüz bizde de bir plan yok büyük ihtimal teyzemlerde toplancaz ve topmbala oynıycaz kaydirigubbakcemile2
yılbaşında dışarı çıkılmaz yanii akıl karı değill

Son düzenleme:
Back
X