• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gene kimsecikler yok nasıl denk getiriyosaammmkaydirigubbakcemile3

saçlarımda aynı benım gıbı ınatçıdır hıc uzamıyolar bende denıcem taroflerınız bakalım ınatcı saclarımın ınadını kırabılecekmıyımm

kızlar ben de ikinci uygulamayı yaptım...moralim çok bozuk:çok üzgünüm:

noldu tatlım???daha dur hele 2. uygulaman

başka bişeye sıkıldıysan da şöyle diyim;bi sürü can sıkıcak şey var hayatta işte...gelir geçerr
:teselli:

noldu tatlım???daha dur hele 2. uygulaman

başka bişeye sıkıldıysan da şöyle diyim;bi sürü can sıkıcak şey var hayatta işte...gelir geçerr
:teselli:

yok canım başka bişeye canım sıkıldı.mesela saçımız kısa deyip uzatabiliyoruz bi çaresi var ama başka çaresi olmayan şeyler olabiliyo işte malesef:çok üzgünüm:

yok canım başka bişeye canım sıkıldı.mesela saçımız kısa deyip uzatabiliyoruz bi çaresi var ama başka çaresi olmayan şeyler olabiliyo işte malesef:çok üzgünüm:

olmuşla ölmüşe çare yok bi tek. onun dışında her şeyin çaresi var üzülme her neye üzülüyorsan...

Merhaba arkadaslara.s
Bende bu işe girişmeye karar verdm kendi haline bırakırsam saçlarımın uzayacağı yok:teytey:
Geçen hafta saçlarımın ucundan kırıkları alıp denemeye başladım. Bugün 2. uygulamam ama sanki bir değişiklik var gibi:sm_cool: Yumuşadılar, kolay şekle giriyorlar falan çok hoşuma gitti...
Umarım yakında uzadığını da görürüm:Saruboceq:

Merhaba arkadaslara.s
Bende bu işe girişmeye karar verdm kendi haline bırakırsam saçlarımın uzayacağı yok:teytey:
Geçen hafta saçlarımın ucundan kırıkları alıp denemeye başladım. Bugün 2. uygulamam ama sanki bir değişiklik var gibi:sm_cool: Yumuşadılar, kolay şekle giriyorlar falan çok hoşuma gitti...
Umarım yakında uzadığını da görürüm:Saruboceq:

kesinlikle beslendiklerini ve sağlıklı olduklarını göreceksin. benim saçımın ilk hali ve 3. uygulamadan sonraki haline bakabılırsın albümümden belki fikir edinirsin biraz...

kesinlikle beslendiklerini ve sağlıklı olduklarını göreceksin. benim saçımın ilk hali ve 3. uygulamadan sonraki haline bakabılırsın albümümden belki fikir edinirsin biraz...

Saol canım.
Benim saçlarım biraz yıpranmış durumda ama bu karışım iyi gelicek gibi sositososito
Bu arada ben senin resmi göremedim benneyaptımki

Saol canım.
Benim saçlarım biraz yıpranmış durumda ama bu karışım iyi gelicek gibi sositososito
Bu arada ben senin resmi göremedim benneyaptımki

sana arkadaşlık gönderiyorum. sadece arkadaşlarım görebiliyor da..

dove merak ettim canım bende görebilirmiyim saçlarınıbilmiyorumkismile

herkeste aynı etkiyi yapmıyo malesef canım...yazan arkadaşlarımızdan çıkan sonuç bu...ama bende çoook güzel işe yaradı ve yarıyo...opuyorumnanaktan

hoşgeldinnn:1hug:
inş.. etki eder bende bayanssulusmile
hoşşbulddummmmm :1hug:

Arkadaşlar merhaba , uzun süredir forumu takip ediyordum , yapmaya karar verdim .Dün ilk uygulamamı yaptım bana sanki hemen birazcık da olsa etki etmiş gibi geldi yani yanlış yönlendirmek istemem ama eşim de farketti , diplerden bakınca birazcık uzama vardı...

ekledim deydeycim :) zaten burdakilerin toplu halde eklenmiş şekli. daha 3 hafta olduğu için sadece canlandıklarını görebilirsiniz. uzama var ama belirsiz henüz.... fotolara sondan başa doğru bakarsan farkı daha iyi görürsün canım (:

Arkadaşlar merhaba , uzun süredir forumu takip ediyordum , yapmaya karar verdim .Dün ilk uygulamamı yaptım bana sanki hemen birazcık da olsa etki etmiş gibi geldi yani yanlış yönlendirmek istemem ama eşim de farketti , diplerden bakınca birazcık uzama vardı...

bence biraz psikolojik olabilir ama belki de saçınız çabuk tepki veriyodur,,, hayırlı olsun (:

dove'cum uzama evet belli belirsiz ama gözle görülür bir canlılık ve parlama var,gayet sağlıklı görünüyor saçların :nazar:

dove'cum uzama evet belli belirsiz ama gözle görülür bir canlılık ve parlama var,gayet sağlıklı görünüyor saçların :nazar:

tatlım zaten ilk etapta hiç uzama beklemedim. çünkü zaten saçlarım ayda 1 cm ya uzar ya uzamaz benım :(
yine de memnunum çünkü artık daha sağlıklı olduklarını hissediyorum
opuyorumnanaktan

tatlım zaten ilk etapta hiç uzama beklemedim. çünkü zaten saçlarım ayda 1 cm ya uzar ya uzamaz benım :(
yine de memnunum çünkü artık daha sağlıklı olduklarını hissediyorum
opuyorumnanaktan
aayyyy ne güzelllllllllllllllllllll zemuszemus :nazar:
danırısı başıma kaydirigubbakcemile3

Back
X