E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #3.681
Tamam canım :))sağolll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu başlamadan 3-4 gün önceki
![]()
şimdi bu ilk denememden hemen sonra çektiğim. TAM 15 gün ÖNCE
![]()
sonuncu da bugünkü denememden sonra
![]()
![]()
Kürümü uyguladım belkiyorum.İnşallah memnun kalırım.
Bu fotograflardakii tarihler 2007 ve 2010 gösteriyorr ..2007 demi yaptın bu kür :) 3 senede tabi o hale gelir saçlar kaydirigubbakcemile3
Valla bende sırf şu uzuyor uzuyor dendiği içn yaptım.Bakalım ne olcak.Fotoların bazılarında göz yanılsaması çok var zaten.
Hele şükür yaptım 1. kürümü :) :dance:
Bemix kırarken biraz parçaladım canımı düzgün kıramadım camlar saçıldı :))
güzelce hazırladım karışım hepsini güzelce saçıma yedirdimm ..Büyük buzdolabı poşeti geçirdim bone gibi zemuszemus üstünede tülbent bağladım sıcak dursun :)üşümeyelim bayanssulusmile
kokusu bencee kötü diyenler abartmışta abartmışş ben valla il karışımı sürdüğümde yeminlen şamfıstıgı kokusu geldi çok güzel kokusu var bence zemuszemus
Kürümü uyguladım belkiyorum.İnşallah memnun kalırım.
güzelce hazırladım karışım hepsini güzelce saçıma yedirdimm ..Büyük buzdolabı poşeti geçirdim bone gibi zemuszemus üstünede tülbent bağladım sıcak dursun :)üşümeyelim bayanssulusmile
kokusu bencee kötü diyenler abartmışta abartmışş ben valla il karışımı sürdüğümde yeminlen şamfıstıgı kokusu geldi çok güzel kokusu var bence zemuszemus
dove arkadaşım bana uzama var gibi geldi...zemuszemus
bilemedim ki cnm yaeve gıdıcem haftaya annem söyler artık. en iyi o anlar bendeki değişikliği annecim benim :1hug:
dışarda mı okuyosn canım...okul bitiyo mu da gidiyosn canım???evet her şeyin en iyisini anneler anlar bilir hemencecik...canlarımız yaaa...:asigim::asigim:
evet canım ankarada okuyorum evim taa manisada
bu hafta finallerim var. bitince eve gıdıcem inş...