selamlar arkadaslar...
Saç maskelerının sonuclarını yazanlar ıcın sayfaları karıstırıyorken bu konuya mısafır oldum..
Boyle damdan duser gıbı olcak belkı ama bılgımı paylasmak ıstedım.
Hz.ısa sizinde dediğiniz gibi allah'ın gonderdıgı bir peygamberdır evet. Fakat hrıstıyanlık dını ıcın gonderılmemıstır.
Onun yaymak ıstedıgı dın bu degıldır. O da son peygamber muhammed (s.a.v) gonderılene kadar oncesınde gonderılen tum peygamberlerle aynı amac ıcın yanı ıslam dini için gönderilmiştir.
Yine aynı sekılde tevrat ta, incil de, zebur da, kuran-ı kerim de aynı amaç ıcın gonderılmıs ıslam dınını anlatmak ve yaymak ıcın aynı ıcerıkle indirilmiştir.
Fakat sonrasında ınsanlar tarafından degısıklıklere ugratılmıs ve gunumuze boyle gelmıstır.
Allah'ın emrettiği tek din ıslam dini iken zaten diğer dinlerinde onun tarafından gönderılmıs olması ımkansızdır.
Ama iman da inanç da din de herkesin kendı hur ıradesınde karar verecegı konular tabıkı.. Işin o kısmı insanlara kalmıs.. Zaten dunyaya gelıs amacıda bu olsa gerek.
Seçimlerimizi hangi şıklar uzerınde kullanıyoruz ? Onemlı olan ve degerlendırılecek olanda bu...
Faydalı olduysam ne mutlu bana... :1hug: