Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
naıl kii canım anlamadim bennn :)))

hani canım ortadan yada sağdan sola soldan sağa doğru yandan ayırırızya.benim hep sağdan sola doru idi.şimdi öbür tarafa dogru yandan ayırınca kısa tutamlar filan birazcık gizleniyor.sanırım o kısım daha sorunlu.yani saçın ayırma yerinimi değiştirsem diyorum.
hiç yapan oldumu aranızda diyorum

ben daha bikere yaptım, daha uzama falan yok bana öyle geliyor yani bakalım nolcakfisfisfis
aslına bakarsanız hiç umudum yok:1no2:
nese..
mervecim resmine yetişemedm ben albümünde var mı

benim de zevk aldığım günlerim var bi ramazanda orucumu açarken mesela...bayramda sevdiklerimle çikolata şeker yerken;harçlık alırken dedemden....kurban etinden tadarken....ailemleyken sevdiğimleykan kardeşimle oynarken;asla karamsar değilimm asla hayatı ve yaşamayı çok seviyorummm......ama safsatalarla zaman geçirmem aslaaa...yoksa ben kendimi çok kötü bile olsam avunucak bişeyler daima bulabilen ve ayağa kalkan bi insanım sarılırım hayata ama demek istediğimi anlayan varsa anlamıştır zaten arkadaşlarım....neyse sohbet babında bir iki kelam ettim işte herkesin kendi bakış açısı ve düşüncesi...ayrıca bunlar inanıyo ki hz.isa ilahtır o gün doğmuştur filan filan...uyduruktan tayyare;incil de değiştirilmiştir sonuçta ilk hali kur'anla aynıydı ama şimdi eser kalmadı tabi..saygı duyarım isteyen istedğini yapar canım sonuçta ailecek çok yakın olduğumuz ateist dostlarımız bile var her inanıştan her düşünceden insana açığız ve açığım ailem bunu aşıladı bana ama kendi düşüncem :))))
canım alınma ya da kızma ama bi şey diycem
tamam müslümanız tabiki hepimiz ama ben incil olsun tevrat olsun diğer dinlere ait kutsal kitaplara ya da dinlere uyduruk vs denilmesine çok sinirleniyorum.haklısındır,kitapları orjinalliğini koruyamamıştır vs o bizim sorunumuz değil ama müslümanlığın her şeyden önce diğer dini kitaplara ve diğer dinlere gösterdiği saygı ile var olduğunu düşünüyorum:1rolleyes:

biraz araştırsak her şeyi anlamış oluruz ama işte..neyse arkadaşlar herkes kendi hayatını yaşar..ama tek bi doğru vardır...2. bi şık ya da seçenek mevcut değil... :s

anlatmaya kalksam çoook uzun sürer...allah sağlık sıhhat versin herkese ne diyim...tek diyebilceğim bu....
yerimseniben

tamam müslümanız tabiki hepimiz ama ben incil olsun tevrat olsun diğer dinlere ait kutsal kitaplara ya da dinlere uyduruk vs denilmesine çok sinirleniyorum.haklısındır,kitapları orjinalliğini koruyamamıştır vs o bizim sorunumuz değil ama müslümanlığın her şeyden önce diğer dini kitaplara ve diğer dinlere gösterdiği saygı ile var olduğunu düşünüyorum:1rolleyes:

orjinallerine evet canım orjinal incil tevrat...vs hepsi bizim kitabımız ve hepsine inanıyoruz...ıNANMADIĞIMIZ ŞEY ıNSANLARIN BUNU KENDı ÇIKARLARI VE ZEVKLERı DOĞRULTUSUNDA YENıDEN DÜZENLEMESı VE ESKı HALıNDEN ESER BIRAKMAMASIDIR...ŞıMDı KURAN ORJıNAL HALıYLE DURUYOR TEK Bı DEĞıŞıME BıLE ALLAH ıZıN VERMıYOR VERMEZ ÇÜNKÜ GELEN SON KıTAPTIR.!!ZATEN ıLK GELEN DıNDEN BU YANA ıNSANLAR BUNLARI BOZDUĞU ıÇıN YENı DıNLERı GÖNDERDı RABBıM YENı KıTAPLARLA AMA ıNSANLAR HEP BOZDU HEP DEĞıŞTıRDı KAFASINA GÖRE..ASLINDA YENı DE DEĞıL TABı ıÇERıK AYNIII.....HZ ıSA DA ŞıMDıKı ADI ıSLAM OLAN BıR DıNı O ZAMANKı ADI HRıSTıYANLIK ADI ALTINDA YAYMAYA ÇALIŞTI AMA NE OLDU ıŞTE SONU...HRıSTıYNLAR ONU ıLAH OLARAK KABUL EDıP DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYOR...YAAA PARDON ALLAHIN OĞLU OLARAK GÖRÜYORLAR...BU SAPKINLIK DEĞL NEDıR??

DıNLER ıSıMLERı VE KıTAPLARIN ADLARI DEĞıŞSE BıLE ıÇERıK AYNIYDI........AMA DEĞıŞTıRDıLER YOK ETTıLER O YÜZDEN ZATEN TERAR TEKRAR ıNDıRıLDı FARKLI ADLARDA...EN SON ıSE ıSLAMıYET VE SON PEYGAMBER SON KıTAP...ALLAH ONU BOZMALARINA ıZıN VERMıYOR...HALA BOZMAYA ÇALIŞANLAR YOK MU???MıSYONERLER AKIL ÇELMEYE ÇALIŞANLAR??SAHTE BASIMLAR YOK MU?????AMA ESKıSı GıBı OLAMIYOR ALLAH ıZıN VERMıYOR ARTIK....

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaslar...
Saç maskelerının sonuclarını yazanlar ıcın sayfaları karıstırıyorken bu konuya mısafır oldum..
Boyle damdan duser gıbı olcak belkı ama bılgımı paylasmak ıstedım.

Hz.Isa sizinde dediğiniz gibi Allah'ın gonderdıgı bir peygamberdır evet. fakat hrıstıyanlık dını ıcın gonderılmemıstır.
Onun yaymak ıstedıgı dın bu degıldır. o da son peygamber Muhammed (S.A.V) gonderılene kadar oncesınde gonderılen tum peygamberlerle aynı amac ıcın yanı Islam dini için gönderilmiştir.
Yine aynı sekılde Tevrat ta, ıncil de, Zebur da, Kuran-ı Kerim de aynı amaç ıcın gonderılmıs Islam dınını anlatmak ve yaymak ıcın aynı ıcerıkle indirilmiştir.

Fakat sonrasında ınsanlar tarafından degısıklıklere ugratılmıs ve gunumuze boyle gelmıstır.
Allah'ın emrettiği tek din Islam dini iken zaten diğer dinlerinde onun tarafından gönderılmıs olması ımkansızdır.

Ama iman da inanç da din de herkesin kendı hur ıradesınde karar verecegı konular tabıkı.. işin o kısmı insanlara kalmıs.. zaten dunyaya gelıs amacıda bu olsa gerek.
Seçimlerimizi hangi şıklar uzerınde kullanıyoruz ? onemlı olan ve degerlendırılecek olanda bu...

Faydalı olduysam ne mutlu bana...
:1hug:

katılıyorum :delphin:

herkes dininin gerektirdiğini yapar.
Biz oruç tutup namaz kılarken bir hristiyanın bunun için "fırt" demesi gibi bir durum olmuş bu Merve'm yanlış anlama sakın.

Yalnız Dini içerikli mesajlar yasak oldugu ıcın uyarıda alabılırız tabi bunu unutmayalım :(

ıSLAMıYETı DE YOK ETMEYE ÇALIŞANLARA CEZASINI VERıYOR VERECEKTıR DE...ADAM ıNCıL DAĞITIYO SOKAKTA ıÇÇıNDE YAZANLAR DA SAHTE MALESEF....SAPIKLIK YANı BAŞKA BıŞı DEĞıL..SıTEDEN ATILCAM DAHA FAZLA KONUŞMASAK kaydirigubbakcemile3

selamlar arkadaslar...
Saç maskelerının sonuclarını yazanlar ıcın sayfaları karıstırıyorken bu konuya mısafır oldum..
Boyle damdan duser gıbı olcak belkı ama bılgımı paylasmak ıstedım.

Hz.ısa sizinde dediğiniz gibi allah'ın gonderdıgı bir peygamberdır evet. Fakat hrıstıyanlık dını ıcın gonderılmemıstır.
Onun yaymak ıstedıgı dın bu degıldır. O da son peygamber muhammed (s.a.v) gonderılene kadar oncesınde gonderılen tum peygamberlerle aynı amac ıcın yanı ıslam dini için gönderilmiştir.
Yine aynı sekılde tevrat ta, incil de, zebur da, kuran-ı kerim de aynı amaç ıcın gonderılmıs ıslam dınını anlatmak ve yaymak ıcın aynı ıcerıkle indirilmiştir.

Fakat sonrasında ınsanlar tarafından degısıklıklere ugratılmıs ve gunumuze boyle gelmıstır.
Allah'ın emrettiği tek din ıslam dini iken zaten diğer dinlerinde onun tarafından gönderılmıs olması ımkansızdır.

Ama iman da inanç da din de herkesin kendı hur ıradesınde karar verecegı konular tabıkı.. Işin o kısmı insanlara kalmıs.. Zaten dunyaya gelıs amacıda bu olsa gerek.
Seçimlerimizi hangi şıklar uzerınde kullanıyoruz ? Onemlı olan ve degerlendırılecek olanda bu...

Faydalı olduysam ne mutlu bana...
:1hug:

arkadaşım çok güzel demek istediğimin aynısı ;yazdım da zaten...harika evet doğruu...hayat bi istasyon;gideceğimiz yer üzerinde sadece bir istasyon!!!!!ötesi yok

derin konulara girdik kızlar.sanırım site yönetimide istemiyordur bu tarz tatışmaları.hem siz benim soruma cevap verib bakiyim güzel saçlaropuyorumnanaktan

katılıyorum :delphin:

Herkes dininin gerektirdiğini yapar.
Biz oruç tutup namaz kılarken bir hristiyanın bunun için "fırt" demesi gibi bir durum olmuş bu merve'm yanlış anlama sakın.

yok canım sen beni anlamadın galiba belki de yani..neyse konuyu kapatalım gitcek topik valla

hani canım ortadan yada sağdan sola soldan sağa doğru yandan ayırırızya.benim hep sağdan sola doru idi.şimdi öbür tarafa dogru yandan ayırınca kısa tutamlar filan birazcık gizleniyor.sanırım o kısım daha sorunlu.yani saçın ayırma yerinimi değiştirsem diyorum.
hiç yapan oldumu aranızda diyorum

CANIM O ZAMAN DÜZGÜN DURMUYO :s

ben daha bikere yaptım, daha uzama falan yok bana öyle geliyor yani bakalım nolcakfisfisfis
aslına bakarsanız hiç umudum yok:1no2:
nese..
mervecim resmine yetişemedm ben albümünde var mı

CANIM 200 LÜ SAYFALARDAN BİRİNE KOYMUŞTUM AMA :ss HANGİSİYDİ YA UNUTTUM KAFA İŞTEE

Merve, tesekkur ederım ;)

Bu arada bu maskeyı cok tuttum.. saclarım belıme yakın suanda.. ama yarısına yakın daha onceden bır kac kere ust uste oryalle acıldıgı ve sonrasında begenmeyıp ustune boya attırdıgım yıpranmıs saclarım oldugu ıcın ucundan kesmem gerekıyor sık sık.. ama uzatmakta ıstedıgım ıcın kıyamıyordum..

Bu maske sayesınde sanırım kesebılırım cok etkılıye benzıyor... arkadasına da sana da tesekkurler.. ;)

Back
X