- Konu Sahibi EU3
- #3.641
ya resim nerde tatlı yuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım.yolladım cnm gamyoncuiremsu
saol kontes aldım tarifi saclarımı yeni kestirdim(belimdeydi) ucarındn aldırıyım dedim birazda kat olsun dedim denyo kuaför tek tarafı cok kesmiş yamuk duruyor kesimi önlerde sinir oldum bide cok kesti zaten moralim bozuldu acamıyrm sacımı düzelttiriyim desem iyce kısaltcaklar mafoldumben
teşekkür ederim canım.
Bende aynı mağdurlardanım.Hemde her zaman gitttiğim bir kuafördü.Ama kadına laf söyleyince neye uğradığını şaşırdı.......
KIZLAR bu arada bende başlıyvam bugün,yapan arkadaşlar ne kadar süre yapmamız lazım bu tarifi birde uzama ne kadar süre sonra duruyor?
inş uzar cnm opuyorumnanaktanay inşallah renginde açılma falan olmaz.Uzama olursa süper olur ama.Çünkü düğün var,saçlarımın uzun olması lazım 3 aya kadar.Bu arada moral olur banada...
herkese merhabaaa
Kızlar bunu sadece saç diplerinde sürüyoruz değil mi?Başka bir sitede bu karışımın zamanla saç diplerinde yağlanmaya yol açtığını yazmışlar ve kabuklanma yapıyormuş.Var mı böyle birşey sizde?
günaydın kızlar...daha yeni kahvaltı yapıcam haa o kadar geç uyandım ki :)))) uzun saçlarımla mis gibi uyumuşummmbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
her gün birazcık milim olarak da olsa uzuyo ya ne güzelllkaydirigubbakcemile2
ben asla böyle bir şey yaşamadım :umursamaz:Kızlar bunu sadece saç diplerinde sürüyoruz değil mi?Başka bir sitede bu karışımın zamanla saç diplerinde yağlanmaya yol açtığını yazmışlar ve kabuklanma yapıyormuş.Var mı böyle birşey sizde?
diplere sürülcek sadece.Bu arada saç uçlarına kadar sürülcek mi bu?Kızlar diğer sayfaları okumuştum ama aklımda kalmadı o kadar sayfa.Bi cvp yazıverin hadi.
günaydın kızlar...daha yeni kahvaltı yapıcam haa o kadar geç uyandım ki :)))) uzun saçlarımla mis gibi uyumuşummmbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
her gün birazcık milim olarak da olsa uzuyo ya ne güzelllkaydirigubbakcemile2
diplere sürülcek sadece.
eğer istersen uçlara da sürebilirsin ama tüm saça sürmüyorsun-tatlicadiarzu-