Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eii eiii.....senden baya taktik kapacam ben aklinialirimsmile sivilceler de merviş sayesinde gidiooo,oohhhh,yedim seni 1ol sempatiksalakcinni

ehehe tabi bebemm taktik mekanı oldu burası zatensempatiksalakcinni
aa bi de 4S kuralını öğretcem ben sanaaklinialirimsmilesırnaşık şey

ben ne yazık ki sadece in kalk yapabilirim bilmiyorumkismile ama yine de kasık-karın kısmı etkilenir diye düşünüyorum

tabiki tatlım hepsinin faydası var mutlaka sen yap...internetten de bak bi sürü hareket var videolarla anlatım...ebruyla plates de iiaklinialirimsmile

bak kadına sımsıkı duruyo yaaa helal olsun valla eskiden kiloluydu hem kiloları verdi hem sımsıkı yaaaa çok beğeniyorummm:nazar:

valla 11 kilo verdim 60 dan 49 a düştüm...2 buçuk sene felan oldu vereli ve bu arada da hep step yürüyüş felan yaptım vücudum allaha şükür ii ...annem diyo ki baya kilo verdin vücudunun böyle ii kalması sporla oldu dedi geçen bana ve doğru yoksa sarkar....ama allaha şükür gayet ii vücudum ve daha da sıkılaştırmak istiyorum....step yapıyorum 45 dk rahat....müzik eşliğinde harika oluyo hem bacaklar çok güzel sıkılaşıyo....kesinlikle tavsiye ederim ama in kalk değil benim step aleti çok sert bacağınla ittiriyosn çok zorluyo ama acayip güzel....bak gaza geldim hemen yarın geri başlıyorum ...step yapmadığımdaysa annemle yürüyüşe çıkıyoruz ama artık hava çok soğudu...
aklinialirimsmile

kesinlikle devam et kuşum,düzenli yapıldığında inanılmaz etkileri oluyor:lepi:

sporu seviyorum zayıf olmayı da ama çikolayatla sucuklu yumurtayı da seviyorummmkaydirigubbakcemile3
çikolata hiç sevmem , çok nadir canım çeker,onda da 2 yudum alır bırakırıp.gofret olsun ince tek sıralı çikolar olsun asla bitiremem.yarısı hep kalır,birine kakalarımkaydirigubbakcemile3milkinis yiyorum sadece arada.minicik onlar,yetiyo kaydirigubbakcemile2

kesinlikle devam et kuşum,düzenli yapıldığında inanılmaz etkileri oluyor:lepi:

evet tatlım yoksa diyorum ya böyle olmazdım ama allaha şükür ii duruyorum sımsıkı olmak istiyorum ben...taş gibii
:kedi:

tabiki tatlım hepsinin faydası var mutlaka sen yap...internetten de bak bi sürü hareket var videolarla anlatım...ebruyla plates de iiaklinialirimsmile

bak kadına sımsıkı duruyo yaaa helal olsun valla eskiden kiloluydu hem kiloları verdi hem sımsıkı yaaaa çok beğeniyorummm:nazar:
nette çok var eed, buldum,bi ara da yaptım ama step daha eğlenceli bayanssulusmile

ayyhh kızlar sansürlü yazim o zaman durun:1ninca:
hemencik sileriz
kkontess şeker sen ii anlarsın bu durumu
sildim işte lülülülülülü

Son düzenleme:
kkontess bayıldı galibaaakaydirigubbakcemile3

sesi çıkmıyooo

aaa gerçekten mii ben de bu tarifi görmüştüm ya bu sitede ya da başka bir yerde ama henüz uygulamadım ama şimdi böyle yorumdan sonra denemem lazım saçlarımın acil uzaması lazım...Bir sorum olacak şimdi benim saçlarım yeterince yağlı o yüzden ikinci tarif benim için uygun mudur iyice yağlanmasın saçlarım zeytinyağından?

ben K.K da bi topikten öğrenmiştim,doğruluğunu da bizzat test ettim onayladımkaydirigubbakcemile3

Back
X