Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada geçen yağmurdan ıslanmış saçının resmini koymuştun ya bide normal yıkandığı zamanki halini... ikisi de gayet güzel duruyodu hele yeni yıkandığı zaman çok canlı ve gür duruyorlar canım...hem de uzun...bu bakımlarla süper olur yaniii daha da...

yaaa ben de koyu kızıla boyamıştım saçlarımı geçen teyzem tekrar mı boyadın sanki açılmış dedi yok yıkadıkça akıyo mu napıyo dedim ben de bilemedim...ışıkta artık çok daha kızıl duruyomuş öyle dedi...doğrudur canım ama ben kızılı sevdiğimden şikayetçi değilim durumdannopuyorumnanaktan

ben de memnunum tatlım :) zaten uzamasını çok istesem de şöyle diyorum kür uzatmasa bile süpper sağlıklı saçlarım olmasını sağlıycak yerimseniben

bu arada geçen yağmurdan ıslanmış saçının resmini koymuştun ya bide normal yıkandığı zamanki halini... ikisi de gayet güzel duruyodu hele yeni yıkandığı zaman çok canlı ve gür duruyorlar canım...hem de uzun...bu bakımlarla süper olur yaniii daha da...

aynennn :lepi:
annem bu sabah "saçların parlamaya başladı" dediiiii opuyorumnanaktan:dance:

ben de memnunum tatlım :) zaten uzamasını çok istesem de şöyle diyorum kür uzatmasa bile süpper sağlıklı saçlarım olmasını sağlıycak yerimseniben

inş.canım gayet güzel saçların var zaten maşallah diyim ben çok beğendim...benimki seninki kadar uzasa iyi yaniiisositososito

kızlarrrr 2 foto daha ekledim
fikirlerinizi bekliyorum :dance:

canım maşallah yaa saçlara bakk çok güzel uzamışlarr maşallah diyorum çokta sağlıklı görünüyorlar:nazar:

ilk resimde çıkan küçük saçlar benim de dikkatimi çektii sanırım yeni çıkanlarr fisfisfis

selam kızlar ya sinamekini alamadım henüz.bugün bi arkadaşa söyledim inş. yarın almış getirmiş olur da akşam hemen yaparım

ben göremedim saçlarını Kontes albümemi ekledin.Özel albüm heralde görünürde albüm yok çünkü.

1 buçuk aya kadar saçlarım tama inş...kaydirigubbakcemile2

kızlar benim 6. yapışım ve bu hafta elimi bayağı bi boyadı saçımından rengini iyice açtı güzel oldu ama:)

resim ekledm kız kaydirigubbakcemile

evet gördüm tatlımm...çok güzel saçların seninki kadar olsa göbek atıcam o ilk kestirdiğin hali kadar yani...çok güzel saçların hiiiç uzasınlar diye kendini kasma ne kadar güzeller...yap maskelerini gerisini takma zaten gayet uzun gerisi de uzar işte...
hihoyyythihoyyyta.s.

evet gördüm tatlımm...çok güzel saçların seninki kadar olsa göbek atıcam o ilk kestirdiğin hali kadar yani...çok güzel saçların hiiiç uzasınlar diye kendini kasma ne kadar güzeller...yap maskelerini gerisini takma zaten gayet uzun gerisi de uzar işte...
hihoyyythihoyyyta.s.
ayh süper moral verdin kız walla saol :kedi:opuyorumnanaktanŞeniz:nazar:
darısı başına inşşş:Saruboceq:

Back
X