- Konu Sahibi EU3
- #6.821
haklısın kuşum da keşke saçlara bulaşmasaydın yaw bilmiyorumkismile neyse artık nabalım :kedi:
aynen artık iş işten geçti bebemmafoldumben
daha güzel uzarlar şimdi inşallah:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın kuşum da keşke saçlara bulaşmasaydın yaw bilmiyorumkismile neyse artık nabalım :kedi:
aynen artık iş işten geçti bebemmafoldumben
daha güzel uzarlar şimdi inşallah:Saruboceq:
şimdi saçların uzadımı peki ya ben yıllardır uzun kullanıyodum yıkıldım çıkınca kuaförden =( şimdide korkuma gidipkırıklarını aldıramıyorum![]()
ya tam istediğim gibi olmadı ama ondan bi 10 ay kadar sonra bi kat filan attırmıştım tekrar ben gitmişti saçlar yine..
ayyy lülelüle savurcan saçlarını hmmmm....anladım lüleyken bile baya bi uzun olucak yani...sempatiksalakcinni
ayrıca bişey daha sorcam
bemiksinizin son kul.tarihine bakarmısınız kıslar merak ettim...
kızlar sinameki saç rengini etkiliyor mu acaba?
sinameki badem yağı ve bemixle saçların uzamasını sağlamak 12 tl
bu 3lüyle saçların uzamasını beklemek ortalama 1.5-2 ay
1.5-2 ayda saçlarıma sağladığı uzama 7-8 cm
ayın 1 inde gidip saçlarımı 6-7 cm kestirmek paha biçilemez:roflol::roflol:
mannak hatun :roflol:
sinameki badem yağı ve bemixle saçların uzamasını sağlamak 12 tl
bu 3lüyle saçların uzamasını beklemek ortalama 1.5-2 ay
1.5-2 ayda saçlarıma sağladığı uzama 7-8 cm
ayın 1 inde gidip saçlarımı 6-7 cm kestirmek paha biçilemez:roflol::roflol:
inanmıyorum ya neden kestirdin saçlarını bide 6 7 cm neyse toparlanmıştır saçların yeniden uztırsın ne diyelim gidenin arkasından el sallanır :a015:
kafam bozuldu saçlarımdan aldım hırsımısositososito
evet canım toparlandı şimdi daha sağlıklı uzar inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
ben de boyatmamak için zor dayanıyorum eyvahedigeldismileama sinameki saç rengini değiştiriyor diye boyatmıcam :umursamaz: