Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya şu karışımı 2 kere yaptım
devamı nasip olmadı bi türlü
ya kendime zaman ayıramıyorumki
kalınca da ben bitap düşüyorum ya
eriniyorummafoldumben
oyyy tatlım yaaaa...kasma kendini ama rahat ol canımm yaaaa hem üşeniyo insan ama birazcık kendini zorlaaa 10 dk cıkk:kedi:
((
onların da ne sıkıntıları var allah bilir...geçer cnmm sen yap gene ruhuna ii gelen şeyleri
hem en önce kendin için yap dimi ama :)))
ilk sayfadaki sinamekili tarifi haftada 1 kez uyguluyorum.onun dışında rutin saç yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum.başka bi şey yapmıyorum.sadece bu ikisizemuszemus
bide arkadaşın nasıl boyıycak cnm???kuaförlük değil mi saçının işi???bilmiyorumkismile
her kuaför de renk tutturamıyo tabi ondan sora başka başka tonlar çıkıyo ortaya...ii bi kuaföre git cnmm eğer kuaförlük işin varsa bu da beceri isteyen bi iş bence sanat yaniiaklinialirimsmile
bizim burda bi kuaför bayan var ne istiyosan aynen yapıyo ve çok profesyonel çalışıyo ...başka bi kuaföre gitmiştik de zamanında annemin saçlarını mahfetmişti...herkes beceremiyo işte..:1closedeyes:
ya aslında bu tür şeylerde çok pratiğim ben
sürüp saçıma işimi gücümü yaparım sonra da yıkarım
ama insan arada güzel bi söz falan bekliyo
o kadar bakım falan eşim de bi gün aman ne güzel demiyoki
onca işin arasında uğraşıyorum ben
bi süre sora ne için bunca emek diyosun
amma dertlendim yawbenneyaptımki
teşekkür ederim canıma.s.mrb canım ya bende bu tarife yeni başlıcam ayrıca siyahtan sarıya döndüğüm için inşallah yıpranıklığıda gider.ben bu saçın nekadar sürede bu hale geldi onu sorucaktım ilkkez girdim bu topiğe takip edemedimde maşallah harika saçın çok özendim yaboshayallersmile
mervcecim bende fikrimi belirtmek istediim bu konuda... senin için önemsiz olduğundan bahsetmişsin ama açıklama yapma gereğinde bulunduysan aslında o kadarda önemsiz birşey deilmiş demekkiyerimsenibenkkontess geçen saçının tonu tutmamış dedim diye bana cephe aldın biraz galiba...kötü bi niyetim yoktu tabi olamaz da ayrıca saçların çok güzel olmuş renk olarak sadece daha farklı olmuş rengi demiştim ;ama gayet güzel olmuş güle güle kullan dedim sadece...neyse...
yaaa ben yanlış anlıyorum ya da hayatımda çoğu zaman olduğu gibi hislerimde yanılmıyorum...ama kafama taktığımdan değil ;kimseyle aramın kötü olmasını istemem bana karşı duvarları olmasını...
zaten en nihayetinde burada sadece paylaşım yapıp fikirlerimizi söylüyoruz ve sanal bi ortam..o yüzden beni etkilemez ama sadece dile getirmek istedim hislerimi...
böyle alınmana gerek yoktu çünkü ben bişi yapmamıştım ...:1closedeyes:
düşünce suçu işledim galibaa...sempatiksalakcinni
oysaki herkes karşındakini kırmadan üzmeden düşüncelerini söyleyebilmeli diye düşünen biriyimm..ama malesef bu olamıyorr insanlar en ufak şeylerden kendilerine alınacak bişeyler bulabiliyolar ne olduğunu bile anlayamadım ama hissedebiliyorumm...ama bi önemi de yok...yerimseniben
sadece anlam veremiyorumm
......................