Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okudu ve bayıldı kesinnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

aaa gerçekten mii ben de bu tarifi görmüştüm ya bu sitede ya da başka bir yerde ama henüz uygulamadım ama şimdi böyle yorumdan sonra denemem lazım saçlarımın acil uzaması lazım...Bir sorum olacak şimdi benim saçlarım yeterince yağlı o yüzden ikinci tarif benim için uygun mudur iyice yağlanmasın saçlarım zeytinyağından?

benimki de yağlı tatlım ama extradan yağlandırmadıı

hee bilom ben onu :kahve:
işe yarıo eed
şahsen bugün azcık uyguladım
anında topladım meyvesini :icecream:

kızzzz kkontesssssaklinialirimsmile
selam kızlarr ya canım bişey sorucam bu maskeyi bende yapıcam ama merak ettiğim boyalı saça yapılmasında bir sakınca varmı röfle var benim saçımdaCADIARZUCADIARZUCADIARZU

marilyn monroe nun fiziğine hastayım ama resim koyarsam bura yıkılırrrkaydirigubbakcemile4

selam kızlarr ya canım bişey sorucam bu maskeyi bende yapıcam ama merak ettiğim boyalı saça yapılmasında bir sakınca varmı röfle var benim saçımdaCADIARZUCADIARZUCADIARZU

tatlım renk değişmesi oluyo diyolar riske girceksn yap değilse yapma sora üzülme tatlımm...:sinifsinif:

hee bilom ben onu :kahve:
işe yarıo eed
şahsen bugün azcık uyguladım
anında topladım meyvesini :icecream:

:roflol::roflol:
meyve veren ağaç taşlanırmış kuşum
ayy bu akşam bişiler oldu bana
özlü sözlerden gidiyorumkaydirigubbakcemile3

tatlım renk değişmesi oluyo diyolar riske girceksn yap değilse yapma sora üzülme tatlımm...:sinifsinif:
sağol canımm en iyisi risk almıyayım boya çıkınca yaparım evde de değilim çalışıyorum yoksa hemen başlardım :1hug:

Back
X