E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #4.161
gene kimsecikler yok nasıl denk getiriyosaammmkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben de ikinci uygulamayı yaptım...moralim çok bozuk:çok üzgünüm:
saçlarımda aynı benım gıbı ınatçıdır hıc uzamıyolar bende denıcem taroflerınız bakalım ınatcı saclarımın ınadını kırabılecekmıyımm
noldu tatlım???daha dur hele 2. uygulaman
başka bişeye sıkıldıysan da şöyle diyim;bi sürü can sıkıcak şey var hayatta işte...gelir geçerr:teselli:
yok canım başka bişeye canım sıkıldı.mesela saçımız kısa deyip uzatabiliyoruz bi çaresi var ama başka çaresi olmayan şeyler olabiliyo işte malesef:çok üzgünüm:
Merhaba arkadaslara.s
Bende bu işe girişmeye karar verdm kendi haline bırakırsam saçlarımın uzayacağı yok:teytey:
Geçen hafta saçlarımın ucundan kırıkları alıp denemeye başladım. Bugün 2. uygulamam ama sanki bir değişiklik var gibi:sm_cool: Yumuşadılar, kolay şekle giriyorlar falan çok hoşuma gitti...
Umarım yakında uzadığını da görürüm:Saruboceq:
kesinlikle beslendiklerini ve sağlıklı olduklarını göreceksin. benim saçımın ilk hali ve 3. uygulamadan sonraki haline bakabılırsın albümümden belki fikir edinirsin biraz...
Saol canım.
Benim saçlarım biraz yıpranmış durumda ama bu karışım iyi gelicek gibi sositososito
Bu arada ben senin resmi göremedim benneyaptımki
inş.. etki eder bende bayanssulusmileherkeste aynı etkiyi yapmıyo malesef canım...yazan arkadaşlarımızdan çıkan sonuç bu...ama bende çoook güzel işe yaradı ve yarıyo...opuyorumnanaktan
hoşgeldinnn:1hug:
Arkadaşlar merhaba , uzun süredir forumu takip ediyordum , yapmaya karar verdim .Dün ilk uygulamamı yaptım bana sanki hemen birazcık da olsa etki etmiş gibi geldi yani yanlış yönlendirmek istemem ama eşim de farketti , diplerden bakınca birazcık uzama vardı...
dove'cum uzama evet belli belirsiz ama gözle görülür bir canlılık ve parlama var,gayet sağlıklı görünüyor saçların![]()
aayyyy ne güzelllllllllllllllllllll zemuszemustatlım zaten ilk etapta hiç uzama beklemedim. çünkü zaten saçlarım ayda 1 cm ya uzar ya uzamaz benım![]()
yine de memnunum çünkü artık daha sağlıklı olduklarını hissediyorum opuyorumnanaktan