• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bişey daha sormak istiyorum aslında bemiksin kokusu yıkadıktan sonra gidiyormu saçından ben dün iki defa yıkamama rağmen hala kokusu hissedilebiliyor boshayallersmile

canım bemixin yoğun bi kokusu var evet
dediğim gibi bakım sonrası (ister sarımsaklı,ister sinamekili)
sirkeli suyla durularsan hem kokuyu önlersin,hem parlaklık sağlarsınkaydirigubbakcemile5

sirkeli suyla durularsan hem kokuyu önlersin,hem parlaklık sağlarsınkaydirigubbakcemile5

sağol canım sirkeli suyu birdahaki sefere mutlaka denicem dayanamıyorum gece bemiks kokusuna kafamçokkarıştı

canım elma sirkesimi üzüm sirkesimi kullanıyosun:D

evet kızlar cumartesi günü bende yaptım bugün akşam yapıp yatıcam yarın sabaha yıkıcam turp suyundan o kadar sıkılmıştım ki 7 aydır saçıma bişe yapmıyodum allahaşükür bu kokmuyo bakalım bendeki sonuçları nasıl olcak ayy uzasada bende saçıma nisana çıt çıt alıcam sırıtmasın yaniii azimle devam edicem

ayy cnmmm inşallah güzelce yıpranmadan açılır da kurtulursun koyu saçtan cnmmmm....:Saruboceq:

Canım boyadım geldm hiç yıpranmadı nerdeyse kesmedi ondan dolayıopuyorumnanaktan
20-25 gün sonra gel tekrar boyayalım o zaman biraz keseriz dedi.
koyu karamel boyadım birazda bakır attı içine tam istediğim gibi oldu kaşların da rengini açtırınca çok beğendimopuyorumnanaktan
Birdaha da siyah boyamam-tatlicadiarzu-

Canım boyadım geldm hiç yıpranmadı nerdeyse kesmedi ondan dolayıopuyorumnanaktan
20-25 gün sonra gel tekrar boyayalım o zaman biraz keseriz dedi.
koyu karamel boyadım birazda bakır attı içine tam istediğim gibi oldu kaşların da rengini açtırınca çok beğendimopuyorumnanaktan
Birdaha da siyah boyamam-tatlicadiarzu-

çok sevindim cnmmm...çok ii olmuşşş ne kadara açtı cnmmm hadi gözün aydın...darısı başıma bigünnnmafoldumben

slm kızlar bende dün 2. uygulamamı yaptım şimdilik gözle görülür bir değişiklik yok ama birkaç uygulama sonunda olacağına inanıyorum 4. uyguladan sonra bende fotolar için albüm yapıcam, ay bir an önce uzasın istiyorum yaaaaa

hadi cnm inş. istediğin gibi uzarlar da resimler koyarsın

kızalar bugün saçlarımı kestirdim 4-5 cm kadar kısaldığı için moralim çok bozuldu kat falan verdirdim ama bir yandan da saçlarım toparlandı ve bence bu sinamekili tarifle daha hızlı uzayacağını düşündüğüm için seviniyorum. zaten saçlarımın önleri 27 cm di şimdi 22-23 falan çok moralim bozuldu ama inşallah çabucak uzar. bu sinamekili tariften başka ne yapmamı önersiniz kızlar ? mervecim sen zeytinyağı yapıyordun sanırım konteste sarımsaklı şampuan. ikisinide yapsammıki acaba koku olmadığından eminsiniz ama değilmi ? birde okulada gidiyorum onuda belirteyim. :) hepinize çok teşekkür ediyorum. :)

cnmm sinamekinin yanında bide zeytinyağı yapıyorum ben...sarımsak hiç bilmiyorum ben kokuyo mu nasıl etkisi oluyo felan bilmem...bilmiyorumkismile

çok sevindim cnmmm...çok ii olmuşşş ne kadara açtı cnmmm hadi gözün aydın...darısı başıma bigünnnmafoldumben

Açma ve boyamaya 40 aldı normal galiba..
Bİrazcık sertleştiler ama bakımla yumuşar tekrar.
Darısı başına canımopuyorumnanaktan

:((((

benim altında röfle var zaten açtırsam da yanar giderrr
mafoldumben

Canım o zaman biraz daha bekle röfleler biraz daha asağı insin sonra açtırırsın bakımla da geri düzelir saçın ama o zamana kadar da koyu boyama saçlarını..

kızlar bir sorum olacak...

öndeki saçlarım arkadaki saçlarımdan daha yavaş uzuyor sanki:(

benim saçlarım kat kat ...arkadakilerine bakınca 6 uygulamada en az 4 cm uzamışlar gibi , ama bana 5-6 cm gibi geliyo...öndeki saçlarıma bakınca ancak 2 cm uzamışlar...

sizinde öyle bir fark oldu mu acaba?

eed oldu bende

kızalar bugün saçlarımı kestirdim 4-5 cm kadar kısaldığı için moralim çok bozuldu kat falan verdirdim ama bir yandan da saçlarım toparlandı ve bence bu sinamekili tarifle daha hızlı uzayacağını düşündüğüm için seviniyorum. zaten saçlarımın önleri 27 cm di şimdi 22-23 falan çok moralim bozuldu ama inşallah çabucak uzar. bu sinamekili tariften başka ne yapmamı önersiniz kızlar ? mervecim sen zeytinyağı yapıyordun sanırım konteste sarımsaklı şampuan. ikisinide yapsammıki acaba koku olmadığından eminsiniz ama değilmi ? birde okulada gidiyorum onuda belirteyim. :) hepinize çok teşekkür ediyorum. :)

terlemediği ve ıslanmadığı sürece koku yok canım

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile evet evet evet benimde önler 2.5- 3 cm kadar uzuyo kaküllerimi her ölçtüğümde ama arkalar aldı başını gidiyo maşşalah bende piskolojik olarark uzun görründüğünü düşünüyodum çünki uzama 2.5-3 cm çokda farkedecek kadar değil..geçi kestirdim ama ...demekki piskolojik sdeğilmiş önler yavaş uzuyomuş fisfisfisfisfisfis

Canım o zaman biraz daha bekle röfleler biraz daha asağı insin sonra açtırırsın bakımla da geri düzelir saçın ama o zamana kadar da koyu boyama saçlarını..

şampuana çamterabentin kattım inş.açılır biraz...:1ninca:

yaaa uzutmaya başladığımda güya bu kadar olsa yeter diyodm ama şimdi daha da fazlasını istemekten kendimi alamıyorum....boshayallersmile

6-7 cm daha uzasa süper olckkk

Back
X