Ben bir gerizekaliyim sanirim...

İnşallah karşınıza sizi mutlu edecek biri çıkar. Herkes böyle birini hak eder çünkü. Bundan sonra ne yaparsınız bilmiyorum. O adam hayatınızda olsun mu istiyorsunuz yoksa kurtulmak mı? Bazı adamlar öyledir sanırım duygu vampirleridir. Kurbanları duygusal boşluk yaşayan kadınlardır. Hemen bulup avlarlar. Bu p.st duygularınızı sömürdüğü yetmemiş bir de maddi boyuta vardırmis işi. Etinden sütünden ne kadar yararlanirsam hesabı. İğrenç kişilik.

Beni sevdiğini sevmediğini düşünmedim cevabı sanki bilinçaltımda bildiğim için göz göre göre cevabını kendime vermedim .
Ben fazla yakinlastim
Ben kendi kendime yenildim her kafamda tamam artık bas kicina tekmeyi dediğimde tekrar tekrar inanmama deliriyorum.
Çok zor zamanlar gecirdigimi biliyor
Isterdim ki sadece cinsellik olarak kalsın
Duygularımı anladı somurmesin

Kendime sinir oluyorum
Ona miktir git dedim
Gittim tuvalette suyu açıp ağladım
Çıktım hala gitmedin demek dedim
Ne desem bilmiyorum
Gece bana gelen mesajlara şahit oldu
Onlara delirdi
Zaten alkolluydum ne oldgunu kestiremiyorum

Bende başlığa bakarak 15bin verdiğini sandım bir an e vermemişsin ne güzel Kendimi amerikan filmlerinde hissettim bence sen bu ekşın’ı seviyosun devam...

Sana bile kızamıyorum düşün ...
Fırsat bulmuşken sok igneni .
Ben iyi niyetlilerin bana gerizekali demesini istedim
Fırsat kollayanlarin değil..
Neyse canın sagolsun
Hakli oldugunuzu soyledigim mesajdan niyetimi nasil anladiniz?
2 gece gecirmissiniz beraber 1.inde 1.inde siz sarhos. Beraber gecirilen kaliteli vakit sifir. 4 aylik gorusulmeyen iliskide istenen 15 bin verilmeyince hakaret. Ve vurucu son. Ayrildiginiz icin caniniz aciyor.

Ben kendine deger vermeyen her insanin akilsiz oldugunu dusunurum.acik ve net.

Bende başlığa bakarak 15bin verdiğini sandım bir an e vermemişsin ne güzel Kendimi amerikan filmlerinde hissettim bence sen bu ekşın’ı seviyosun devam...

Ne ekşini yaw
Ibrahim tatlıses dramı bile çıkmaz bundan
O bari aşık falan oluyordu
Bu para vermedim diye kavga etti

witch hunt aklin yolu bir :)

Bence kafam karisik..
Hakarette etmedi
Beni suçlu buldu :)))

delirene kadar adam olsun madem.
4 ayda bir işin düşünce görüştüğün onda bile koşa koşa yanına gitmeyip milletle ağzın gözün kayana kadar içtikten sonra gittiğin kadının mesajlarından sanane.
koy adını madem. sevgilim de. yok demiyorsan benden beklentin olmasın takılırız böyle arada işine gelirse de.
adam ol net ol.

Valla o basliktakini biz soylersek sak diye banlaniriz.
Oturup dusunup kendin bulman lazim.
2-3 sene once bu basligi baskasinin actigini ve senin yorum yaptigini dusun.
Eski kiz arkadasinin borcunu simdi ara sira gonul eglendirdigi birinden isteyen bi adami neden yatagina alir ki bi kadin?

Kuzum diğer konularını biliyorum miktir et ya Allah'ını seversen kız arkadaşının bilmem nesi için para istemiş birde belkide o kişi oynaşı ay sinirden devrelerim yandı.
Sen daha iyilerine layıksın zaten bir var bir yok hayatında mikrop...
Sal ipini gitsin...

Iyiydi bu ...
Evet bunlar hissettiklerim
Susayım dedikce
Sığınmaya çalıştıkça
Gerizekaliliklarina devam etti

Aç olduğu için

Kizacaksin ama
İstediğini alamadığı icin,
İnşallah bir daha aramaz ve seni her yerden engeller
Sen yapamıyorsun
Bari o yapsın.
O da yapmaz biliyosun...
Küfürlerim bitti içimde
Karsısında bambaska bi hale burunuyorum
Doğru söyledin
Bu zaaf

Manipülatif, narsist biraz da omurgasız birine fazla kendinizi kaptırmışsınız gibi hissettim.

Para vermediğiniz, neden içip geldin dediğiniz için, size kötü hissettirmeye çalışmış. Arkadaşlarınızla ego savaşına girmiş. Bu adam sizin algılarınızla oynayıp sizi manipüle etmeye çalışıyor bence. sizin bir suçunuz yok, bu tip narsist kişilerden, insanın yakasını kurtarması çok zordur. Sizin iç dünyanıza hasar vermeden bu adamı kestirip atın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…