E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #6.501
okudu ve bayıldı kesinnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kkontess bayıldı galibaaakaydirigubbakcemile3
sesi çıkmıyooo
aaa gerçekten mii ben de bu tarifi görmüştüm ya bu sitede ya da başka bir yerde ama henüz uygulamadım ama şimdi böyle yorumdan sonra denemem lazım saçlarımın acil uzaması lazım...Bir sorum olacak şimdi benim saçlarım yeterince yağlı o yüzden ikinci tarif benim için uygun mudur iyice yağlanmasın saçlarım zeytinyağından?
ayh görmedim ki sirke yapmaya gittimdi bilmiyorumkismileayyhh kızlar sansürlü yazim o zaman durun:1ninca:
hemencik sileriz
kkontess şeker sen ii anlarsın bu durumu
sildim işte lülülülülülü
ayh görmedim ki sirke yapmaya gittimdi bilmiyorumkismile
hee can :kedi:kızzzz kkontesssssaklinialirimsmile
tmm :roflol::roflol:ayy bi daha riske atmayayım kuşumkaydirigubbakcemile3
özeline yazıcam bu kezaklinialirimsmile
hee can :kedi:
selam kızlarr ya canım bişey sorucam bu maskeyi bende yapıcam ama merak ettiğim boyalı saça yapılmasında bir sakınca varmı röfle var benim saçımdaCADIARZUCADIARZUCADIARZUkızzzz kkontesssssaklinialirimsmile
ayh görmedim ki sirke yapmaya gittimdi bilmiyorumkismile
ben de gördün bayıldın sandımmmmakannehirkaydirigubbakcemile3
hemen de sirke içmeye gideermişşş....verelim şu kiloları artık ama demiiyerimseniben
selam kızlarr ya canım bişey sorucam bu maskeyi bende yapıcam ama merak ettiğim boyalı saça yapılmasında bir sakınca varmı röfle var benim saçımdaCADIARZUCADIARZUCADIARZU
koy koy :lepi:marilyn monroe nun fiziğine hastayım ama resim koyarsam bura yıkılırrr![]()
hee bilom ben onu
işe yarıo eed
şahsen bugün azcık uyguladım
anında topladım meyvesini :icecream:
sağol canımm en iyisi risk almıyayım boya çıkınca yaparım evde de değilim çalışıyorum yoksa hemen başlardım :1hug:tatlım renk değişmesi oluyo diyolar riske girceksn yap değilse yapma sora üzülme tatlımm...:sinifsinif:
uygun bi zamanda taşlıcam da zemuszemus:roflol::roflol:
meyve veren ağaç taşlanırmış kuşum
ayy bu akşam bişiler oldu bana
özlü sözlerden gidiyorumkaydirigubbakcemile3