Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada buldum tarçınlım çok güzel olmuş saçların güle güle kullanopuyorumnanaktan

ayyy aşkım görmedim ben onu bilmiyorumkismile
iyi bari tutturmana çok sevindim
bende 12/1 bulacağımı pek sanmıyorum ama bakıcam artıkkaydirigubbakcemile4
benm diplerimde böyle tutar heralde dimibilmiyorumkismile

bu arada yeni çıkan saçlarım nasılaklinialirimsmile

kuşum resmi görümiorum benbilmiyorumkismile

ben bu sinamekili tarife bepanten ampul yanında evingen ampul ve badem yağınn yanında çam terebentin ve bi miktar hint yağı ekledim. bekliyorum şimdi yıkamak için.

ben bu sinamekili tarife bepanten ampul yanında evingen ampul ve badem yağınn yanında çam terebentin ve bi miktar hint yağı ekledim. bekliyorum şimdi yıkamak için.

bende evigen bepanthen ve karışık yağlarla uyguluyorum
c.tesi 8.uygulamamı yapıcam 6-7 cmlik uzamam var canım
sende kısa zamanda faydasını görürsün inş.zemuszemus

kadın dediğin çok azcıcık dolgun olucak tahta gibi de olmuycak...kalça basen olcak biraz yaniii:kedi:

ama bel ince olucakk
:kedi:

kesinlikle katılıyorum canım ama o dediklerinin hiçbiri kalmadı bende...
eskiden dolgundum maşallah ama şimdi tahtayım resmen...:gitme:

bence açılır canım...ilk aşamada belki çok az koyu bırakır ama 2.ye elde edersin... kendi saç rengin çok koyu değill açılmayacak bir renk değil yani

evet 2.de olur en azından oreal den kurtulurum canım sağollopuyorumnanaktan

olmas sana o olmassss
laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3
amanbeeee öfbeeee
olur beeeeeemafoldumbenlülülülülülü

ayyyyy kızlarrr konu dışına çıkıcam azcık amaa..niaşnlımla ne zamandır sinemaya gitmemiştik bugün gidelim dedik...hadi dedii bi film var ona gidelim çok merak ediyorum ben falan dediii...iyi dedim hadi gidelim adı ne dedim.. " paranormal activity" dediii.. ay ben ne bilim nasıl bişey olduğunuuu girdik neyse....filmin yarısına doğru koltuğa yapışmaya başladımm resmen akannehir korku filmlerini severim amaaa bu biraz fazla kaçtııııı..eve geldim her sesten tırsıyorummmmm ani seslerden ödüm kopuyor..annem sesleniyor sıçrıyorum :1ninca: ne menem bir filmmişşş :bbo:

Son düzenleme:
ayyyyy kızlarrr konu dışına çıkıcam azcık amaa..niaşnlımla ne zamandır sinemaya gitmemiştik bugün gidelim dedik...hadi dedii bi film var ona gidelim çok merak ediyorum ben falan dediii...iyi dedim hadi gidelim adı ne dedim.. " paranoma activity" dediii.. ay ben ne bilim nasıl bişey olduğunuuu girdik neyse....filmin yarısına doğru koltuğa yapışmaya başladımm resmen akannehir korku filmlerini severim amaaa bu biraz fazla kaçtııııı..eve geldim her sesten tırsıyorummmmm ani seslerden ödüm kopuyor..annem sesleniyor sıçrıyorum :1ninca: ne menem bir filmmişşş :bbo:
hahahhaha
o film olay oldu,duymadın mı hiçççkaydirigubbakcemile3
umarım çok etkilenmezsin
lakin uyuyamayanlar çoktur onun sayesinde...
ben netten izledim,o kdr etkilenmedim
ama sinemada başka olur tabi:bbo:
bi de yanılmıyorsam 3 boyutlu o?

ayyyyy kızlarrr konu dışına çıkıcam azcık amaa..niaşnlımla ne zamandır sinemaya gitmemiştik bugün gidelim dedik...hadi dedii bi film var ona gidelim çok merak ediyorum ben falan dediii...iyi dedim hadi gidelim adı ne dedim.. " paranoma activity" dediii.. ay ben ne bilim nasıl bişey olduğunuuu girdik neyse....filmin yarısına doğru koltuğa yapışmaya başladımm resmen akannehir korku filmlerini severim amaaa bu biraz fazla kaçtııııı..eve geldim her sesten tırsıyorummmmm ani seslerden ödüm kopuyor..annem sesleniyor sıçrıyorum :1ninca: ne menem bir filmmişşş :bbo:

rüyana girmez inş. kuşumeyvahedigeldismile

Back
X