E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #7.781
..,,,
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gibi birini buldum bende beyaz tenli birazda sarisina kacan bi tenim var kaslarim siyah diye kendimi kara hissediyorum ama sende aciktenlisin canim neren kara senin sactan karami olunur guclubacismile
buğday tenliyim kara değilim ama bazen saçımdan dolayı çok boğuk hissediyorummmafoldumben
ben geldim yine
kimse beni hatirlamasada:ecrin_bebek:
bi arkadas sinemakinin almancasini sormus..almanyada sennesblätter diye eczanelerde satiliyor
biraz gec oldu cvp ama girmemistim coktan :hulya:
ben sinemakili tarifi iki kere yaptim ama saclarim cok döküldü halada dökülüyor ama ben bir avuc sinemaki koymustum öyle yaziyordu ilk sayfada sonradan gördümkü bir tutammis,belkide ondan döküldü bilmiyorum..iki kere yaptim ve 2cm uzadi...simdi sarimsakli sampuan kullaniyorum dökülmem gecsin yine yaparim, ama bu sefer bir tutam sinemakiylelülülülülülü
ve bu arada ilgilenen arkadaslara...bemix maalesef almanyada yok ama panthenol ampullar var bilmemki onunla olurmu
kızlar birazdan kuaföre gidicem saçları boyatmaya umarım açılırken çok yıpranmazda kestirmek zoruda kalmam... Bİrdaha da siyah boyamıcam:umursamaz:
aynen canim insan tuhaf oluyo eger acik renkler favorinse siyaha boyama bence bende bi ara kizilli siyahli boyamistim iki yila yakin oldu boyamadim ama sariya boyatcam yazin koyu renk bana göre degil zevk meselesi ben ilk defa acik tonlarda tam sari istiyorum bazende cok acik kumral istiyorum oda sarisin gösteriyor ya hani kararsizim acik sari gitmesse diye ilk defa yapcam bu rengi daha var yaza düsünürüm artik kaydirigubbakcemile5
kızlar bir sorum olacak...
öndeki saçlarım arkadaki saçlarımdan daha yavaş uzuyor sanki
benim saçlarım kat kat ...arkadakilerine bakınca 6 uygulamada en az 4 cm uzamışlar gibi , ama bana 5-6 cm gibi geliyo...öndeki saçlarıma bakınca ancak 2 cm uzamışlar...
sizinde öyle bir fark oldu mu acaba?
ya geçen bir resim koymuştun boydan kilon öyle kötü durmuyordu kafana takma balık etli hatunsun işte ne güzel ama yavyum boyunda 1.75 durmuyordu çünkü 1.75 ortalamann bayağı üstünde sen orta boylu duruyorsun bilmem resimmi yanılttı acababilmiyorumkismile
saçımın ilk ve son halini koycam albume format geçersiz diyor ya bilen var mı?
kilom kötü duruyor demiyorum ki zaten daha fazla kilo alırsam iyi olmaz manasında konuştum ama memnunum ya...zayıflık beni hortlak gibi yapıyor zaten..doğru belik etli hatunum..