• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim tatlım valla yemin ediyorum 8 kere uyguladım ama resim ekleyince farkı şimdi gördüm .gerçekten de uzamış vay beekaydirigubbakcemile3

olmuş tabikidee,aynen dewam bence opuyorumnanaktan

devam canım devam....ama ölçmeden devam.. bana şimdi süpriz oldu mesela çok mutlu oldum hiç alıcı gözüyle dikkat etmemiştim ,az önce resim ekleyince farkı gördüm...

ela göremedim ben ya :( kaçırdım yine tüh....

hehe hazır olun sacma bır soru gelıyor :kedi:

ılk sayfayı okudum aradan bır kac sayfada okudum ,son sayfayı da okudum :)

baslıkta bir buçuk ay yazılmıs ya ,bu maskeyi diyim haftada bir kez yapıyorsunuz ya

bu bir bucuk ayı nasıl hesapladınız bilmiyorumkismile

yani bir ay 4 hafta desek ,buçukta iki yapsa 6 seansta mı 10 cm uzadı ohaoldumsmile

yoksa bir buçuk ayı seanslları hesaplayarak mı cıkardınız ,

umarım anlatabılmışimdir eyvahedigeldismile

kimse boyle bır soru sormamıstır emınım kaydirigubbakcemile3

hehe hazır olun sacma bır soru gelıyor :kedi:

ılk sayfayı okudum aradan bır kac sayfada okudum ,son sayfayı da okudum :)

baslıkta bir buçuk ay yazılmıs ya ,bu maskeyi diyim haftada bir kez yapıyorsunuz ya

bu bir bucuk ayı nasıl hesapladınız bilmiyorumkismile

yani bir ay 4 hafta desek ,buçukta iki yapsa 6 seansta mı 10 cm uzadı ohaoldumsmile

yoksa bir buçuk ayı seanslları hesaplayarak mı cıkardınız ,

umarım anlatabılmışimdir eyvahedigeldismile

kimse boyle bır soru sormamıstır emınım kaydirigubbakcemile3

1.5 ay = 6 Hafta canım
yani 6 seans daki uzamasından bahsetmiş merve
ama herkes de farklı etkiler gösteriyor tabiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
6 seansta 10 cm harıkaaa zemuszemus

aklımda bulunsun bu tarıf ,lazım olunca bır gun kullanırım olumunekankayizsmile

şimdi 6 seansta 10 cm ise, ben daha 2 uygulama yaptım....
ilk uygulamanın bemixi eksikti onu saymazsam daha 5 uygulama var demektir:D:D

bemix yerıne bepanten de olur dımı ,bepanten daha az kokuyor dıye bıılyorum

benim saçlarımda kat yoktu uzadıkça kafama sığdıramadım bu formül baya uzattı ama.. resmen farkedilir biçimde.. boya olmadığı için kaç cm bilemem ama baya faydası oldu. Şimdi kat attırdım gene kısaldı omuzlarımda artık bida kestirmek yok son şeklini verdim saça.. gittiği yere kadar kırılmadıkça kestirmicem. kırılmasın diyede saç bakım yağı uyguluyorum..=)=)

yanlız merve 6 seans da elde etti
herkes de farklı oldu bu uzamalar
bende 2 ayda 8 cm uzadı
kkontess ve diğer arkadaşlarda da daha farklı sonuçlar elde ettik kızlar
tamamen saçınızın yapısıyla alakalı bir durum
kimimizin saçında ilk 4 uygulama da fark bile olmadı yani
ama kesinlikle uygulayın ve devam edin aradaki farkı göreceksinizopuyorumnanaktan

selam ben size trajıkomik hikayemi anlatayım saçlarım popm hizasındayken ( sölemesi ayıp :P ) kuaföre gittim emo modeki kesin ama abartmayın dedim bi kestiki
benim tepeler 5 cm arkalar da bi tutam saç popıom hizasında kalmış, kel aynak gibi oldum mecburen o altlarıda kestirdim, oldumu size saçlarım kulak hizasında =( ben tam 3 senede uzatmıştım o saçları =( nese eğer işe yarıyorsa ki umarım yarıyordur, size güvenerek başladım bu küre. daha dün yaptım. yarında turplu su yapıcam. hadi bakalım =) bu arada önüme hgelen herkes naptın çok çirkin olmuşun dio :'(

kelaynak mı hahahahah ilahi çok güldümmmm :roflol: (anlatış tarzına güldüm,saçlarının gitmesine değil,yanlış anlama) inşallah yine uzar canım vallahi kötü bir anı olmuş:kedi:

ya benim uzuyo ama en arkadaki saclarimdan anliyorum acayip uzun katli sacim üstler hala kisa ama uzun katlarim belli ediyo uzama var ama kiriklarda var kestirmek istemiyorum zaten kisalar tam üc ay yapicam demistim bir bucuk ay kaldi yarisina geldim

Back
X