• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sevgilililer gününüz kutlu olsun .....
aşkımla öğleden sonra sinemaya gidicez ve hediyesini vericem...

ne güzel yaa... ne aldın özel bişey değilse söylesene? yerimseniben

özel değil kuşum ,,çok şlk bir bardağa bugün'ün tarihiyle birlikte seni seviyorum ve de isimlerimizi kalp içinde yazdırdım,bu kadar değil tabi birde atkı aldım....
oda bana dokunmatik telefon aldı tatlım süpriz yapcaktı telefonumu benim seçmemi istedi..
peki siz....

özel değil kuşum ,,çok şlk bir bardağa bugün'ün tarihiyle birlikte seni seviyorum ve de isimlerimizi kalp içinde yazdırdım,bu kadar değil tabi birde atkı aldım....
oda bana dokunmatik telefon aldı tatlım süpriz yapcaktı telefonumu benim seçmemi istedi..
peki siz....

benim sevgilimle beraber 5. sevgililer günümüz bu. ama biz bi tanesinde bile yanyana olamadık. ben ona bişey almadım, o da bana. hediyesini falan geçtim zaten. keşke yanımda olsaydı. bu gün sevgililer günü değilmiş gibi davranıyoruz :1closedeyes:

hediyelerin çok güzelmiş bence. umarım çok güzel bi gün olur sizin içinn boshayallersmile

benim sevgilimle beraber 5. sevgililer günümüz bu. ama biz bi tanesinde bile yanyana olamadık. ben ona bişey almadım, o da bana. hediyesini falan geçtim zaten. keşke yanımda olsaydı. bu gün sevgililer günü değilmiş gibi davranıyoruz :1closedeyes:

hediyelerin çok güzelmiş bence. umarım çok güzel bi gün olur sizin içinn boshayallersmile

saol tatlım sizi de allah en yakın zamanda kavuşturur inşallah...burdaysan resim ekleyebilirim sormuşsun da...

bizde severiz nicolası ama sende nerde uyuz resmi var adamın var onalrı koymuşsun be kardeşim...

ama onlar eski halleri ben onları bile seviyorum.. :)))

benimki sevmekten çok öte 10 seneyi aşkındır tek hayranı olduğum aktördür kendisi...

nicolas a laf yok :))
melekler şehri en sevdiğim filmlerden biridir bu arada. izlemeyen varsa izlesin hemen.
benim belime 12-13 cm var sanırım. bakalım son hızla devam ediyorum :))

dove cnmmm evet kesinlikle laf ettirmem valla...
cennete gidiyim ilk istiyceğim şey bu adam olucak yanıma o kadar diyorum...:asigim:

melelker şehiri'ni de her izlediğimde ekrana yapışmış ve erimiş tereyağ kıvamında oluyorummmboshayallersmile

ayrıca üçkağıtçılar filmini de herkesin mutlaka izlemesi gerek...
kaç kez izledim gene izlerim aynı zevki de alıyorum her seferinde...
mükemmel bi film...ve oynadığı karakter çok farklı... :))))

Ablam bu karışımı saçlarına uyguluyor, bende ondan aldığımla hergün kirpiklerime sürüyorum :D
Uzarsa resmini çeker koyarım:kedi:

peki siz....

güle güle kullanın kuşum ikiniz dee zemuszemus ben de almadım hediye.1ay sonra yıldönümümüz.o daha anlamlı bir gün olduğu için , hediye hakkını o güne erteledimopuyorumnanaktan hem o önce bana geçen sene aldığı hediyeyi bulsun,kaybetti safitomafoldumben

mervecim sen sadece sinameki ve sarımsaklı şampuan tariflerinimi yapıyorsun canım :) kusura bakmayın kızlar bu arada tüm sayfaları okuyamadım. birde ben sinamekinin içine bepanthen bemix ve evigen üçünüde koydum bir zararı olmaz değilmi yine aynı etkiyi göstgerir ?

Back
X