Ben bir aptalım :)

Ben konuyu anlamadım kim nereye gitmiş yahu

Kinada adamlarla kina yakmiyordunya. Ne alaka gecede dönsen noluyormus alla alla ayy tam bir hanzo ya her ayrilan yada kavga eden buraya yazsin böyle teselli edelim birbirimizi ahahaha

Yem atmis size. Egosunu tatmin etmis. Kendini ne saniyorsa bulunmaz hint kumasi ya!!!

Kinada adamlarla kina yakmiyordunya. Ne alaka gecede dönsen noluyormus alla alla ayy tam bir hanzo ya her ayrilan yada kavga eden buraya yazsin böyle teselli edelim birbirimizi ahahaha
Hahhhaah sanki nere gittik iki eğlendik kırk yılın başı nefes aldım :)) aman valla ben çok eğlendim dört beş gündür hala gülüyorum aklıma geldikçe şu yaşanan :))

Doğru demişsiniz başlıkta ben desem banlanırdım:)) bir daha gelirse yüzüne bile bakmayın bak nasıl içinizin yağları eriyor.

Doğru demişsiniz başlıkta ben desem banlanırdım:)) bir daha gelirse yüzüne bile bakmayın bak nasıl içinizin yağları eriyor.
Valla gelicek kadar yüzsüz değildir umarım şu olaydan sonra :)) doğru söze ne hacet ama öleyim napayım yani :)

Hahhhaah sanki nere gittik iki eğlendik kırk yılın başı nefes aldım :)) aman valla ben çok eğlendim dört beş gündür hala gülüyorum aklıma geldikçe şu yaşanan :))
Birde utanmadan ruj sürmüşsün kiz aaa cok ayip valla gül yaa amaaan aglayinca noluyo sanki. Şaka gibi zaten gül hep

Ex sevgili kişisi kafayı yemiş herhal, Allah yolunu açık etsin yiğidim deseydin. Duaya ihtiyacı olacakta bu kafayla

bu ne be düğüne oda gelmemişmiydi. keşke önce sen sepetleseydin. düğüne gittin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…