Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi saçların uzadımı peki ya ben yıllardır uzun kullanıyodum yıkıldım çıkınca kuaförden =( şimdide korkuma gidipkırıklarını aldıramıyorum:(

ya tam istediğim gibi olmadı ama ondan bi 10 ay kadar sonra bi kat filan attırmıştım tekrar ben gitmişti saçlar yine..

bu arada ben de bu formülü denemeye karar verdim ilk uygulamayı yapacam az soora =)

ya tam istediğim gibi olmadı ama ondan bi 10 ay kadar sonra bi kat filan attırmıştım tekrar ben gitmişti saçlar yine..

bu kuaförlerniye saçları katlayıp durur analamıyorum sen kendin istemişsindirde ben hiçistememe rağmen katlayıp duruyolaruzamıyo saçlarımmm:( vallahi napcam bilmiyorum yhaaa insanın asabı da bozuluyo bütün alımım saçlarımla gitmiş gibi hissediyorumm çirkin paspal bişi oldum sanki =(:sinifsinif: neyse artık uzarlar inşallah =)

ayyy lülelüle savurcan saçlarını hmmmm....anladım lüleyken bile baya bi uzun olucak yani...sempatiksalakcinni

dediğin dvd yi internetten buldum indiriyorum canım,umarım işe yarar :kedi:

kıslarr albume ekledim ama ilk halini koyamadım içeriği kabul etmiyor bende anlamadım koyduğum resimlerin arası 2.5 hafta bir bakın bakalım...

ayrıca bişey daha sorcam
bemiksinizin son kul.tarihine bakarmısınız kıslar merak ettim...

elaaa saçlar güzel uzamış röflelerinden belli oluor zaten birde ben senin ilk koyduğun resmi hatırlıyorum kesinlikle saçlarında gürleşme var hadi gözünaydın şekerim güzel sonuçlar alıyosunopuyorumnanaktan

sinameki badem yağı ve bemixle saçların uzamasını sağlamak 12 tl
bu 3lüyle saçların uzamasını beklemek ortalama 1.5-2 ay
1.5-2 ayda saçlarıma sağladığı uzama 7-8 cm
ayın 1 inde gidip saçlarımı 6-7 cm kestirmek paha biçilemez:roflol::roflol:

mannak hatun :roflol:

inanmıyorum ya neden kestirdin saçlarını bide 6 7 cm neyse toparlanmıştır saçların yeniden uztırsın ne diyelim gidenin arkasından el sallanır :a015:

inanmıyorum ya neden kestirdin saçlarını bide 6 7 cm neyse toparlanmıştır saçların yeniden uztırsın ne diyelim gidenin arkasından el sallanır :a015:

kafam bozuldu saçlarımdan aldım hırsımısositososito
evet canım toparlandı şimdi daha sağlıklı uzar inşallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

kafam bozuldu saçlarımdan aldım hırsımısositososito
evet canım toparlandı şimdi daha sağlıklı uzar inşallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

ben de boyatmamak için zor dayanıyorum eyvahedigeldismileama sinameki saç rengini değiştiriyor diye boyatmıcam :umursamaz:

Back
X