Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada buldum tarçınlım çok güzel olmuş saçların güle güle kullanopuyorumnanaktan
ben bu sinamekili tarife bepanten ampul yanında evingen ampul ve badem yağınn yanında çam terebentin ve bi miktar hint yağı ekledim. bekliyorum şimdi yıkamak için.
peki sence bana da fayda edermi ki 12/1bilmiyorumkismile
:hulya:
bilmem kii bebemm..12/1 kullanmadım hiç..ama alıp küçük bir yerinde dene bence
kadın dediğin çok azcıcık dolgun olucak tahta gibi de olmuycak...kalça basen olcak biraz yaniii:kedi:
ama bel ince olucakk:kedi:
yani zemin çok koyu değil ama dimi kuşumboshayallersmile
olmas sana o olmassssyani zemin çok koyu değil ama dimi kuşumboshayallersmile
bence açılır canım...ilk aşamada belki çok az koyu bırakır ama 2.ye elde edersin... kendi saç rengin çok koyu değill açılmayacak bir renk değil yani
kaydirigubbakcemile3olmas sana o olmassss
laelaelaelaelae
evet 2.de olur en azından oreal den kurtulurum canım sağollopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
amanbeeee öfbeeee
olur beeeeeemafoldumbenlülülülülülü
olsun beeee kaydirigubbakcemile3Şeniz
2cm daha uzamış benimkilerr:icecream:
hahahhahaayyyyy kızlarrr konu dışına çıkıcam azcık amaa..niaşnlımla ne zamandır sinemaya gitmemiştik bugün gidelim dedik...hadi dedii bi film var ona gidelim çok merak ediyorum ben falan dediii...iyi dedim hadi gidelim adı ne dedim.. " paranoma activity" dediii.. ay ben ne bilim nasıl bişey olduğunuuu girdik neyse....filmin yarısına doğru koltuğa yapışmaya başladımm resmen akannehir korku filmlerini severim amaaa bu biraz fazla kaçtııııı..eve geldim her sesten tırsıyorummmmm ani seslerden ödüm kopuyor..annem sesleniyor sıçrıyorum :1ninca: ne menem bir filmmişşş :bbo:
ayyyyy kızlarrr konu dışına çıkıcam azcık amaa..niaşnlımla ne zamandır sinemaya gitmemiştik bugün gidelim dedik...hadi dedii bi film var ona gidelim çok merak ediyorum ben falan dediii...iyi dedim hadi gidelim adı ne dedim.. " paranoma activity" dediii.. ay ben ne bilim nasıl bişey olduğunuuu girdik neyse....filmin yarısına doğru koltuğa yapışmaya başladımm resmen akannehir korku filmlerini severim amaaa bu biraz fazla kaçtııııı..eve geldim her sesten tırsıyorummmmm ani seslerden ödüm kopuyor..annem sesleniyor sıçrıyorum :1ninca: ne menem bir filmmişşş :bbo: