E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #6.441
sen zaten güzelsinnn...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı esma64'cmm
Bende de çok saç çıkardı yaa yatıştıramıyorum o derece ve daha 2 kez kullandım . Saç çıkarttığı bir gerçek.E saç çıkaran şey saçta uzatır herhalde :)
Siz kaçıncı uygulamada farkettiniz uzamayı ??
merciii,ama daha da gösel olacaammm :kedi:sen zaten güzelsinnn...
Kızlar ben kafayı yicemmmmmmmmm .
2. uygulamam olduğu halde o kadar çok yeni saç çıkıyor ki ay arkadaşım dalga geçti bu gün saçaklılar gibi dolaşıyorum tamam memnunum yeni saç çıkmasından ama çok fazla yaaaa .
nası yatıştırıcamm yardımmm
merciii,ama daha da gösel olacaammm :kedi:
amaç : benmkini kıskançlıktan çatlatmak sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
bilsem kendiminkileri yatıştırcam da olmuyoo...ben saç kremi sürüyorum yani yıkarken sürülenden değil saçı kuruttuktan sonra birazcık nemliyken...azcık elime alıyorum yediriyorum yatışıyo ama tamamen değil malesef...küçük küçük saçlar çıkıyo gene önceki çıkanlar uzadııılaelaelaelaelae
ehehe kesinlikle plan bu aklinialirimsmile
ayy kısa saçlara da özenmiyo değilim yaaaa offf ....bide diyorum ki 10 cm uzasın diyorum anca yeter diyorum sora diyorum ki 4-5 te yeter hiiiç sonu gelmiyo bunların yaaaa...taaa ki ben saçımdan tatmin olana kadar :1no2:
kız savurucan saçını herkes sana bakcak seninki de çatlıycak kıskançlığından yanii:jeyyar:
ben saçımı kuruttuktan sonra ensemden topluorum
ama lastikle değil,klipsli tokalarla
2-3 saat sonra dümdüz oluyorlar
hiç ööle saçaklı olmuyor
iz de kalmıyor :1shok:
benim de saçım istediğim duruma gelip bide 3 kilo versemmmm..offf çok güzel olucak daaa....
yaaa şu kilo için bişiler önerin yaaaa hadiimafoldumben
saçımın cinsinden galiba,özel bi şey yapmıyorumayy nasıl oluyooo ooooeyvahedigeldismile
Geçen yaz benim de 5 kilo vermem gerekiyordu . 3 hafta düzenli egzersiz düzenli beslenme ve bol su tüketimiyle 5 kiloyu da verdim.52 ideal kilomdur 57ye çıkınca azmettim geldim istediğim kiloya . haftada en fazla 1 tane çikolata yedim kendimden kıstığım nadir şeyler katı yağ şeker tuz tatlıydı . taavsiye ederim egzersizi özelliikle .. opuyorumnanaktanbenim de saçım istediğim duruma gelip bide 3 kilo versemmmm..offf çok güzel olucak daaa....
yaaa şu kilo için bişiler önerin yaaaa hadiimafoldumben
Geçen yaz benim de 5 kilo vermem gerekiyordu . 3 hafta düzenli egzersiz düzenli beslenme ve bol su tüketimiyle 5 kiloyu da verdim.52 ideal kilomdur 57ye çıkınca azmettim geldim istediğim kiloya . haftada en fazla 1 tane çikolata yedim kendimden kıstığım nadir şeyler katı yağ şeker tuz tatlıydı . taavsiye ederim egzersizi özelliikle .. opuyorumnanaktan
Geçen yaz benim de 5 kilo vermem gerekiyordu . 3 hafta düzenli egzersiz düzenli beslenme ve bol su tüketimiyle 5 kiloyu da verdim.52 ideal kilomdur 57ye çıkınca azmettim geldim istediğim kiloya . haftada en fazla 1 tane çikolata yedim kendimden kıstığım nadir şeyler katı yağ şeker tuz tatlıydı . taavsiye ederim egzersizi özelliikle .. opuyorumnanaktan