- Konu Sahibi EU3
- #7.021
şu thalianın saçlarına hastayımm ben de o uzunluk istiomm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu thalianın saçlarına hastayımm ben de o uzunluk istiomm
şükürr biri beendii delikafadulden ayh hg sayın fikirdaşım.aylardır yolunu gözlüyorum :roflol: burdakiler beenmior benim hayallerimii büüüü:gitme::dilcikar:
walla bende özendim, kaynakla hallettim.. baya havalıydı, çok can yaktım vaktiyle![]()
hah ben de bunu diyorum;bu sadece takıntı ...o uzunluğa geldiği an heves de biticek...geçici tutku gibi..
benim bi arkadaşım da böyle hafife alıyodu bu tutkuyu ta ki kendi de saçlarını uzatmaya başlayana kadar o zaman anladı beni :))
slm kıslar ya bişe sorcam ben bugün yaptım bu karışımdan saçlarıma yaklaşık 4 saat falan kaldı sonra yıkadım ama yanı ilk once duru su ile yıkadım sonra şampuan kullandım bunun bi etkisi var mı yanı yıkamamalımıyım yoksa bişe farketmez mı saç kramı falan da sürdüm sonra malum saçlar boyalı açılması zor oluyo karışımın etkisi az mı olur bilen varsa yazsın lutfen sadece su ile mı yıkıcaz yoksa şampuan kullansak bişe olur mu ?
yok canım alınmadım ablam kafamı karıştırdı saçında kalsın iiice yesin die bende dedim yedi yıyecee kadar peki çok teşekkur cevap için