Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asker yolu gözlemek çok zorr çok iyi bilirimmm ahhh ahhh siz şafağı değil şafak sizi yerr resmenn :1ninca: ama kısa dönemse kolayy ama

bne ne zaman o günleri yaşıycam nasıl geçicek allah bilir..çok özlerim yaaa offf sanki şuan gitmiş gibi hissettim neyse daha varrkaydirigubbakcemile2

ben küçükkene vitamin şurubunu yarıya indirmiştim söylemesi ayıptır...böyle bemix renginde katı bi şuruptu olsa her gün içerim valla o yüzden alışığım biraz da heralde galiba sanırsammkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

kızlar biraz dağılalım tekrar toplarız:D yılbaşı planlarınız nedir görüyorumki herkesin bi romeosu var ;) e planda vardır heralde

hristiyanlar yanlış bilmiyosam hz.isanın doğumunu kutluyolar bizler de özenti bi toplum olduğumuzdan kutluyoruz işte..yani ben kutlamıyorum tabi toplumdan bahsediyorum;işte bu kadar kendimizden uzaklaşıp gitmişiz iyice çok yazık...tek sevdiğim şey yılbaşı süsleridir o da göze hoş geldiği için aksesuar olarak yani...ama ülkem açız diye bağırır iş yok der sonra da gider yılbaşı alışverişi yapar neymiş kuruyemişmiş kırmızı donmuşş..tövbe tövbe yaa çok kızıyorum gerçekten...ayranı yok içmeye atla gider..... gerisini diyemiycem...bilen biliyodur zaten bu sözü...ramazanda her şey pahalıdır para yoktur alış veriş yerleri çarşılar filan hep boştur ama yılbaşında içkiler su gibi akar;yeni kıyafetler yılbaşı ağaçları gidilen mekanlar filan...oh zevk-ü sefa...yani kendi düşüncem bunlar sadece çok özentiyiz ve ne yaptığımızı bilmeden insanları kopya ediyoruz...dinimizde de yeri yok olayın özü budur...
benneyaptımki

kızlar ben geldim.yazdıklarınızı okumaktan epey zaman geçti.dün ilk uygulamamı yaptım.saçım sonra yumuşacık oldu.ama sonra moralimde bozuldu.gerçekten ne kötü olmuş kesimi yaa.ne kadar kısaltmış kuaför.be önleri ne acaip önleriyle arka katların hiçbi alakası yok.eski saçlarım olsaydı ne güzel gelecekti bu bakım.sırtımdaydı.tam göğüs hizamdaydı.

zamanla düzelir canım çok sıkmamaya çalış kendini hain kuaförler iştee...:kızgın::teselli:

hristiyanlar yanlış bilmiyosam hz.isanın doğumunu kutluyolar bizler de özenti bi toplum olduğumuzdan kutluyoruz işte..yani ben kutlamıyorum tabi toplumdan bahsediyorum;işte bu kadar kendimizden uzaklaşıp gitmişiz iyice çok yazık...tek sevdiğim şey yılbaşı süsleridir o da göze hoş geldiği için aksesuar olarak yani...ama ülkem açız diye bağırır iş yok der sonra da gider yılbaşı alışverişi yapar neymiş kuruyemişmiş kırmızı donmuşş..tövbe tövbe yaa çok kızıyorum gerçekten...ayranı yok içmeye atla gider..... gerisini diyemiycem...bilen biliyodur zaten bu sözü...ramazanda her şey pahalıdır para yoktur alış veriş yerleri çarşılar filan hep boştur ama yılbaşında içkiler su gibi akar;yeni kıyafetler yılbaşı ağaçları gidilen mekanlar filan...oh zevk-ü sefa...yani kendi düşüncem bunlar sadece çok özentiyiz ve ne yaptığımızı bilmeden insanları kopya ediyoruz...dinimizde de yeri yok olayın özü budur...
benneyaptımki

dinimize aykırı davranırsan evet yeri yoktur gidipde bir gecede cepten olmsdık rakamlar çıkıyorsa ozaman yazık günah diyebilirizki yılbaşında bire bin katıyorlar ayrıca tamam hrıstıyanların kutladığı bir gün olabilir ama sadece işe kısmından bakmamak lazım yeni bir yıla giriyorsun düşünsene aslında nekadar güzel bir olay bir yılı geride bırakıyorsun yepyeni bir takvim takılıyor yeni bir seneye geçiyoruz geçmiş senenin değeelendirmesini yapıyoruz güzel şeyler bunlar eğlenmeyi sapkınlık boyutuna vardırmadığımız sürece hem maddi hem manevi yeni bir yılı kutlamak ama dışada aileyle ama sevdiğinle her türlüsü güzelopuyorumnanaktan

dinimize aykırı davranırsan evet yeri yoktur gidipde bir gecede cepten olmsdık rakamlar çıkıyorsa ozaman yazık günah diyebilirizki yılbaşında bire bin katıyorlar ayrıca tamam hrıstıyanların kutladığı bir gün olabilir ama sadece işe kısmından bakmamak lazım yeni bir yıla giriyorsun düşünsene aslında nekadar güzel bir olay bir yılı geride bırakıyorsun yepyeni bir takvim takılıyor yeni bir seneye geçiyoruz geçmiş senenin değeelendirmesini yapıyoruz güzel şeyler bunlar eğlenmeyi sapkınlık boyutuna vardırmadığımız sürece hem maddi hem manevi yeni bir yılı kutlamak ama dışada aileyle ama sevdiğinle her türlüsü güzelopuyorumnanaktan

bence dünyanın daha da kötüye gitmesine vesile olan her bi yeni yılı kutlamanın bi alemi yok...her zaman daha çok masum ölür her zaman kaos bi önceki seneye göre daha fazla yaşanır...insanlar daha da bencilleşir insanlıklarını kaybedenler kol gezer...senin benim ve hepimizin hayatında...dünyada bundan başka bişeyler olmuyor...malesef...ve her geçen gün kendi kıyametine ve dünyanın sonuna yani büyük kıyamete bi adım daha yaklaşmak...ömrün bitmesi yaşlanmak;seni daha çok üzücek yıpratıcak şeylerin olması..bence kutlanılack bir yanı kalmadı zamanın...bu seneyi kutluyoruz sonra o gidiyor yenisi geliyor diye sevniyoruz kısır bir döngü bu...bi bakmışsın hayatın sonu gelivermiş...benim fikrim tabi ppapatyyacımmmyerimseniben

eed yeni bir yıla sevdiklerinle girme açısından kutlanmasında bi sakınca görmüyorum ben de.Hz İsa'yı anma olarak düşünmedim,o şekilde kutlamadım hiç ama sonuçta o da Allah'tan gelen bir peygamber.dininin başka olmasını sorun değil bence :1rolleyes:

bence dünyanın daha da kötüye gitmesine vesile olan her bi yeni yılı kutlamanın bi alemi yok...her zaman daha çok masum ölür her zaman kaos bi önceki seneye göre daha fazla yaşanır...insanlar daha da bencilleşir insanlıklarını kaybedenler kol gezer...senin benim ve hepimizin hayatında...dünyada bundan başka bişeyler olmuyor...malesef...ve her geçen gün kendi kıyametine ve dünyanın sonuna yani büyük kıyamete bi adım daha yaklaşmak...ömrün bitmesi yaşlanmak;seni daha çok üzücek yıpratıcak şeylerin olması..bence kutlanılack bir yanı kalmadı zamanın...bu seneyi kutluyoruz sonra o gidiyor yenisi geliyor diye sevniyoruz kısır bir döngü bu...bi bakmışsın hayatın sonu gelivermiş...benim fikrim tabi ppapatyyacımmmyerimseniben

ayh bu nası bi karamsar düşünce böyle
yaşamaktan nası zewk alıcaz ki yeni gelen yılı kutlamazsak

insanlar ölüyor takvimin hangi güne gelip çattığından habersiz..biz ise boşa zamanımızı harcıyoruz..çünkü sıkıntı görmediik onlar gibi yeni yıl bi dünyaya kötülükten başka bişey getirmiyorsa neyini kutlayayım ki ben bunun ...dertlendim gene ya...elimden gelse çok iyi bi müslüman olarak yaşayıp öyle de ölmek isterim ama önceki halimden çok daha iyiyim gene de...annem hep der bigün giriceksin o toprağın altına;bişeyler yapmak için asla bekleme der...eskiden çok özenirdim yılbaşlarına zamanla anladım ki ne kadar boş şeylerle uğraşıyorsak hepsini de kendimiz uydurmuşuz..o yüzden keşke değerli harcasak zamanı....işte o zaman yeni bir yıla girmenin zevki olabilirdi..ama eğlenerek değil tabi başka bir şekilde ve manevi duygularla...ay çok konuştum ama yazmayı severimm :)))))

neyse işteee

benim de zevk aldığım günlerim var bi ramazanda orucumu açarken mesela...bayramda sevdiklerimle çikolata şeker yerken;harçlık alırken dedemden....kurban etinden tadarken....ailemleyken sevdiğimleykan kardeşimle oynarken;asla karamsar değilimm asla hayatı ve yaşamayı çok seviyorummm......ama safsatalarla zaman geçirmem aslaaa...yoksa ben kendimi çok kötü bile olsam avunucak bişeyler daima bulabilen ve ayağa kalkan bi insanım sarılırım hayata ama demek istediğimi anlayan varsa anlamıştır zaten arkadaşlarım....neyse sohbet babında bir iki kelam ettim işte herkesin kendi bakış açısı ve düşüncesi...ayrıca bunlar inanıyo ki hz.isa ilahtır o gün doğmuştur filan filan...uyduruktan tayyare;incil de değiştirilmiştir sonuçta ilk hali kur'anla aynıydı ama şimdi eser kalmadı tabi..saygı duyarım isteyen istedğini yapar canım sonuçta ailecek çok yakın olduğumuz ateist dostlarımız bile var her inanıştan her düşünceden insana açığız ve açığım ailem bunu aşıladı bana ama kendi düşüncem :))))

eed yeni bir yıla sevdiklerinle girme açısından kutlanmasında bi sakınca görmüyorum ben de.Hz ısa'yı anma olarak düşünmedim,o şekilde kutlamadım hiç ama sonuçta o da Allah'tan gelen bir peygamber.dininin başka olmasını sorun değil bence :1rolleyes:

katılıyorum canım tek önemi bu yeni bir yıla sevdiklerimizle girmek.. Dünyanın binbir derdinden en azından 1 gecede sıyrılıp eğlenmek güzel.. Sonrası aynı. Kısır döngü ne değişiyor hiç birşeyy...

Ama kutlanması günahmış, hristiyanlarınmış falan filan bunlara hiç girmiyorum.Hz.ısa' da Allah'ın gönderdiği peygamber, Hristiyanlıkta Allah'ın gönderdiği din.... Şu anda farklı bir dinde, farklı bir dilde yaşıyor da olabilirdik..

Son düzenleme:
insanlar ölüyor takvimin hangi güne gelip çattığından habersiz..biz ise boşa zamanımızı harcıyoruz..çünkü sıkıntı görmediik onlar gibi yeni yıl bi dünyaya kötülükten başka bişey getirmiyorsa neyini kutlayayım ki ben bunun ...dertlendim gene ya...elimden gelse çok iyi bi müslüman olarak yaşayıp öyle de ölmek isterim ama önceki halimden çok daha iyiyim gene de...annem hep der bigün giriceksin o toprağın altına;bişeyler yapmak için asla bekleme der...eskiden çok özenirdim yılbaşlarına zamanla anladım ki ne kadar boş şeylerle uğraşıyorsak hepsini de kendimiz uydurmuşuz..o yüzden keşke değerli harcasak zamanı....işte o zaman yeni bir yıla girmenin zevki olabilirdi..ama eğlenerek değil tabi başka bir şekilde ve manevi duygularla...ay çok konuştum ama yazmayı severimm :)))))

neyse işteee

yaz yaz şekerim konuşuyoruz burda işte ne güzel... bu dünya geçici olabilir fakat allah hepimize bu dünyada nefes alma şansını bir kere veriyor deilmi bizde bu yaşama şansını güzel kullansak ne zararımız olurki tabi dini maddi manevi her acıdan sapkınlıga ugramadan zaten dünyanın düzeni bu savaşlar barışlar ölenler doğanlar evlenenler boşananllar gülenler ağlayanlar.... eğer gülebiliyorsak burda bile yazarken arada gülümseyebiliyorsak ne mutlu bize...meyvecimopuyorumnanaktan

katılıyorum canım tek önemi bu yeni bir yıla sevdiklerimizle girmek.. Dünyanın binbir derdinden en azından 1 gecede sıyrılıp eğlenmek güzel.. Sonrası dediğin gibi aynı. Kısır döngü ne değişiyor hiç birşeyy...

Ama kutlanması günahmış, hristiyanlarınmış falan filan bunlara hiç girmiyorum.Hz.İsa' da Allah'ın gönderdiği peygamber, Hristiyanlıkta Allah'ın gönderdiği din.... Şu anda farklı bir dinde, farklı bir dilde yaşıyor olabilirdik..
eed bence de kesinlikle haklısına.s

ayh bu nası bi karamsar düşünce böyle
yaşamaktan nası zewk alıcaz ki yeni gelen yılı kutlamazsak

kız asla değilim karamsar zemuszemus
sadece gereksiz ve özenti buluyorum;ha hristiyan olsak da yapsak sözüm yok ama bu dini bir bayram...öyle kutlanmasa da gereksiz bi zırva her gün güzeldr...yeni yılın ilk anları olması gerekmez güzel olması için 4-3-2-1- falan fırt....sırnaşık şey

Back
X