- Konu Sahibi EU3
- #4.801
gitmiyor ama canım röfleler düğünler var hepsi aynı renk olsun istiyorum röflenin üstüne boya çok yıpratır mı hayatımda hiç boyada sürmedim saçıma ama ne boyayanlar var yaa..
loreal casting creme gloss'la boya bence. ama tüm saçına sür. koyu bir rengini boyarsan bana kalırsa bayağı bir kapatır. ben garnier'nin tarçın bakırı üstüne lorelal casting çikolata brownie boyadım. tarçın bakır bayağı bir açıktı. kendi saçım da koyu kumral ama ışıkta kızımlısı bir parlaklığı vardır. daha önce foto koymuştum bakabilirsin. o fotoğraftaki ilk üç saç kendi rengi tamamen boyasız. alt sıradaki üç fotoğraf da tarçın bakır üstüne çikolata brownie boyandıktan sonra. arada çok az bir fark var. diplerimden de görüyorum. fark var ama idare edebilecek bir fark. henüz bir kere boyadım ama ikinci boyamada eminim fark hiç kalmayacak. bir de bu boya amonyaksız. bence saçı diğer boyalar kadar yıpratmaz. zaten kokusu da çok hafif ve diğer boyalar kadar uzun bekletilmiyor saçta. üstelik de uygulaması çok kolay. lorealin sitesinde uygulamanın nasıl yapıldığını gösteren video da var. şiddetle tavsiye ederim bu boyayı.