Ben bir aptalım :)

ne yapmışsında olmazmış bi anlamayan benim herhalde
İşte düğüne kınaya gittim, normalde hiç gitmem ama hem onların akrabası sayılır hemde ayıp olurdu gitmemek baya. Kınada giydiğim elbise kınada kemaraya çıkmak:)) düğüne gitmek kemaraya çıkmak düğüne komşu eşi annem ben komşunun kızıyla gitmek yani onların arabasıyla ruj sürmem makyaj yapmam. Bunlar sonra kıyafetler, ımm sağa sola bakıyormuş, korna çalarmış bakarmışım. İşte bu tür şeyler :))

Ey kk sen nelere kadirsin ..daha neler duyacağız acaba ..

Bu kit akıllıya bir sorsaydın anası evlenmeden önce hiç düğüne müğüne gitmemiş mi yada kız kardeşi ..

be zekasız ben seni nikahima alır da kolumda koca diye gezdirir miyim diyeydin :) gidicem düğünlere koca bulup evlenicem de bide :)

Anneside oradaydı :)) hem kınada hem düğünde.

Aman artık gülüyorum kızmadım bile :)) kendine kendine bir şeyler yaptı dört gün sonra gitti hahah valla kızamıyorum arrık gülüyorum aklıma geldikçe dört gündür konuşanlar ve bugün olan

Aman artık gülüyorum kızmadım bile :)) kendine kendine bir şeyler yaptı dört gün sonra gitti hahah valla kızamıyorum arrık gülüyorum aklıma geldikçe dört gündür konuşanlar ve bugün olan
Aman gül boşver ..Böyle kit akıllı bir bey abi yüzünden depresyona girmeye değmez ..depresyona girmenin de bir adabı var :)

Ne çektin bu çocuktan yahu :)
Bitir artık bişey için umutlanma. Dengesizin teki niye umutlanıp bide nişan hayali kuruyorsun? :))

Aman gül boşver ..Böyle kit akıllı bir bey abi yüzünden depresyona girmeye değmez ..depresyona girmenin de bir adabı var :)
Hahha :)) valla doğru dediniz, ya gerçekten çok komik ama inanın hani dalgaya vuruyormuş gibi değil cidden gülüyorum. Çünkü o kadar sacma ki:)) kendi geliyor bir takım haraketler dört gün neler neler şimdi dört gün öncesindeki kına düğün muhabbeti:))) altında kesin başka şeyler varda, neyse allah gönlüne göre versin ne diyelim

Ne çektin bu çocuktan yahu :)
Bitir artık bişey için umutlanma. Dengesizin teki niye umutlanıp bide nişan hayali kuruyorsun? :))
Ay sorma bacım, cidden bu sefer gülüyorum aklıma geldikçe :) hele kendimin nişan hayaline girip annemle cddi cddi konuşmam 6 saat önce gelcekleri hesaplıyorduk üç saat önce bitti hahha. Hayır bide kendi geliyor kendi sölüyor kendi gidiyor :))

Anası seni düğünde görüp beğenmemiştir , çok oynuyo , çok gülüyo falan filan diye ..

Dengesiz işte :) seni görünce ne yapacağını şaşırmış,sende karşılık verdiğinde büyü bozulmuş.. böyle durumlarda red edeceksin sürünecek :) annca bundan anlar.

Anası seni düğünde görüp beğenmemiştir , çok oynuyo , çok gülüyo falan filan diye ..
Yok kız annesi babası beni sever, duysalar beni bundan bıraktığını naparlar bilemem :) babası falan hep arar sorar çağırıdı çay içmeye. Annenbabasını çok severim. Altın gibi insandır ikiside. Cocuk biraz değişik anlamadım :)))

Dengesiz işte :) seni görünce ne yapacağını şaşırmış,sende karşılık verdiğinde büyü bozulmuş.. böyle durumlarda red edeceksin sürünecek :) annca bundan anlar.
Aynen öle oldu. Neyse daha görmez öle unutulur. Düğün müğün yok :)) hayır bn malımı biliyorum anlık gördü beğendi kıskandı bu kadar ne bekliyorsam. Aman hakkım helal olsun valla varsa

Hiç kendine öyle söyleme. Bazen insan en baştan, ya da tek tecrübeden ders alamıyor. Tekrar tamam dememiş olsaydın belki hep içinde yarim kalacaktı. Bir şeyleri kapatmak ve rafa koymak daha zor olacaktı. En azından şimdi neyin ne olduğunu bilerek, vicdanın rahat şekilde bakarsın hayatına :) inşallah çokta mutlu olursun.

Çokk teşekkür ederim güzel yorumunuz için. İnşallah hepimiz güzel şeyler yaşarız. Dediğiniz gibi acaba dicektim. Hoş şimdide üstüme suç yıktı hatalı benim benim yüzümden bitti modu ama şundan eminim ki düğünede gitmeseydim kınayada kesin gene bitecekti. Bu dengesizliğide tuz biber oldu. Eğlenerek bitirdiğim tek ayrılığımız. Ve artık kesin olarak bittiğine inanadım ilişkinin. Umut besleme evresi baştan iptal :)

Napiyoruz, değişiklerden uzak duruyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…