Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 1hafta yıkamadan asla duramam :1no2:

evet zor oluyor dayanmasi ama gercekten faydasini gördüm yagliyken bide örüyorum saclar daha hizli uzuyor böle bide canim sadece 3 ay böle devam edicem yoksa bende dayanamam simdi uzamasini hizlandirdigi icin yapiorum :lepi:

evet zor oluyor dayanmasi ama gercekten faydasini gördüm yagliyken bide örüyorum saclar daha hizli uzuyor böle bide canim sadece 3 ay böle devam edicem yoksa bende dayanamam simdi uzamasini hizlandirdigi icin yapiorum :lepi:
kolay gelsin o zaman kuzumkaydirigubbakcemile2
bu bana göre bi uygulama değil :kedi:

albumumdeki resmime bakın arkadaşlar ve fikir verin sizce sarılar dan kaç ayda kurtulcam ben...mucize olsa kesşke uzasa birden de bende hemen kuaföre koşsam kestirmeye...

Merhaba kızlar normalde benm saçım gürdür fakat bu maske ile çok daha gürleşti sanki resimde görebilirsiniz bugün çektim
3933.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hanginizdi hatırlamıyorum ama bir ara kayısı ile alakalı kremi mi sabun mu ne söylemiştiniz
sivilceler için...
annem bugün bana kayısı çekirdeği özlü sabun almış
hanginizdi bundan söz eden :1shok:

hg kuşum eiyim ben
sivilceleri kuruttum şmdi izleri geçirme peşindeim delikafadulden
9. sinameki uygulamam da saçlarımda :hulya:

sen nasılsınnn ??

sivilce izleri için kesinlikle bepanthen öneririm özellikle cildin karma veya kuru ise olumunekankayizsmile

bu arada Rojek-te ne ile sürüyor bilmiyorum ama ben kulak pamuğu ile kirpik diplerime sürüyorum çok zor olmuyor biraz kaçabiliyor ama yanma yapmadı bende ya da kızarma.
ben zaten üst kirpiklere uyguladığım için daha kolay sürmekzemuszemus

ben maskarayla sürüyorum arkadaşlarım.. yanma oluyo bende ama herşeye razıyım :) gerçekten çok güzel uzatıyo denemeye değer kızlar inanın ya!!.. ben kesip kesip uzatmayı düşünüyorum bu formülle.. çünkü kirpiklerimin uçları biraz ince.. ben istiyorum ki kapkalın olsun :D o yüzden kestikçe sürerim artık :D alllaaahhh :sm_cool::sm_cool:

hg kuşum eiyim ben
sivilceleri kuruttum şmdi izleri geçirme peşindeim delikafadulden
9. sinameki uygulamam da saçlarımda :hulya:

sen nasılsınnn ??

ben de iyim bebem. annem geçen gün kolunu kırdıı giremiyorum ne zamandır..evin her işi bana bakıyor artık ev hanımı oldum :hulya:
:)) sinamekiye ara verdim ve geçen gün saçımı boyadımmm olumunekankayizsmile

ben de iyim bebem. annem geçen gün kolunu kırdıı giremiyorum ne zamandır..evin her işi bana bakıyor artık ev hanımı oldum :hulya:
:)) sinamekiye ara verdim ve geçen gün saçımı boyadımmm olumunekankayizsmile
ayh geçmiş olsun kuşum çok üsüldüm :gitme:
ol ol iidir ew hanımlığı,ilerde işine yarıcak kaydirigubbakcemile3
saçın da hayırlı olsun opuyorumnanaktan
ara verdim demişsinn,tamamen wazgeçmedin yani aklinialirimsmile

ayy kız kirpiklerine nasıl yapıyosn????benimkiler zaten uzun ve gür ama daha da uzasa olur yani :)

senin sayende yapıyorum mu desem ne desem :D saçlarıma yaptığım zamanlar küçük bişey ayırıyorum.. o gece yatmadan maskarayla sürüyorum ama gerçekten uzatıyo.. hint yağıymış badem yağıymış hikayee :D benim çok kısaydı kirpiklerim böyle dimdik duruyodu o kadar kısaydı.. şimdi kıvrımlarım ortaya çıkmaya başladııı.. bi de rımel sürünce herkes çok beğeniyo.. iice uzayana kadar hayyatta bırakmam:dance: bence kesin kullan saç gibi uzar walla alkisalkisalkis

ayh geçmiş olsun kuşum çok üsüldüm :gitme:
ol ol iidir ew hanımlığı,ilerde işine yarıcak kaydirigubbakcemile3
saçın da hayırlı olsun opuyorumnanaktan
ara verdim demişsinn,tamamen wazgeçmedin yani aklinialirimsmile

yok hayatım uzamasına bağlı ara vermeyi düşündüm bir süre.. hem dinlenmiş olur birde eski rengime dönmek içimi rahatlattı..
az önce komşu geldi dedi saçların ne kadar uzamıışş .. çok mutlu oldum vallahii zemuszemusopuyorumnanaktan

bu karışımı saçlarımıza haftada 1 değil de, haftada 2 -3 defa yapsak nolur ?? zararı olur mu kızlar ya?
bu soruyu soran 78368364389. kişisin,bu da ödülün canım :hooray:
witaminin fazlası saç döker ayrıca çok çok uygulaman saçın daha hızlı uzayacağı anlamına değil aksine yorulması anlamına gelir

yok hayatım uzamasına bağlı ara vermeyi düşündüm bir süre.. hem dinlenmiş olur birde eski rengime dönmek içimi rahatlattı..
az önce komşu geldi dedi saçların ne kadar uzamıışş .. çok mutlu oldum vallahii zemuszemusopuyorumnanaktan
ohhh ne mutlu sana:asigim::nazar:

Back
X