• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendimi böcek gibi hissediyorum...kara bi böcekkkakannehir

ben gibi birini buldum bende beyaz tenli birazda sarisina kacan bi tenim var kaslarim siyah diye kendimi kara hissediyorum ama sende aciktenlisin canim neren kara senin sactan karami olunur guclubacismile

sinamekili tarifi dün yaptım kızlar 2 saat bekletip yıkadım ama çok akışkandı yeryerden aktı hadi hayırlısı inşallah çabucak uzarlar ve yeni saçlarım çıkar :)

:sinifsinif: imdaaatttt ya kızlar ben saçlarım uzasın diye uğraşıyorum 2 hafta önce kestirdiğim saçlarım kırılmaya başladı hiç olmazdı böle bişey yardım edin bana yaa akannehir okadarda uzatıcam diye uğraşıyodum napıcam ben :bbo: :çok üzgünüm:

eski halleridir onlar :)))

bu resimde olduğu gibi :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
sinamekili tarifi dün yaptım kızlar 2 saat bekletip yıkadım ama çok akışkandı yeryerden aktı hadi hayırlısı inşallah çabucak uzarlar ve yeni saçlarım çıkar :)

hadi bakalım cnm inş.uzarlarropuyorumnanaktan

selam canlar, ben 8. uygulamayı yaptım. bugün 6 saat kadar bekleticem.
merve yapma Allah aşkına sen kara görmemişsin kız. sen böyle diyosan Zenciler napsın : )))

dün saçlarımı düzleştirdim, herkes ne kadar uzamışşş dedi. saçım belli etti kendini düzleştiriciyle. resmen uzamışlar ya :)

selam canlar, ben 8. uygulamayı yaptım. bugün 6 saat kadar bekleticem.
merve yapma Allah aşkına sen kara görmemişsin kız. sen böyle diyosan Zenciler napsın : )))

dün saçlarımı düzleştirdim, herkes ne kadar uzamışşş dedi. saçım belli etti kendini düzleştiriciyle. resmen uzamışlar ya :)

eee düzleştirince bi bakar insan normal halinden 3-4 cm daha uzun...çünkü yukarı toplanıyo dalgalı gibiyse felan cnmmm...boshayallersmile

karayım işteee:utangac:
-tatlicadiarzu-

yani saçım kara :))))

ama herkes çok yakışıyo zaten oynama dursun diyo o yüzden hoşuma da gidiyo ama sıkılıyorum bazen koyu saçtan...değilse kendime de yakıştırıyorum yanii

saçla fazla uğraşmak hastalık yapar arkadaşlar benden söylemesi ben şahsen kendi haline bırakıyorum dert etmiyorum hep saçımı da düşünmüyorum ama bakıyorum uzamış,,şimdi bu bakıma kısa bir aradan sonra devam da ediyorum bugün 8.uygulamamı da yaptım tamamdır..

saçla fazla uğraşmak hastalık yapar arkadaşlar benden söylemesi ben şahsen kendi haline bırakıyorum dert etmiyorum hep saçımı da düşünmüyorum ama bakıyorum uzamış,,şimdi bu bakıma kısa bir aradan sonra devam da ediyorum bugün 8.uygulamamı da yaptım tamamdır..

ben de artık öyle yapıyorum.dediğin gibi hastalık oluyo sürekli ölç bak ws ws.ki öyle gözünün içine bakınca da uzamıyo meret kaydirigubbakcemile3yarın 12. yi yapıcam inşallah:kedi:

bu ilk hali 24 aralıkta başladım.

Son düzenleme:
buda 8.uygulama sonrası yani bugün çekildi...
bu arada gürleşme fark ediliyor galiba....

Son düzenleme:
Back
X