E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #2.461
niye kuzum uzaktamı:gitme:
ankara da ben konyada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kuzum uzaktamı:gitme:
nası verdin kilooo :kedi:benimde 13 kilo fazlalıgım vardı sonra bi verdim nerdeyse 4 senedir çok şükür korudum kilomu şimdi yesemde öyle çok alamıyormkaydirigubbakcemile2
ouff benimki de uzakböyle mi yaşanır ayrılıklar!!!
uzak diye bir yer yok...
paylaştığımız gökyüzü;kavuşturuyor bizi...
ouff benimki de uzakklava:
böyle mi yaşanır ayrılıklar!!!
uzak diye bir yer yok...
paylaştığımız gökyüzü;kavuşturuyor bizi...
ayy yavrum şuan gerçektten burnunda tütmüş döktürüyor yoksa kızardı bize konuyu dağıtmayalım arkadaşlarkaydirigubbakcemile3
merhabalar.bugün 2.ci kez denedim saçlarım yumuşacık
umarım hem gürleşir hemde uzar zamanla...
atılmayalım daaa....aşktan tut kilolara yılbaşından dinlere kadar her mevzuya el atmış bulunduk yani...var mı böyle bi yer bildiğin ???kaydirigubbakcemile3
atılmayalım daaa....aşktan tut kilolara yılbaşından dinlere kadar her mevzuya el atmış bulunduk yani...var mı böyle bi yer bildiğin ???kaydirigubbakcemile3
merhabalar.bugün 2.ci kez denedim saçlarım yumuşacık
umarım hem gürleşir hemde uzar zamanla...
kaydirigubbakcemile3 yok vallaa
kızıyosun derken şaka yaptım şekerim amaaaan boşver herzaman saçtan konuşulmazki arada laflıyoruz işte kafamız dağılyor fenamı yani:dance::dance:
biliyorum tatlım aaa tanıdık o kadar yaniii dimi...a.s.opuyorumnanaktan
ehh yani bi farkımız olsun...en çok uzatan formül bizde aşk bizde güncel konular bizdeee ...işte napalım her yerde farklı olmak zorunda mıyım yarabbim neye el atsam hep bi farklılık hep bi dikkat çekmeler filan ...ahh işte yaradılış..illa her bulunduğum yere farklılık getiricem yani pehh...:dance::1closedeyes:
şaka tabi gene zrıvalamaya başladım sanırım...hehe sizler yaptınız burayı böylee...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-:jeyyar: