Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu karışım saç rengini açıyor mu gerçekten CADIARZU şuan saçım platin röfle üzerine koyu kahve boyanmış durumda.tutsun diye tam üç kez boyattım.eğer bu karışım rengi açıyorsa mahvoldum benakannehir

kızlar bu karışım saç rengini açıyor mu gerçekten CADIARZU şuan saçım platin röfle üzerine koyu kahve boyanmış durumda.tutsun diye tam üç kez boyattım.eğer bu karışım rengi açıyorsa mahvoldum benakannehir
valla bn renk değişimi gözlemlemedim kendimde,ama benim röflem sadece oriyel ile yapılmıştı,boya yoktu.bilemiyorum ondan mıdırCADIARZU

bn fotoğrafı göremedim çünkü site yavaş :( sayfalar zooor açılıyor :(

Kızlarr bemiximi almış bulunmaktayım.kaydirigubbakcemile4
Yalnız içindekilere şöyle bir göz attım da metil paraben, propil paraben de içeriyor. Ben de parabeni çok zarralı bir şey sanıyordum ama değil demekki.benneyaptımki
Birazdan ilk uygulamamı yapıcam çok heycanlıyımkaydirigubbakcemile2
Yarın öğlen yıkarım artık. Kurutma makinesiyle kurutsam mı acaba?

Kızlarr bemiximi almış bulunmaktayım.kaydirigubbakcemile4
Yalnız içindekilere şöyle bir göz attım da metil paraben, propil paraben de içeriyor. Ben de parabeni çok zarralı bir şey sanıyordum ama değil demekki.benneyaptımki
Birazdan ilk uygulamamı yapıcam çok heycanlıyımkaydirigubbakcemile2
Yarın öğlen yıkarım artık. Kurutma makinesiyle kurutsam mı acaba?
ben azcık kurutuyorum canım uzaktan uzaktan
sinüzitim var çünkü
başım ağrımasın diye :ecrin_bebek:

sanırım biraz açıyo gibi..
hımmm CADIARZU
neyse zaten ben istediğim uzunluğa geldikten sonra boyatcam
sonra da bırakırım bu kürü
içinde 12 tane yağ olan bi bakım yağım var
düzenli olarak onu yaparım , bakım amaçlı
rengini de korumuş olurum
şimdi uzaması olumsuz etkilenmesin diye dokunmuyorumzemuszemus

yaaa bende görmek istiyorum resimleri:çok üzgünüm: ya bn 3 yıldır saçımı uzatmaya çalışıorum çabaladıkça kısalıo galiba:D valla bunu yeni duydum yarın hepsini alıp denicem..alaahım inşallah uzar...bide saç rengini açıo demişsiniz bn hint kınası yakmıştım koyu tuttu onu da açar mı ki:roflol: açsa güsel olur:dance:

herkesin kendi tercihi isteyen ayağına kadar uzatsın şekerler yani dimi ama herkesin zevki farklı...ben çok uzun sevmem başkası da çok uzun sever filan ..kimi kısacık saç sever..hedefe ulaşana kadar yola devam kkontess cimm....ama zaten çok güzel saçların var ...hadi ben kaçtım ii geceler burda olanlara...

ben bukadara razıyım

Eklentiler

• $76749_0.webp
    $76749_0.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 54
herkesin kendi tercihi isteyen ayağına kadar uzatsın şekerler yani dimi ama herkesin zevki farklı...ben çok uzun sevmem başkası da çok uzun sever filan ..kimi kısacık saç sever..hedefe ulaşana kadar yola devam kkontess cimm....ama zaten çok güzel saçların var ...hadi ben kaçtım ii geceler burda olanlara...
mercie bebikopuyorumnanaktan
sana da ii gecess kaydirigubbakcemile5

Yaptım sonundaakaydirigubbakcemile4
Şurup gibi kokusu var bemixin rahatsız edici değil.
Yarım çay bardağından birazcık fazla yaptım. Saçıma tam geldi uzun olduğu için hepsini emdi maşallahkaydirigubbakcemile4
Benimki en az 12 saat beklicek. Yarına anca uyanırım.zemuszemus

Back
X