• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 7 hafta yani 7kere sinemakiyi uyguladım ve ara verdim şimdi zeytinyağını ısıtıp saç diplerime yedircem 1 ay.sonra yine sinemakiye dönücem....

Bende kkontess'cim o zaman senin gibi 8 uygulama sonrası ara veriyim..
ışe yarıyor ama baya ben elektriklenmeyi sarımsağın yaptığını düşünüyorum ama emin de değilim tam olarak.

Bende kkontess'cim o zaman senin gibi 8 uygulama sonrası ara veriyim..
İşe yarıyor ama baya ben elektriklenmeyi sarımsağın yaptığını düşünüyorum ama emin de değilim tam olarak.

ben de sarımsaklı şampuan kullanıyorum ama elektriklenme olmadı zemuszemus ama ben saçlarımı kuruttuktan sonya ya örerim balıksırtı ya da ensemden toplarım.bi kaç saat içinde dümdüz olurlar.biraz da saç tipi ve toplama şekli ile ilgili olabilir kafamçokkarıştı bilemedim:utangac:

ben de sarımsaklı şampuan kullanıyorum ama elektriklenme olmadı zemuszemus ama ben saçlarımı kuruttuktan sonya ya örerim balıksırtı ya da ensemden toplarım.bi kaç saat içinde dümdüz olurlar.biraz da saç tipi ve toplama şekli ile ilgili olabilir kafamçokkarıştı bilemedim:utangac:

Bnde bilemedim şimdibilmiyorumkismile
aman uzasında zaten ben herseye razıyımboshayallersmile

bu ikisi arasında uzunluk bakımından fark gören var mı kızlar? alıntı olmasın lütfen,silicema.s.

Son düzenleme:
Canım ben anlayamadım ama tişörtler farklı olduğundan da olabilir. aynı şeyle daha çok belli oluyorbilmiyorumkismile

Canım ben anlayamadım ama tişörtler farklı olduğundan da olabilir. aynı şeyle daha çok belli oluyorbilmiyorumkismile

ben beyazlı olanı daha uzun görüyorum ama diğeri daha yeni çekildi ve aralarında 1 ay var,eed haklısın aynı kıyafetle daha iyi görünür ama işte bööle farklı kıyafetli fotolaara bakınca moralim bozuluyor :oklava:

ben beyazlı olanı daha uzun görüyorum ama diğeri daha yeni çekildi ve aralarında 1 ay var,eed haklısın aynı kıyafetle daha iyi görünür ama işte bööle farklı kıyafetli fotolaara bakınca moralim bozuluyor :oklava:

Maşallah ama canım saçların çok güzel valla ben bu kadar uzatsam kurban keserim galibakaydirigubbakcemile2
Boy konusunda birsey diyemicem ama koyulaşmış mı renk yoksa ışıkdan mı bana öyle geldibilmiyorumkismile

Maşallah ama canım saçların çok güzel valla ben bu kadar uzatsam kurban keserim galibakaydirigubbakcemile2
Boy konusunda birsey diyemicem ama koyulaşmış mı renk yoksa ışıkdan mı bana öyle geldibilmiyorumkismile

saol canım ama işte yetmiyor bana mafoldumben rengim değiişmedi,ışık farklı (beyaslı olan flaşlı çekim) ondan öyle çıkmış

bana çok feci uyku geldi kızlarrr,yarın görüşürüss:bbo: muck deydeycikkkŞeniz

Bu arada unutmadan söylemek istediğimbirsey var, kuzenim benim şuanki yaşlarıdayken sürekli saçlarını örerdi ben küçükdüm o zamanlar geçen gün konuşurken annem buda seningibi saç uzatma yolları arıyor dedi sonra kendisi bana saçı yatarken çok sıkmadan örmenin uzattığını söyledi zamanında kendisi çok faydasını görmüş ve badem yağını önerdi bana..
bende yatarken artık örmeyi düşünüyorum.zemuszemus

Bu arada unutmadan söylemek istediğimbirsey var, kuzenim benim şuanki yaşlarıdayken sürekli saçlarını örerdi ben küçükdüm o zamanlar geçen gün konuşurken annem buda seningibi saç uzatma yolları arıyor dedi sonra kendisi bana saçı yatarken çok sıkmadan örmenin uzattığını söyledi zamanında kendisi çok faydasını görmüş ve badem yağını önerdi bana..
bende yatarken artık örmeyi düşünüyorum.zemuszemus

ben örüom ki :kedi:

ben bu uygulamayı yaklaşık 2 aydır yapıyorum uzamasına uzadı buna çokseviniyorum, herkezin saçı açılmış fakat işin kötüsü benim platin röflelerim orange oldu hele dipler dahada kötü oldu üfsss napıcam ben dışarı çıkasım gelmiyor:( benim gibi olan varmımafoldumben

ben bu uygulamayı yaklaşık 2 aydır yapıyorum uzamasına uzadı buna çokseviniyorum, herkezin saçı açılmış fakat işin kötüsü benim platin röflelerim orange oldu hele dipler dahada kötü oldu üfsss napıcam ben dışarı çıkasım gelmiyor:( benim gibi olan varmımafoldumben

bi arkadaşımız daha senin gbi oldu canım,platini turuncu yapıyor bu karışım,uygulamayı bıraktı saçını yeniden boyattı

bugün 11. uygulamamı yapıcam.şuan hazırlıyorum hatta.ayrıca geçen gün '21günde sağlıklı saçlar' diye bir reklam gördüm.girdim sitesine,inceledim.içinde witamin ve çeşitli yağlar olan bir karışım söz konusu.bunun üzerine düşündüm ki : bende bu bakıma başlamadan önce , içinde değişik yağlar bulunan bir karışım vardı.jojoba yağı,çam terebentin,susam yağı,badem yağı,kekik yağı,papatya yağı,sarımsak yağı,ısırgan yağı,defne yaprağı yağı,zeytin yağı diye... bunu da sinameki yapmadığım bir gün kullansam (zaten 45 dk bekletiliyor) ne olur ki acep ?

hadi yaa ilk kurban ben değilim demekki:) ama yaza kadar uzatmam lazım napalım bir daha boyarsam gene aynı şey olcak ,sonunda güzel olmak varsa birazcık çirkin gezcez o zaman:sm_confused:

kkontess saçların çok güzel görünüyor cnm...a.s. benimki de seninkinden bi 4 5 cm uzundur işte ama 5. uygulamayı yaptım sanki bi değişme yok gibi ya da bana öyle geliyor...fisfisfis
yaza kadar istediğim uzunlukta olur inş..:Saruboceq:

Back
X