Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikinciyi yapmıştım pazartesi cuma günüde sarımsaklı zeytin yağını süreceğim.ama ben ilk yapmaya etkisini görenlerdenim saçım röfleli nekadar uzadığını belli ediyo ikinciyi yaptığımda enseme doğru olan saçıma baktım röfle baya aşagıya inmiş siyah saclarım çıkmıs bu karısım bana çok iyi geldi.bugün eltim geldi senin saçlarınmı gürleşmiş dalgalı olmus bide dip boyan gelmiş dedi oysa fazla olmadı saçıma dip boya yaptıralı

vayy çok güzelll..
opuyorumnanaktan

canımmm avatarındaki kız hepsi grubundan gülçine çok benziyo yani ben benzettim onun resmi mi sen msn???sensen çok benziyosun tabi büyük foto nasıl bilemem ama hep düşünüyodum bakarken yazayım dedim...:1hug:a.s.

aynen katılıyorum bende sana canımkaydirigubbakcemile3

canımmm avatarındaki kız hepsi grubundan gülçine çok benziyo yani ben benzettim onun resmi mi sen msn???sensen çok benziyosun tabi büyük foto nasıl bilemem ama hep düşünüyodum bakarken yazayım dedim...:1hug:a.s.

kaydirigubbakcemile3 kuzum sende mi
herkes benzetiyoooo yaa :D
benim canımm :1ninca:
albümde de var resimlerim aslında ama bu avatardaki yoktu sanırımm fisfisfis

şimdi baktm albüme canım sahiden nekadar çok benziyosun gülçine saç renginde çok güzelmiş yaşasın sarı saçkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kuzumm:1rolleyes:
sarı saçtan vazgeçemiyorum hiç :kedi:

aynen bende şekerim tonunu güzel tutturabildiğin sürece sarı saç havalı duruyor sanada sarı saç yakışmış bence koyu tonları bence hiç denemene bile gerek yokopuyorumnanaktan

ben kedine bittim ya tarçına...
bu arada nişanlındı galiba yakışmışsınız allah mesut etsin...

kızlarr benim albume bakarmısnız aşkım çekti bugün ...
ama sadece arkadaşlar görebiliyor...

aynen bende şekerim tonunu güzel tutturabildiğin sürece sarı saç havalı duruyor sanada sarı saç yakışmış bence koyu tonları bence hiç denemene bile gerek yokopuyorumnanaktan

aah ahh başka renkte yaptım canım mavi siyaha boyamıştımm ne hale geldi saçlarım bi bilsennnn :sinifsinif: en büyük pişmanlığım o olmuştu

ben kedine bittim ya tarçına...
bu arada nişanlındı galiba yakışmışsınız allah mesut etsin...

Evet tatlım nişanlım kendisi opuyorumnanaktan teşekkür ederim canım.
Tarçın'a bitmeyen yokki :emir_bebek: evimizin neşesi bizim o:asigim:

kızlarr benim albume bakarmısnız aşkım çekti bugün ...
ama sadece arkadaşlar görebiliyor...

saçlatın ilk resime göre ikinci resimde daha sağlıklı ve hoş duruyor canımcım buarada profildeki kenannın resmine bayıldım oda nesi öyle anammmm:asigim:

kızlar saçımdan zeytinyağını arıtana kadar canım çıktı avs 4 şampuanda anca gitti sizinde öylemi oluyo

aah ahh başka renkte yaptım canım mavi siyaha boyamıştımm ne hale geldi saçlarım bi bilsennnn :sinifsinif: en büyük pişmanlığım o olmuştu

Evet tatlım nişanlım kendisi opuyorumnanaktan teşekkür ederim canım.
Tarçın'a bitmeyen yokki :emir_bebek: evimizin neşesi bizim o:asigim:

maşallah hayatım allah mutluluğunuzu daim etsinopuyorumnanaktan buarada albüme sadece arkadaş listemizdekilermi bakabliyor acaba bende özendim aşkımla resmimi koyım barikaydirigubbakcemile3

Back
X