Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısı esma64'cmm (:
Bende de çok saç çıkardı yaa yatıştıramıyorum o derece ve daha 2 kez kullandım . Saç çıkarttığı bir gerçek.E saç çıkaran şey saçta uzatır herhalde :)
Siz kaçıncı uygulamada farkettiniz uzamayı ??

cnm 2.yada3. de uzama oluyodu bende 4.denememi sali yaptim baya farketti sanki

ölçtün mü hiç tatlım??ya da tahmini olarak ne kadar???

Kızlar ben kafayı yicemmmmmmmmm .
2. uygulamam olduğu halde o kadar çok yeni saç çıkıyor ki ay arkadaşım dalga geçti bu gün saçaklılar gibi dolaşıyorum tamam memnunum yeni saç çıkmasından ama çok fazla yaaaa .
nası yatıştırıcamm yardımmm

Kızlar ben kafayı yicemmmmmmmmm .
2. uygulamam olduğu halde o kadar çok yeni saç çıkıyor ki ay arkadaşım dalga geçti bu gün saçaklılar gibi dolaşıyorum tamam memnunum yeni saç çıkmasından ama çok fazla yaaaa .
nası yatıştırıcamm yardımmm

bilsem kendiminkileri yatıştırcam da olmuyoo...ben saç kremi sürüyorum yani yıkarken sürülenden değil saçı kuruttuktan sonra birazcık nemliyken...azcık elime alıyorum yediriyorum yatışıyo ama tamamen değil malesef...küçük küçük saçlar çıkıyo gene önceki çıkanlar uzadııılaelaelaelaelae

merciii,ama daha da gösel olacaammm :kedi:
amaç : benmkini kıskançlıktan çatlatmak sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

ayy kısa saçlara da özenmiyo değilim yaaaa offf ....bide diyorum ki 10 cm uzasın diyorum anca yeter diyorum sora diyorum ki 4-5 te yeter hiiiç sonu gelmiyo bunların yaaaa...taaa ki ben saçımdan tatmin olana kadar :1no2:

kız savurucan saçını herkes sana bakcak seninki de çatlıycak kıskançlığından yanii:jeyyar:

benim de saçım istediğim duruma gelip bide 3 kilo versemmmm..offf çok güzel olucak daaa....

yaaa şu kilo için bişiler önerin yaaaa hadii
mafoldumben

bilsem kendiminkileri yatıştırcam da olmuyoo...ben saç kremi sürüyorum yani yıkarken sürülenden değil saçı kuruttuktan sonra birazcık nemliyken...azcık elime alıyorum yediriyorum yatışıyo ama tamamen değil malesef...küçük küçük saçlar çıkıyo gene önceki çıkanlar uzadııılaelaelaelaelae

denicemm onuuu çok teşekkürler mervecimmm opuyorumnanaktan
saçaklı gibi dolaşmayayım da kaydirigubbakcemile3
İşte bende saçımı savurmak için deli oluyorum mervecmm kaydirigubbakcemile3

şu kilo için bişiler önerin zaten vermek istediğim kilo az o yüzden vücut direnç gösteriyo sinir oluyorummm....bişiler önerin kızlar yaaa

ben saçımı kuruttuktan sonra ensemden topluorum
ama lastikle değil,klipsli tokalarla
2-3 saat sonra dümdüz oluyorlar
hiç ööle saçaklı olmuyor
iz de kalmıyor :1shok:

benim saçlar savrulcak kıvamda ii kötü ama yetmiyooo

ayy kısa saçlara da özenmiyo değilim yaaaa offf ....bide diyorum ki 10 cm uzasın diyorum anca yeter diyorum sora diyorum ki 4-5 te yeter hiiiç sonu gelmiyo bunların yaaaa...taaa ki ben saçımdan tatmin olana kadar :1no2:

kız savurucan saçını herkes sana bakcak seninki de çatlıycak kıskançlığından yanii:jeyyar:
ehehe kesinlikle plan bu aklinialirimsmile

ben saçımı kuruttuktan sonra ensemden topluorum
ama lastikle değil,klipsli tokalarla
2-3 saat sonra dümdüz oluyorlar
hiç ööle saçaklı olmuyor
iz de kalmıyor :1shok:

ayy nasıl oluyooo ooooeyvahedigeldismile

benim de saçım istediğim duruma gelip bide 3 kilo versemmmm..offf çok güzel olucak daaa....

yaaa şu kilo için bişiler önerin yaaaa hadii
mafoldumben
Geçen yaz benim de 5 kilo vermem gerekiyordu . 3 hafta düzenli egzersiz düzenli beslenme ve bol su tüketimiyle 5 kiloyu da verdim.52 ideal kilomdur 57ye çıkınca azmettim geldim istediğim kiloya . haftada en fazla 1 tane çikolata yedim kendimden kıstığım nadir şeyler katı yağ şeker tuz tatlıydı . taavsiye ederim egzersizi özelliikle .. opuyorumnanaktan

yaaa alt ucu 3 kilo ve beni çok değiştiriyo incecik oluyorum o zaman ama bi veremiyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....sinir oldummmafoldumben

Geçen yaz benim de 5 kilo vermem gerekiyordu . 3 hafta düzenli egzersiz düzenli beslenme ve bol su tüketimiyle 5 kiloyu da verdim.52 ideal kilomdur 57ye çıkınca azmettim geldim istediğim kiloya . haftada en fazla 1 tane çikolata yedim kendimden kıstığım nadir şeyler katı yağ şeker tuz tatlıydı . taavsiye ederim egzersizi özelliikle .. opuyorumnanaktan

evet egzersiz çoook önemli cnmm...ben de yarın gene bi başlıycam...diyet günlüğü yaptım ne yediğimi yazcam...spor yapcammm....sıkılaşma hareketleri de yapıcam işteee...suyu boll içerim zati deee bide 3 hafta 1 ay felan tartılmayım bakiyim ....yoksa gıcık oldum iice aaaasempatiksalakcinni

ben de ekmek arası , kumpir,pizzadan vazgeçtim ki tam bir kumpir delisiyimdirmafoldumben.egzersizim yok işte.çok hımbılım.üşeniom.sen ne egzersizi yaptn cnm?

Back
X