• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün alışveişe çıktım çıkmaz olaydım. her yerde sevgililer, kalpler, pankartlar vs vs.
benim 5. sevgililer günüm bu sevgilimle ve daha 1 tanesini beraber geçirmedik. normalde böyle günlere takmazdım ama sevgilimi yılbaşından beri görmüyorum ve kendimi çok mutsuz hissettim :((

bunun dışında, msn de bi fotom vardı arkadaşım sordu sen saçlarını boyadın mı diye. açılmış renkleri öyle dedi. benim de istediğim buydu :)

yılbaşı mı ? ben en son eylülde gördüm sevgilimi...

bilmiyorumkismile benim bir sevgilim bile yok ki olupda görememek mi kötü şimdi yoksa hiçolmaması mı bilmemedim şimdi herneyse ben kürü saçıma dün yapmıştım ya hani bugün bişey farkettim hani hep yakınılıyoya vitamin kokuyo vitanim diye o kokan sinamekinin kokusu ya valla ben kokladıkca sinameki geliyo burnuma =) bide böle pırıl pırıl parlıyosaçlarım nezamandır böle görmemiştim yusyumuşak oldu bayıldım ya bayyıldım opuyorumnanaktan ha bide küçük bi önerim var belki daha öncede söleyen olmuştur ama karışımı yaptıkdan sonra sürmesi birazcık zor oluyo bende minik bi pet şişe edindim kendime kapağını 3 yerinden çok ince deldim karışımı ona koyup sıkarak ziyan etmeden olduğu gibi saçıma sürüyorum sizede önerim olsun dedim :emir_bebek: :utangac:

Serracım yalnız değilsn cnm kaydirigubbakcemile3
Bende kürümü 5 kez uyguladım, cumartesi 6. kez yapıcam yeniden aldım bemiksimi ..
Ve artk bende uzadığını farkediyorum ki saçımda düzleştici yüzünden çok kırık vardı,çok çok zor uzuyodu 1 ayda 1 cm bile uzamazkaydirigubbakcemile kırıklarda azaldı gibi geliyor, psikolojik bi durummu bilemiyorum ama uzadı bence :dance:
Ez azından 1,5-2 cm uzamıştr tam ölçmedm ben, devam edicem daha çok uzıcak çook kaydirigubbakcemile2 boshayallersmile

Serracım yalnız değilsn cnm kaydirigubbakcemile3
Bende kürümü 5 kez uyguladım, cumartesi 6. kez yapıcam yeniden aldım bemiksimi ..
Ve artk bende uzadığını farkediyorum ki saçımda düzleştici yüzünden çok kırık vardı,çok çok zor uzuyodu 1 ayda 1 cm bile uzamazkaydirigubbakcemile kırıklarda azaldı gibi geliyor, psikolojik bi durummu bilemiyorum ama uzadı bence :dance:
Ez azından 1,5-2 cm uzamıştr tam ölçmedm ben, devam edicem daha çok uzıcak çook kaydirigubbakcemile2 boshayallersmile

evet zaten saçlarımı öle güzel gördükce hiç aynadan ayrılmak istemiyorum eski günlerime dönmeme az kaldı benim saçlarım şuan tam sırtımda eskiden belimdeydiler :delphin: her neyse geçmiş geçmişte kaldı benim saçlarım normaldede çabuk uzarlardı ama son kesimden sonra bana küstüler :olmaz: şimdi yeniden barıştık sanırım çok seviniyorum yaa zemuszemus resim koymayı çok isterdim ama msj sayıma ulaşamamışım neyse artık ilerde koyarım :)

bilmiyorumkismile benim bir sevgilim bile yok ki olupda görememek mi kötü şimdi yoksa hiçolmaması mı bilmemedim şimdi herneyse ben kürü saçıma dün yapmıştım ya hani bugün bişey farkettim hani hep yakınılıyoya vitamin kokuyo vitanim diye o kokan sinamekinin kokusu ya valla ben kokladıkca sinameki geliyo burnuma =) bide böle pırıl pırıl parlıyosaçlarım nezamandır böle görmemiştim yusyumuşak oldu bayıldım ya bayyıldım opuyorumnanaktan ha bide küçük bi önerim var belki daha öncede söleyen olmuştur ama karışımı yaptıkdan sonra sürmesi birazcık zor oluyo bende minik bi pet şişe edindim kendime kapağını 3 yerinden çok ince deldim karışımı ona koyup sıkarak ziyan etmeden olduğu gibi saçıma sürüyorum sizede önerim olsun dedim :emir_bebek: :utangac:

benzerinin daha kolayını buldum ben,spreyli şişe delikafadulden

bu arada facede gelin durudk yere 1.000.000 olalım diye grup kurmuşlar çok güldüm ha güzel gönderme yapmşlar :sm_cool:

Merhabaaa opuyorumnanaktan
Eveet bu gece 5. uygulamamı yapıcamm..
Saçıma çok iyi geldi diyebilirim...
Hazirana kadar 10 cm yeter bana kaydirigubbakcemile3

ayy maşallah diyeyim

kız sağ elini başımıza koy bizim de böyle uzun uzun saçlarımız olsun:)

ne bilim yaa öyle derler yaa ben de bi işe yarar belki diye dedim....

bu arada senin toplam kaç uygulama olmuştu???

ben ilk defa duydum da o lafı,ondan sordum.avatarımdaki elimle idare edek şimdiliksempatiksalakcinni 12. yi yapıcam bu hafta:asigim:.

maşallah kontesscim......
ben 10. uygulamada ara vermeyi düşünüyorum..

Back
X