Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle mi yaşanır ayrılıklar!!!

uzak diye bir yer yok...

paylaştığımız gökyüzü;kavuşturuyor bizi...

böyle mi yaşanır ayrılıklar!!!

uzak diye bir yer yok...

paylaştığımız gökyüzü;kavuşturuyor bizi...

ayy yavrum şuan gerçektten burnunda tütmüş döktürüyor yoksa kızardı bize konuyu dağıtmayalım arkadaşlarkaydirigubbakcemile3

dağılcağı kadar dağıldı zaten diğer topiklerden farkımız oldu hem ii oldu iizemuszemus

atılmayalım daaa....aşktan tut kilolara yılbaşından dinlere kadar her mevzuya el atmış bulunduk yani...var mı böyle bi yer bildiğin ???kaydirigubbakcemile3

atılmayalım daaa....aşktan tut kilolara yılbaşından dinlere kadar her mevzuya el atmış bulunduk yani...var mı böyle bi yer bildiğin ???kaydirigubbakcemile3

kızıyosun derken şaka yaptım şekerim amaaaan boşver herzaman saçtan konuşulmazki arada laflıyoruz işte kafamız dağılyor fenamı yani:dance::dance:

kaydirigubbakcemile3 yok vallaa

ehh yani bi farkımız olsun...en çok uzatan formül bizde aşk bizde güncel konular bizdeee ...işte napalım her yerde farklı olmak zorunda mıyım yarabbim neye el atsam hep bi farklılık hep bi dikkat çekmeler filan ...ahh işte yaradılış..illa her bulunduğum yere farklılık getiricem yani pehh...:dance::1closedeyes:

şaka tabi gene zrıvalamaya başladım sanırım...hehe sizler yaptınız burayı böylee...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-:jeyyar:

kızıyosun derken şaka yaptım şekerim amaaaan boşver herzaman saçtan konuşulmazki arada laflıyoruz işte kafamız dağılyor fenamı yani:dance::dance:

biliyorum tatlım aaa tanıdık o kadar yaniii dimi...a.s.opuyorumnanaktan

neyse "merve kaçar"...

bu arada o behlül ün "behlül kaçar" filan demeleri o havalar o dizideki haller felan...ayy özene bezene kusursuz yaratılmış sanki eşek sıpası..neyse bide o konuya değinmeyelim şimdi önünü lamayız bu sefer
kaydirigubbakcemile3

diğer konular gibi kapanmaz da süreeer gider..neyse ii geceler arkideşler...

ehh yani bi farkımız olsun...en çok uzatan formül bizde aşk bizde güncel konular bizdeee ...işte napalım her yerde farklı olmak zorunda mıyım yarabbim neye el atsam hep bi farklılık hep bi dikkat çekmeler filan ...ahh işte yaradılış..illa her bulunduğum yere farklılık getiricem yani pehh...:dance::1closedeyes:

şaka tabi gene zrıvalamaya başladım sanırım...hehe sizler yaptınız burayı böylee...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-:jeyyar:

hepimiizin eseri diyelimde ele başı sensin yalnızkaydirigubbakcemile3

Back
X