- Konu Sahibi EU3
- #3.141
kızlar bu karışım saç rengini açıyor mu gerçekten CADIARZU şuan saçım platin röfle üzerine koyu kahve boyanmış durumda.tutsun diye tam üç kez boyattım.eğer bu karışım rengi açıyorsa mahvoldum benakannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bn renk değişimi gözlemlemedim kendimde,ama benim röflem sadece oriyel ile yapılmıştı,boya yoktu.bilemiyorum ondan mıdırCADIARZUkızlar bu karışım saç rengini açıyor mu gerçekten CADIARZU şuan saçım platin röfle üzerine koyu kahve boyanmış durumda.tutsun diye tam üç kez boyattım.eğer bu karışım rengi açıyorsa mahvoldum benakannehir
ben azcık kurutuyorum canım uzaktan uzaktanKızlarr bemiximi almış bulunmaktayım.
Yalnız içindekilere şöyle bir göz attım da metil paraben, propil paraben de içeriyor. Ben de parabeni çok zarralı bir şey sanıyordum ama değil demekki.benneyaptımki
Birazdan ilk uygulamamı yapıcam çok heycanlıyımkaydirigubbakcemile2
Yarın öğlen yıkarım artık. Kurutma makinesiyle kurutsam mı acaba?
hımmm CADIARZUsanırım biraz açıyo gibi..
bn fotoğrafı göremedim çünkü site yavaşsayfalar zooor açılıyor
![]()
ben azcık kurutuyorum canım uzaktan uzaktan
sinüzitim var çünkü
başım ağrımasın diye :ecrin_bebek:
kezban gibi mibu da kezban gibi ama yakaydirigubbakcemile3 gerçi maşayla falan güsel olur
hani köylü kızı kezban tiplemesi vardır yakezban ne yaww
mercie bebikopuyorumnanaktanherkesin kendi tercihi isteyen ayağına kadar uzatsın şekerler yani dimi ama herkesin zevki farklı...ben çok uzun sevmem başkası da çok uzun sever filan ..kimi kısacık saç sever..hedefe ulaşana kadar yola devam kkontess cimm....ama zaten çok güzel saçların var ...hadi ben kaçtım ii geceler burda olanlara...