Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu dün çekilden resim.. uzama gözle görülür :)

9yt4tzggwbxdst8ro8zg.jpg

renk değişti dediğin yaklaşık elmacık kemiğine kdrki kısım ve sonrasının farkı mı cnm?

medusa senin iki resimde de saçların gürmüş ben farkı göremedim nedense aynı gibi...

dopiez sarımsaklı şampuanı bende bırakcam galiba başlığıma yazmışsın yara gibi bişeyler çıkardı diye aynı etkiyi bende de yaptı ilk şüphelenmedim ama sinemaki yapmaz herelde ..kuru saçlara ii gelmiyor galiba sarımsaklı şampuan baksana..senin de kuru mu saçın?

dopiez cevabını gördüm no problem o zaman ..bende sarımklı şampuandan şüphelenmiştim ama devammm bakalım ...saçlarımın diplerinin kabuk değiştirmesi de inş iiidir..

dopiez cevabını gördüm no problem o zaman ..bende sarımklı şampuandan şüphelenmiştim ama devammm bakalım ...saçlarımın diplerinin kabuk değiştirmesi de inş iiidir..
Bende denedim 1 şişe sarımsaklı şampuan. Bana çok ii geldi , ama bitince tekrar hazırlayamadım. Ben içine sarımsak, bal, badem yağı ve ampüller kırmıştım. EEE o kadar şey koyunca etki etmese şaşardım tabii. Birde benim saçlar kuru olduğu için şampuanın içine 1 - 2 kapak badem yağı koyunca çok çok iyi geldi. yağlı saçlara o kadar iyi gelmeyebilir belki....

40 gün Sabahları aç karna 1 diş sarımsak yutmak normal kahvaltıya yarım saat sonra başlamak. Ama bunu sektirmeden yapmak saçlardaki beyazları döküp siyah saç çıkarıyormuş diye birçok yerden duydum ve okudum. Aslında birkaç kür daha var bununla ilgili.

bendee geldiimm turkbayragi
Bu gün yağmur altında ıslandım bütüüün sırılsıklam.Eve geldim hertarafım su kaydirigubbakcemile3
nasıl gidiyor arkadaşlarrr saç uzatma işlemleriniz opuyorumnanaktan

Çörek otu yağı, hint yağı, zeytin yağı bunlarla saçları yağlamak. Haftada iki olabilir. En az 40 dk. beklemek (fazladan birkaç saat olabilir.) daha sonra normal her zamanki gibi yıkamak. Bu da saçların ağarmasını geciktiriyor , gürleştiriyor, dökülmesini engelliyor.

Elacım saçlarına baktım, saçlarının sadece uçlarını saçının kendi rengine boyatırsan o karışık ve sağlıksız görüntüden kurtulup, renk bütünlüğü sağlayabilirsin. Diplerini hiç boyatma. Ne kadar iyide olsa boya saça zarar veriyor. Bir süre bakımlara devam et kendine gelir inşallah saçların bayanssulusmile

Bir tarifim daha var ama pis kokulu bir tarif :sinifsinif:
Sarımsak - soğan ve yumurtanın sarısı.
Ya sarımsak saça çok iyi kızlar. :Keşke bu kadar kötü kokmasa.Neyse bu tarif yine saçın ağarmasını önlemek, beyazların çoğalmasını engellemek için.
5 - 6 diş sarımsağı iyice dövüyoruz veya rendeliyoruz. Bir kuru soğanı yine rendeliyoruz veya rondoda çekiyoruz(suyu çıkana kadar.) sonra yumurtanın sarısı ile karıştırıp saçımıza sürüyoruz, en az 40 dk. bekkliyoruz, sonra yıkıyoruz. Buna birkaç ay devam ediyoruz. haftada iki kere uyguluyoruz.

Bir tarifim daha var ama pis kokulu bir tarif :sinifsinif:
Sarımsak - soğan ve yumurtanın sarısı.
Ya sarımsak saça çok iyi kızlar. :Keşke bu kadar kötü kokmasa.Neyse bu tarif yine saçın ağarmasını önlemek, beyazların çoğalmasını engellemek için.
5 - 6 diş sarımsağı iyice dövüyoruz veya rendeliyoruz. Bir kuru soğanı yine rendeliyoruz veya rondoda çekiyoruz(suyu çıkana kadar.) sonra yumurtanın sarısı ile karıştırıp saçımıza sürüyoruz, en az 40 dk. bekkliyoruz, sonra yıkıyoruz. Buna birkaç ay devam ediyoruz. haftada iki kere uyguluyoruz.

gürleştirmeye de etkisi var mıdır acabaa

Back
X