Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hala 6,5 cm lik uzamayla kaldım
galiba bende de durdu uzama
7. uygulamamı yapıcam cuma günü :bbo:

işte durmaması için arada ara vermek lazım ben mesela sarımsaklı şampuanı kullanırkende bir ay dolunca 1 hafta normal şampuanla yıkadım sonra tekrar başladım daha etkili oluyoryerimseniben

selam kızlar, ben geçen gün ikinci uygulamamı yapmıştım. bahsettim daha önce ama bir şey sormayı unutmuşum. bunun saç boyasını akıttığını düşünen var mı? sanki bana biraz fazla akıttı gibi geldi.

sanmıyorumya okadar da deildir yani senin saçların uzuyodur:1hug:

sanmıyorumya okadar da deildir yani senin saçların uzuyodur:1hug:
ben yıkarken akan boyayı kastederk söyledim. saçım kızıldı da. kızıl zaten çok akıyor. ancak 4-5 yıkama sonra biraz duruyordu. maskeden sonra yıkadım sanki ilk yıkama gibi aktı. şimdi de saçımı çikolata brownie boyadım. ve bunun akmasını istemiyorum. 3.yü yapsam mı haftaya karar veremedim.:((:uhm:

saçların uzaması için hem bu bakım hmde yediklerime dikkat ediyorum artık birazz dengesiz besleniyorum da mafoldumben sçlarımın uzamasını istiyorumm haftada 2 kere yapsam olur mu sinemaki bemiks badem yağıını ?? a.s

haftada 2 fazla canım yapma sakın...1 kere yap tamam mı:1hug:

benim saçlarda ekimden beri aynı..bir cm biel uzamadı ya önceden çok çabuk uzardı şaşırdım kaldım..kaç ay oldu.

bende yapacağım ama benim düzenli işim olmaz ki hiç
bugün yaparım haftaya yapmayı unuturum yada üşenirim..hep yarıda kalır benim böyle bakımlarım..evde de bemix e vitamini falan var yani yapıcam diye almıştım önceden ama bir üşengeçlik geldi offf yaaa..nedir benim bu halim..

kızlar benim 5. yapışım bunu henüz bi ilerleme yok. normalmi? kaçıncı yapışta belli oluyo uzaması?
kaydirigubbakcemile4

kızlar benim 5. yapışım bunu henüz bi ilerleme yok. normalmi? kaçıncı yapışta belli oluyo uzaması?
kaydirigubbakcemile4

valla sonuç aldıktan sonra 3.yapıştan itibaren bile alan vardı yanılmıyorsam kontes arkadaşımız 3.yaşından sonra almıştı ama bende 2 kere yaptım değişen bişey yok.ısrarla 1.5 ay denicem bakalım.bu arada sarımsaklı şampuanımla yıkadım saçlarımı hemen hemen aynı döküldü yine ilk yapışım gerçi daha bakalım zamanla gelişme olucak mı.....

valla sonuç aldıktan sonra 3.yapıştan itibaren bile alan vardı yanılmıyorsam kontes arkadaşımız 3.yaşından sonra almıştı ama bende 2 kere yaptım değişen bişey yok.ısrarla 1.5 ay denicem bakalım.bu arada sarımsaklı şampuanımla yıkadım saçlarımı hemen hemen aynı döküldü yine ilk yapışım gerçi daha bakalım zamanla gelişme olucak mı.....

koku geçiyomu sarımsaklı şampuandan sonra :bbo:

koku geçiyomu sarımsaklı şampuandan sonra :bbo:

canım geçiyodu benim ama şampuan bitmesine yakın artık sarımsak okdar işliyoki şampuana çok berbat kokuyor ama kontes glissin bakım spreyini kullanıyormuş koku falan kalmıyormuşyerimseniben

1,5 ay = 6 kere yapmamız gerek bu cuma günü yani yılbaşı gecesi 3.yü yapıcam,daha öncede söylemiştim ben cetvel kullanmıyorum ,hala göğsümün üstünde on cm olmaıs için göğsümün altına inmesi lazım bakalım.Neler olacak kaldı 4 maskeşutarafagitti

slm kızlar dün akşam saçımı boyadım ve yıkama sırasında şampuanıma 5 damla çam terebentini 5 damlada tatlı badem yağı koydum bugün saçlarım hiç olmadığı kadar canlı parlak üstelik yumuşacık ama çam terebentinde gerçketen saçın nesfes aldığını hisedebiliyor insan

benim saçlarda ekimden beri aynı..bir cm biel uzamadı ya önceden çok çabuk uzardı şaşırdım kaldım..kaç ay oldu.

bende yapacağım ama benim düzenli işim olmaz ki hiç
bugün yaparım haftaya yapmayı unuturum yada üşenirim..hep yarıda kalır benim böyle bakımlarım..evde de bemix e vitamini falan var yani yapıcam diye almıştım önceden ama bir üşengeçlik geldi offf yaaa..nedir benim bu halim..

HOŞGELDİN CANIM..AMA DÜZENLİ YAPMAN GEREK...kaydirigubbakcemile5

slm kızlar dün akşam saçımı boyadım ve yıkama sırasında şampuanıma 5 damla çam terebentini 5 damlada tatlı badem yağı koydum bugün saçlarım hiç olmadığı kadar canlı parlak üstelik yumuşacık ama çam terebentinde gerçketen saçın nesfes aldığını hisedebiliyor insan

ÇAMTERABENTİNİ HİÇ SEVMİYORUM Bİ MÜDDET SORA KUPKURU YAPIYO SAÇI NİYEYSE ANLAMADIM..:bbo:

Back
X