- Konu Sahibi EU3
- #7.201
kabul için teşekkür ederim kontessciiim maşallahh ne kadar güzel uzamış saçlarınn bende bekliyorum şuan kafamdaa gece yıkıcamm inş senınkı gibi bi sonuç alırımmm:teytey:
merci canım :kedi: inşallahhh:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kabul için teşekkür ederim kontessciiim maşallahh ne kadar güzel uzamış saçlarınn bende bekliyorum şuan kafamdaa gece yıkıcamm inş senınkı gibi bi sonuç alırımmm:teytey:
Bende kkontess'cim o zaman senin gibi 8 uygulama sonrası ara veriyim..
İşe yarıyor ama baya ben elektriklenmeyi sarımsağın yaptığını düşünüyorum ama emin de değilim tam olarak.
ben de sarımsaklı şampuan kullanıyorum ama elektriklenme olmadı zemuszemus ama ben saçlarımı kuruttuktan sonya ya örerim balıksırtı ya da ensemden toplarım.bi kaç saat içinde dümdüz olurlar.biraz da saç tipi ve toplama şekli ile ilgili olabilir kafamçokkarıştı bilemedim![]()
Canım ben anlayamadım ama tişörtler farklı olduğundan da olabilir. aynı şeyle daha çok belli oluyorbilmiyorumkismile
ben beyazlı olanı daha uzun görüyorum ama diğeri daha yeni çekildi ve aralarında 1 ay var,eed haklısın aynı kıyafetle daha iyi görünür ama işte bööle farklı kıyafetli fotolaara bakınca moralim bozuluyorklava:
Maşallah ama canım saçların çok güzel valla ben bu kadar uzatsam kurban keserim galibakaydirigubbakcemile2
Boy konusunda birsey diyemicem ama koyulaşmış mı renk yoksa ışıkdan mı bana öyle geldibilmiyorumkismile
bana çok feci uyku geldi kızlarrr,yarın görüşürüss:bbo: muck deydeycikkkŞeniz
Bu arada unutmadan söylemek istediğimbirsey var, kuzenim benim şuanki yaşlarıdayken sürekli saçlarını örerdi ben küçükdüm o zamanlar geçen gün konuşurken annem buda seningibi saç uzatma yolları arıyor dedi sonra kendisi bana saçı yatarken çok sıkmadan örmenin uzattığını söyledi zamanında kendisi çok faydasını görmüş ve badem yağını önerdi bana..
bende yatarken artık örmeyi düşünüyorum.zemuszemus
ben örüom ki :kedi:
ben bu uygulamayı yaklaşık 2 aydır yapıyorum uzamasına uzadı buna çokseviniyorum, herkezin saçı açılmış fakat işin kötüsü benim platin röflelerim orange oldu hele dipler dahada kötü oldu üfsss napıcam ben dışarı çıkasım gelmiyorbenim gibi olan varmımafoldumben