Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haftada kaç gün egzersiz yaptın cnm???ve süresi ne kadardı????

elma sirkesi için kızlarrrrrrraklinialirimsmile
kokusu kötü ama burnunuzu tıkayın için
gitsin kilolarsempatiksalakcinni

ben step yaparım evde step aletim var 45 dk rahat yapabiliyorum çok yoruyo beni hava soğuk yürüyüş yapamam....mekik felan ....45 dk yeter galibaaaa hep öyle yapıyorum spor alışkanlığım var vücudum da alışık ama düzgün rejim yapamadığımdan oluyooo istikrarlı gidemiyorum ama inş...yapcm artık yeterrreyvahedigeldismile

ideal kilom 50 ama 49 olmam lazımmbilmiyorumkismile

sen içmişisn galiba cnm??nasıl oldu sonuç ne kadar süredeee

geçen sene nisan gibiydi kuşum
2 hafta bile kullanmadım
sabah aç karnına ve gece yatarken
2-3 kilo vermiştim ve belim 68 den 64 e düştüaklinialirimsmile
hatta şuanda da babam başladı içmeye:roflol:

bir de kızlar 3 ay ağır fitness yapmış biri olarak
şunu söyleyeyim
sporu yaşam biçimi haline getirin diyorlar ya kesinlikle doğru
eğer sadece kilolarınızdan kurtulmak için jimnastik,aeorobik vs yapıyorsanız
bıraktığınız anda vücudunuz mahvoluyor benden söylemesi
3 ay çalıştım,sonra bi bıraktım,göbeğim ve üst bacaklarım mahvoldu
toparlayana kadar canım çıktı:ecrin_bebek:

elma sirkesi için kızlarrrrrrraklinialirimsmile
kokusu kötü ama burnunuzu tıkayın için
gitsin kilolarsempatiksalakcinni
ayh onu içiodum ben snra unuttum eyvahedigeldismile
bi gün merve sordu hatta burda,işe yaradı mı die
o zmn hatrladım
aa ben bööle bi şe yabıodum diekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen kullandın mı onu cnm?
bi de ılık mı içtin?
kimisi soğuk içior da...

ben step yaparım evde step aletim var 45 dk rahat yapabiliyorum çok yoruyo beni hava soğuk yürüyüş yapamam....mekik felan ....45 dk yeter galibaaaa hep öyle yapıyorum spor alışkanlığım var vücudum da alışık ama düzgün rejim yapamadığımdan oluyooo istikrarlı gidemiyorum ama inş...yapcm artık yeterrreyvahedigeldismile
step aletim yok ama step niyetine kullanacağım çok müsait bir yer var odamdabilmiyorumkismile
step gerçekten işe yarıyor mu?
benim belimi we üst bacaklarımı inceltmem lazım

ayh onu içiodum ben snra unuttum eyvahedigeldismile
bi gün merve sordu hatta burda,işe yaradı mı die
o zmn hatrladım
aa ben bööle bi şe yabıodum diekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen kullandın mı onu cnm?
bi de ılık mı içtin?
kimisi soğuk içior da...

ılıkda içtim,soğukta tatlım
1 bardak suya 1 yemek kaşığı sirke bi kaç damla limon sıkıyodum burnumu kapatıp bi seferde içiyodum,hatta içtikten sonra 2 dk daha bekliyordum burnuma koku gelmesin diyekaydirigubbakcemile3
gerçekten kokusu çok keskin:sinifsinif:

ılıkda içtim,soğukta tatlım
1 bardak suya 1 yemek kaşığı sirke bi kaç damla limon sıkıyodum burnumu kapatıp bi seferde içiyodum,hatta içtikten sonra 2 dk daha bekliyordum burnuma koku gelmesin diyekaydirigubbakcemile3
gerçekten kokusu çok keskin:sinifsinif:

ben sevmiştim,limonata gibiydi zemuszemus gerçi sirke de mideyi yakıyor diye duydum ama of yaa koladan daha beter olmaz herhalde ,kola kullanmıyorum ama senelerce içtik sonuçta bilmiyorumkismile

ben sevmiştim,limonata gibiydi zemuszemus gerçi sirke de mideyi yakıyor diye duydum ama of yaa koladan daha beter olmaz herhalde ,kola kullanmıyorum ama senelerce içtik sonuçta bilmiyorumkismile

midene dokunuyorsa bal hafifletiyor diye biliyorum o şekilde deneyebilirsin aşkım
1 tatlı kaşığı bal ilave edip kullanaklinialirimsmile

step aletim yok ama step niyetine kullanacağım çok müsait bir yer var odamdabilmiyorumkismile
step gerçekten işe yarıyor mu?
benim belimi we üst bacaklarımı inceltmem lazım

valla 11 kilo verdim 60 dan 49 a düştüm...2 buçuk sene felan oldu vereli ve bu arada da hep step yürüyüş felan yaptım vücudum allaha şükür ii ...annem diyo ki baya kilo verdin vücudunun böyle ii kalması sporla oldu dedi geçen bana ve doğru yoksa sarkar....ama allaha şükür gayet ii vücudum ve daha da sıkılaştırmak istiyorum....step yapıyorum 45 dk rahat....müzik eşliğinde harika oluyo hem bacaklar çok güzel sıkılaşıyo....kesinlikle tavsiye ederim ama in kalk değil benim step aleti çok sert bacağınla ittiriyosn çok zorluyo ama acayip güzel....bak gaza geldim hemen yarın geri başlıyorum ...step yapmadığımdaysa annemle yürüyüşe çıkıyoruz ama artık hava çok soğudu...
aklinialirimsmile

valla 11 kilo verdim 60 dan 49 a düştüm...2 buçuk sene felan oldu vereli ve bu arada da hep step yürüyüş felan yaptım vücudum allaha şükür ii ...annem diyo ki baya kilo verdin vücudunun böyle ii kalması sporla oldu dedi geçen bana ve doğru yoksa sarkar....ama allaha şükür gayet ii vücudum ve daha da sıkılaştırmak istiyorum....step yapıyorum 45 dk rahat....müzik eşliğinde harika oluyo hem bacaklar çok güzel sıkılaşıyo....kesinlikle tavsiye ederim ama in kalk değil benim step aleti çok sert bacağınla ittiriyosn çok zorluyo ama acayip güzel....bak gaza geldim hemen yarın geri başlıyorum ...step yapmadığımdaysa annemle yürüyüşe çıkıyoruz ama artık hava çok soğudu...
aklinialirimsmile
ben ne yazık ki sadece in kalk yapabilirim bilmiyorumkismile ama yine de kasık-karın kısmı etkilenir diye düşünüyorum

sporu seviyorum zayıf olmayı da ama çikolayatla sucuklu yumurtayı da seviyorummmkaydirigubbakcemile3

Back
X