• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
thalia gibi çıtçıt taktırın ya da kaynak yaptırın şak diye olurrrzemuszemus

senin hayallerini değil;görüntüyü...kaydirigubbakcemile3

kkontess sadece fikrimi söylüyorum kızma alınma tatlımmm...:teselli:

ama sen de istediğin uzunluğa ulaşınca bence bi müddet kullanıp sora değişiklik istiyceksin saçını normal bi boya getirmeyi...bence amaaaa öyle geliyo banaaa....
boshayallersmile

şükürr biri beendii delikafadulden ayh hg sayın fikirdaşım.aylardır yolunu gözlüyorum :roflol: burdakiler beenmior benim hayallerimii büüüü:gitme::dilcikar:

hb :)
valla benim uzun saç takıntım var saçlarımı şu boyuta getiremeden ölürsem gözüm açık gidecem rüyalarıma giriyo o derece :) yakışmıştı da ama bu uzunlukta saç rüyamda :)

walla bende özendim, kaynakla hallettim.. baya havalıydı, çok can yaktım vaktiyle:P

hah ben de bunu diyorum;bu sadece takıntı ...o uzunluğa geldiği an heves de biticek...geçici tutku gibi..

yaaa saç açma konusunda doğal yöntemler bilenler varsa yazsın lütfen bilmiyorumkismile

koyu kestane saç nasıl açılır...inş.sabun işe yarar daaaa....

hah ben de bunu diyorum;bu sadece takıntı ...o uzunluğa geldiği an heves de biticek...geçici tutku gibi..

benim bi arkadaşım da böyle hafife alıyodu bu tutkuyu ta ki kendi de saçlarını uzatmaya başlayana kadar o zaman anladı beni :))

ye resimlerinizi nereden görürüz? şimdi gördüm yarın alıp yapmaya karar verdim hemen:P

walla bu saç tutku ötesi bişi, hele uzun hallerini görünce; belime kadar olsa daha ne isterim, çıt çıtlar uyuz ediyo habire tak çıkar tak çıkar..

slm kıslar ya bişe sorcam ben bugün yaptım bu karışımdan saçlarıma yaklaşık 4 saat falan kaldı sonra yıkadım ama yanı ilk once duru su ile yıkadım sonra şampuan kullandım bunun bi etkisi var mı yanı yıkamamalımıyım yoksa bişe farketmez mı saç kramı falan da sürdüm sonra malum saçlar boyalı açılması zor oluyo karışımın etkisi az mı olur bilen varsa yazsın lutfen sadece su ile mı yıkıcaz yoksa şampuan kullansak bişe olur mu ?

slm kıslar ya bişe sorcam ben bugün yaptım bu karışımdan saçlarıma yaklaşık 4 saat falan kaldı sonra yıkadım ama yanı ilk once duru su ile yıkadım sonra şampuan kullandım bunun bi etkisi var mı yanı yıkamamalımıyım yoksa bişe farketmez mı saç kramı falan da sürdüm sonra malum saçlar boyalı açılması zor oluyo karışımın etkisi az mı olur bilen varsa yazsın lutfen sadece su ile mı yıkıcaz yoksa şampuan kullansak bişe olur mu ?

canım alınma ama yani sonuçta karışımda yağ var,sence şampuansız yıkaman normal mi olur ?

yok canım alınmadım ablam kafamı karıştırdı saçında kalsın iiice yesin die bende dedim yedi yıyecee kadar peki çok teşekkur cevap için

yok canım alınmadım ablam kafamı karıştırdı saçında kalsın iiice yesin die bende dedim yedi yıyecee kadar peki çok teşekkur cevap için

yok , 4 saat bekletmişsin zaten, bu yeterli,sonrasında da güzelce şampuanınla yıka. saç kreminin de olumsuz etkisi olacağını sanmıyorum.ben de kolay taransın diye kullanıyorum...umarım faydasını görürsün a.s.:nazar:

Back
X