- Konu Sahibi EU3
- #7.741
ela göremedim ben yakaçırdım yine tüh....
denk gelirsek senin içinde koyarım tatlum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ela göremedim ben yakaçırdım yine tüh....
merve hayranı olduğun herife kıl oldum sanki aramızda bir erkek varmış gibi tipide garip kaydirigubbakcemile3
kızlar sevgilililer gününüz kutlu olsun .....
aşkımla öğleden sonra sinemaya gidicez ve hediyesini vericem...
kızlar sevgilililer gününüz kutlu olsun .....
aşkımla öğleden sonra sinemaya gidicez ve hediyesini vericem...
ne güzel yaa... ne aldın özel bişey değilse söylesene? yerimseniben
özel değil kuşum ,,çok şlk bir bardağa bugün'ün tarihiyle birlikte seni seviyorum ve de isimlerimizi kalp içinde yazdırdım,bu kadar değil tabi birde atkı aldım....
oda bana dokunmatik telefon aldı tatlım süpriz yapcaktı telefonumu benim seçmemi istedi..
peki siz....
benim sevgilimle beraber 5. sevgililer günümüz bu. ama biz bi tanesinde bile yanyana olamadık. ben ona bişey almadım, o da bana. hediyesini falan geçtim zaten. keşke yanımda olsaydı. bu gün sevgililer günü değilmiş gibi davranıyoruz :1closedeyes:
hediyelerin çok güzelmiş bence. umarım çok güzel bi gün olur sizin içinn boshayallersmile
merve hayranı olduğun herife kıl oldum sanki aramızda bir erkek varmış gibi tipide garip kaydirigubbakcemile3
bizde severiz nicolası ama sende nerde uyuz resmi var adamın var onalrı koymuşsun be kardeşim...
nicolas a laf yok :))
melekler şehri en sevdiğim filmlerden biridir bu arada. izlemeyen varsa izlesin hemen.
benim belime 12-13 cm var sanırım. bakalım son hızla devam ediyorum :))
puhauhauhauhauhau :roflol: ilahi kkk heiçç güleceim yoktu sabah sabah :roflol:
özel değil kuşum ,,çok şlk bir bardağa bugün'ün tarihiyle birlikte seni seviyorum ve de isimlerimizi kalp içinde yazdırdım,bu kadar değil tabi birde atkı aldım....
oda bana dokunmatik telefon aldı tatlım süpriz yapcaktı telefonumu benim seçmemi istedi..
peki siz....