- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
15 bin iyimis ver ustune soguk su ic:)
Beni sevdiğini sevmediğini düşünmedim cevabı sanki bilinçaltımda bildiğim için göz göre göre cevabını kendime vermedim .
Ben fazla yakinlastim
Ben kendi kendime yenildim her kafamda tamam artık bas kicina tekmeyi dediğimde tekrar tekrar inanmama deliriyorum.
Çok zor zamanlar gecirdigimi biliyor
Isterdim ki sadece cinsellik olarak kalsın
Duygularımı anladı somurmesin
Aman canıms sakın bize pabuç bırakmaCik anlamadın..
Iyi geceler .
Ne zaman size pabuç bıraktığımi gördünüz ki :)
E sevgiliniz değil de nasıl para istiyor. Çok şaşkınım.
Hani sevgilim olsa bi güven duyarım da sıkıntısına ortak olurum amenna.
Ama bunu para istemesi midemi bulandırdı.
Bence uzak durun.
Neden kendini suçluyorsun? Biz insanlar olarak duygusal varlıklarız ve insanlarla duygularımızı gösterek anlaşıyoruz. Bunu ters anlama ama sen bir hayvan değilsin ki tamamen dürtüsel ihtiyaçlarla seks yapabilesin. Elbette ki bir aktarım olacak, duygu paylaşımı olacak. Duygularını göstermen senin zayıflığın değildir, karşı taraf bundan yararlanmak istediyse de bu onun ayıbıdır. Her duygusal ilişkimiz iyi gidemeyebiliyor ama her birinin de sana kattığı bir şeyler var. Bunu şu an anlamasan bile ileride fark edeceksin.
Adamlığı beceremeyen varlıktan insan olmasını bekliyorsun, hata yapıyorsun sana tavsiyem lütfen bu adamın dengelerini bozmasına izin verme. Sen daha kaliteli bir ilişki hak ediyorsun. sadce yolu ordan geçtiğinde yada canı sex istediğinde kapını çalan adamı kapına yaklaştırmaBöyle aşk nedir diye sorsan şudur diyemem.
Böyle hissedersin
Böyle yaparsın diyemem
Aşığım da diyemem buna .
Ama ayda yılda bir görüşüyoruz
Iki gün dinlenmek istedim .
Öyle pembe panjur hayali falan değil benimki
Şöyle huzurluca dinlenmek istedim
Insan olmayı beceremedi ...
Seninle bir daha böyle yakinlasmalar yasamayacagim falan dedi..
15 bini bu iktidarsiza gomecegine jigoloya yedir daha iyi :)
Ben kendimi tanıyorum
Bunları onun suratına vurmadan içim rahat etmeyecek .
Bana kendimi bu kadar değersiz hissettirdi
Suçlu hissettirmeye çalıştı
Onsuzlukla cezalandirmak istedi
O kadar direndim kirmayim kalbini ama yok
Başka türlü rahatlayamayacaksan, takıntı haline getireceksen söyle ben bir şey diyemem buna. Ama onun demesiyle senin değerinden de gram bir şey eksilmez, suçlu da olmazsın. Onsuzlukla cezalandırdığını neden düşünüyorsun? Çok mu bağlı hissediyorsun kendini ona ya da öyle mi hissettirdiğini düşünüyorsun? Baştaki ilişki beklentinle biraz çelişiyor bu "onsuzluğa katlanma" mevzusu çünkü.
Aşk tabi ki. Kekebelekler uçuşuyor.Başka türlü rahatlayamayacaksan, takıntı haline getireceksen söyle ben bir şey diyemem buna. Ama onun demesiyle senin değerinden de gram bir şey eksilmez, suçlu da olmazsın. Onsuzlukla cezalandırdığını neden düşünüyorsun? Çok mu bağlı hissediyorsun kendini ona ya da öyle mi hissettirdiğini düşünüyorsun? Baştaki ilişki beklentinle biraz çelişiyor bu "onsuzluğa katlanma" mevzusu çünkü.
Yani ben de dalgasina yaziyorum ulkemiz gibi cinsel acligin tavanda oldugu bi yerde kadin kismina para vermezsen senle sevismem imasi nedir yahu?Haha ileriki yaşlarda düşünebilirdi :)
Öyle dedi çünkü..
Seninle bir daha görüşmeyeceğim diyemem
Ama seninle bir daha sevismeyecegim ..
Sanki lütuf..
Sanki ben başka biriyle olmayi beceremem..
Dunyada bi bu kalmış..
Git yüzüne bi soğuk su çarp da kendine gel
Ne olduğu belirsiz bir iliski icin bu kadar yipranman sana büyük haksizlik...
Bildiğim witchsen lütfen kendine gel adam seni daha fazla yıpratmadanBenim ben baya bildiğin witch
Aşk tabi ki. Kekebelekler uçuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?