• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya şu karışımı 2 kere yaptım
devamı nasip olmadı bi türlü
ya kendime zaman ayıramıyorumki
kalınca da ben bitap düşüyorum ya
eriniyorummafoldumben

ya şu karışımı 2 kere yaptım
devamı nasip olmadı bi türlü
ya kendime zaman ayıramıyorumki
kalınca da ben bitap düşüyorum ya
eriniyorummafoldumben

oyyy tatlım yaaaa...kasma kendini ama rahat ol canımm yaaaa hem üşeniyo insan ama birazcık kendini zorlaaa 10 dk cıkk:kedi:

oyyy tatlım yaaaa...kasma kendini ama rahat ol canımm yaaaa hem üşeniyo insan ama birazcık kendini zorlaaa 10 dk cıkk:kedi:

ya aslında bu tür şeylerde çok pratiğim ben
sürüp saçıma işimi gücümü yaparım sonra da yıkarım
ama insan arada güzel bi söz falan bekliyo
o kadar bakım falan eşim de bi gün aman ne güzel demiyoki
onca işin arasında uğraşıyorum ben
bi süre sora ne için bunca emek diyosun
amma dertlendim yawbenneyaptımki

:(((

onların da ne sıkıntıları var allah bilir...geçer cnmm sen yap gene ruhuna ii gelen şeyleri
hem en önce kendin için yap dimi ama :)))

:(((

onların da ne sıkıntıları var allah bilir...geçer cnmm sen yap gene ruhuna ii gelen şeyleri
hem en önce kendin için yap dimi ama :)))

valla o anlayışı yıllarca gösteriyosun da bazen de kadınlık hormonların coşuyo işte
amaan neyse esti işte
boşver ....
sağol canım gene de:teselli:

rica ederim tatlımm sen de haklısın tabii...insan ilgi ister beğenilmek ister ama işte her zaman diyemiyoruz ve duyamıyoruz öyle sözleri...dert tasa deerkenn...geçer cnmmm....hadi ii gecelerr:1hug:

ilk sayfadaki sinamekili tarifi haftada 1 kez uyguluyorum.onun dışında rutin saç yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum.başka bi şey yapmıyorum.sadece bu ikisizemuszemus

mrb canım ya bende bu tarife yeni başlıcam ayrıca siyahtan sarıya döndüğüm için inşallah yıpranıklığıda gider.ben bu saçın nekadar sürede bu hale geldi onu sorucaktım ilkkez girdim bu topiğe takip edemedimde maşallah harika saçın çok özendim yaboshayallersmile

evet eşlerimiz aman ne güzel olmuşsun demezde bakımsız olunca da mutlaka bu halin ne diye mutlaka sorarlar canım.Benim şuandaki durumumu görseniz anlardınız berbat durumdayım ama eşim yine de hastalığımı bildiği için pek fazla üstüme gelmiyor ama arada tabiki iğnelidiğide oluyor oyüzden mutlaka bakımlı olmalıyız.SAÇ GÜZELLıK ıÇıN ÇOK ÖNEMLıı :olmaz:

bide arkadaşın nasıl boyıycak cnm???kuaförlük değil mi saçının işi???bilmiyorumkismile

her kuaför de renk tutturamıyo tabi ondan sora başka başka tonlar çıkıyo ortaya...ii bi kuaföre git cnmm eğer kuaförlük işin varsa bu da beceri isteyen bi iş bence sanat yaniiaklinialirimsmile

bizim burda bi kuaför bayan var ne istiyosan aynen yapıyo ve çok profesyonel çalışıyo ...başka bi kuaföre gitmiştik de zamanında annemin saçlarını mahfetmişti...herkes beceremiyo işte..
:1closedeyes:

evet canim cevremde sarida diyen oluyo siyahta diyen oluyo arkadasim iki yildir kjuaförde cirak ama ayrica okuluna gidiyo renk karisimlari cilt bakimi epilasyon falan yaza bitcek kursu diplomayi alcak kuafördede pratik yapiyo iki yildir insalllah dedigin gibi tonunu buluruz bende kararsizim iki yildir kararsizligim yüzünden boyamadim bide dinlensin istedim zemuszemus:bbo:

ya aslında bu tür şeylerde çok pratiğim ben
sürüp saçıma işimi gücümü yaparım sonra da yıkarım
ama insan arada güzel bi söz falan bekliyo
o kadar bakım falan eşim de bi gün aman ne güzel demiyoki
onca işin arasında uğraşıyorum ben
bi süre sora ne için bunca emek diyosun
amma dertlendim yawbenneyaptımki

hayatım adı üzerinde : erkek. bazı şeyleri beklerken bunu göz önünde bulundurmak gerek.malum onların belli bir çapı var,o yüzden akıl edemiyorlar öyle güzel sözleri.ya da akıl ediyorlar ama sadece işlerine geldikleri zaman:oklava:

mrb canım ya bende bu tarife yeni başlıcam ayrıca siyahtan sarıya döndüğüm için inşallah yıpranıklığıda gider.ben bu saçın nekadar sürede bu hale geldi onu sorucaktım ilkkez girdim bu topiğe takip edemedimde maşallah harika saçın çok özendim yaboshayallersmile
teşekkür ederim canıma.s.:nazar: 12 uygulama yaptım ben.1hafta da ara vermiştim.toplam 13 haftada bu hale geldi

kkontess geçen saçının tonu tutmamış dedim diye bana cephe aldın biraz galiba...kötü bi niyetim yoktu tabi olamaz da ayrıca saçların çok güzel olmuş renk olarak sadece daha farklı olmuş rengi demiştim ;ama gayet güzel olmuş güle güle kullan dedim sadece...neyse...

yaaa ben yanlış anlıyorum ya da hayatımda çoğu zaman olduğu gibi hislerimde yanılmıyorum...ama kafama taktığımdan değil ;kimseyle aramın kötü olmasını istemem bana karşı duvarları olmasını...

zaten en nihayetinde burada sadece paylaşım yapıp fikirlerimizi söylüyoruz ve sanal bi ortam..o yüzden beni etkilemez ama sadece dile getirmek istedim hislerimi...

böyle alınmana gerek yoktu çünkü ben bişi yapmamıştım ...:1closedeyes:

düşünce suçu işledim galibaa...sempatiksalakcinni

oysaki herkes karşındakini kırmadan üzmeden düşüncelerini söyleyebilmeli diye düşünen biriyimm..ama malesef bu olamıyorr insanlar en ufak şeylerden kendilerine alınacak bişeyler bulabiliyolar ne olduğunu bile anlayamadım ama hissedebiliyorumm...ama bi önemi de yok...yerimseniben

sadece anlam veremiyorumm

......................

cnmm birazcık katlanıcan ama :))) sonucu ii olursa koku moku gözüne görünmezz :)

slm kıslar uygulamayı yaklaşık 3 haftadır yapıorum gerçek ten faydasını gördum saçlarımın uzadığını hissediorum ve göruorum saçlarım çok ince telli ve zayıf olduğu için zor uzuyor ama yınede uzadığını görmek guzel emeklerınıze ve bilgilerınıze sağlık kıslar by by

denemeye değer ama ben çok sabırsızlandım tabi saçım olmadığı için daha sık yapsak bu formülü ben hafta da 2 yapıyorum diğer formülleride uyguluyorum hergün birisini yani

kkontess geçen saçının tonu tutmamış dedim diye bana cephe aldın biraz galiba...kötü bi niyetim yoktu tabi olamaz da ayrıca saçların çok güzel olmuş renk olarak sadece daha farklı olmuş rengi demiştim ;ama gayet güzel olmuş güle güle kullan dedim sadece...neyse...

yaaa ben yanlış anlıyorum ya da hayatımda çoğu zaman olduğu gibi hislerimde yanılmıyorum...ama kafama taktığımdan değil ;kimseyle aramın kötü olmasını istemem bana karşı duvarları olmasını...

zaten en nihayetinde burada sadece paylaşım yapıp fikirlerimizi söylüyoruz ve sanal bi ortam..o yüzden beni etkilemez ama sadece dile getirmek istedim hislerimi...

böyle alınmana gerek yoktu çünkü ben bişi yapmamıştım ...:1closedeyes:

düşünce suçu işledim galibaa...sempatiksalakcinni

oysaki herkes karşındakini kırmadan üzmeden düşüncelerini söyleyebilmeli diye düşünen biriyimm..ama malesef bu olamıyorr insanlar en ufak şeylerden kendilerine alınacak bişeyler bulabiliyolar ne olduğunu bile anlayamadım ama hissedebiliyorumm...ama bi önemi de yok...yerimseniben

sadece anlam veremiyorumm

......................
mervcecim bende fikrimi belirtmek istediim bu konuda... senin için önemsiz olduğundan bahsetmişsin ama açıklama yapma gereğinde bulunduysan aslında o kadarda önemsiz birşey deilmiş demekkiyerimseniben
keşke bunu burda bu şekilde yazmasaydın özel mesaj atıp bunları dile getirseydin bence daha iyi olurdu ama madem açıldı konu belki art niyet düşünerek söylemedin ama sonuçta canım sen nasıl saçlarının kendinin resmini koyduğun zaman iltifat ve yaptıklarının karşılığını aldığına dair övgüler bekliyorsan bizlerde öyle bütün bayanlar ister bunu o gün kontes saçlarını farklı renge boyatmış kendiside beğenmiş bunun heycanı ve mutluluğı ile bizlerle paylaşmış nihayetinde beğenilmeyecek bir renkte deildi illede herzaman eleştiri yapmak zorunda deiliz sadece güzel olduğunu yakıştığını belirtmemiz yeterli olabilrdi...
nihayetinde saç rengi bu. herkesin beğenipte senin biraz olumsuz konuşman belki kontesin hoşuna gitmemiş olabilir.
burası nekadar sanal ortamda olsa biz birbirimizin fikirlerini dikkate alarak sadece saç deil yeri geliyor birçok farklı konulardada fikir alışverişinde bulnuyoruz yani sanal ortam diyerek basite indirgememk lazım özelliklede bu siteyi ve bu sitenin şuan içinde bulunduğumuz topiğini;)
:1hug: a.s.

Back
X